Hwam Outdoor


Hwam Outdoor

Hwam Outdoor er en serie af lækre udendørs produkter i høj kvalitet skabt til at blive brugt og til at lade naturen forme udseendet.

Hwam er en af Danmarks største producenter af brændeovne og har produceret brændeovne, samt tilbehør til de danske hjem i mere end 45 år. Hwam er kendetegnet af solid holdbarhed og overlegen kvalitet samt nytænkende teknologi og design. Denne udendørs serie i bl.a. corten stål, er lavet for at skabe en samlet og ensformig indretning af terrassen.

Faldende orden

10 varer

pr. side
  1. Cubis udendørs brændeovn
    Special pris 13.990,00 DKK Normalpris 14.499,00 DKK
  2. Fuego bålfad - corten
    Special pris 2.494,00 DKK Normalpris 2.995,00 DKK
Faldende orden

10 varer

pr. side

Lækker udendørs serie fra Hwam Outdoor

Hwam er en brændeovnsproducent med snart 50 års erfaring i producering og udvikling af brændeovne. Hwam, der tidligere er kendt som ABC pejse, er grundlagt i 1973 af Vagn Hvam Pedersen der lagde grundstenen for Hwam som vi kender det i dag.

Køb Hwam Outdoor hos Jensen Company med fri fragt

Hwam Outdoor er innovativ og nytænkende

En af Hwams kendetegn nummer ét, er deres solide håndværk i form af brændeovne i højeste kvalitet, der er 100 % produceret og fremstillet i Danmark. Hwam er også kendetegnet ved hele tiden at udvikle sig og følge med tiden mens de skaber innovative og funktionelle løsninger både med henblik på miljøet og forbrugeren.


Køb Fuegu bålfad hos Jensen Company med Fri Fragt

Hwams udsøgte kvalitet udvides til en udendørsserie

Vi kender helt sikkert bedst Hwam når vi snakker opvarmning af hjemmet ved hjælp af brændeovne - både stående, væghængte og indbyggede modeller. Deres enestående kvalitet og sans for design er højt elsket af både danskere såvel som mange andre lande, som Hwam eksporterer til. Derfor er det også forfriskende at se deres fantastiske design og kvalitet blive udvidet til en ny serie af udendørs produkter - en serie der bliver kaldt Hwam Outdoor. I Hwam Outdoor serien finder du alt hvad hjertet begærer, når det drejer sig om indretningen af terrassen. Det er her muligt at køre en samlet indretning med en enkelt stil i form af bl.a. plantekasser, brændereoler og et bålfad lavet i cortenstål. Den helt store nyhed fra Hwam Outdoor er dog deres udendørs brændeovn, Cubis - også udført i cortenstål. Hwam har her udviklet en brændeovn der giver stor glæde for forbrugeren i mange år frem, hvor der ikke skal tænkes på at købe reservedele eller andet der skal udskiftes, da Cubis er designet med tanken om at ingen vedligeholdelse er nødvendigt. Du kan læse meget mere om Cubis og alle fordelene her.


En hel udendørs serie i cortenstål fra Hwam Outdoor

Udover Cubis, er der i udendørs serien også to typer brændereoler i forskellige mål, der både kan stilles oprejst eller placeres liggende, alt efter hvilken type indretning af din terrasse du foretrækker. I samme materiale er der også lavet de flotteste højbede og plantekasser, der er designet så de nemt kan stables og fæstnes med beslag, så de ikke vælter over. Som tilbehør til kasserne, findes der hjul til at montere under og en virkelig praktisk græskant, så græsset ikke vokser helt tæt op ad højbedet.

køb Vulx grillborde med prismatch hos Jensen Company

Fra brændeovne til grill - i højeste Hwam kvalitet

l udendørs serien finder du også de nye smarte Vulx grillborde, der virkelig formår at samle familie og venner omkring måltidet. Hele familien kan sidde sammen og grille deres mad samtidig, uden at nogen står alene med ansvaret. Begge Magma grillborde kan købes med specialdesignet indsatser så de kan brænde både med gas og træ og det står dig derfor frit for om du vil grille med kul i dag og med gas i morgen.

Ønsker du en multi funktionel løsning til dit udendørs område, er Vulx Fusion en 4i1 løsning der kan bruges på rigtig mange måder. Udover at grillen, med de rette indsatser, kan blive kompatibel med både gas og kul, kan den også konverteres til et bålfad der kan tændes op med brænde. Vulx Fusion fås i 3 forskellige højder og kan derfor bruges både som bålfad, grillbord i almindelig højde og bord med indbygget grill i stående højde.


Køb plantekasser fra Hwam Outdoor hos Jensen Company til en god pris

Cortenstål fra Hwam Outdoor

Hwam præsterer endnu engang at levere et fedt design i slidstærke materialer, i form af denne serie af udendørs produkter i det meget holdbare, corten stål. Corten er en speciel type stål der, efter eksponering af vind og vejr, danner en unik og utrolig smuk overflade i en flot rusten overflade. Stålet er tilført en helt særlig legering, der er tilsat kobber, nikkel og chrom. Denne behandling betyder at overfladen hurtigt danner et lag af rust. Corten udvikler sig til at blive mere og mere modstandsdygtigt med tiden og bliver styrket og gennemtærings tiden af stålet under overfladen, forlænges med op til 8 gange, og du får derfor et produkt i et solidt materiale der er skabt til at holde i mange år. Den rustrøde farve bliver opbygget og ændret over tid, og vil skifte karakter afhængig af vejret. I tørt vejr vil overfladen være mat og mørk, og i regnvejr vil det være skinnende brunlig.

Innovativ udvikling er vigtigt for Hwam

Hwam kigger fremad, og skaber innovative løsninger med henblik på miljøet og fremtiden. De har formået at skabe fantastiske tidløst designs og sat det sammen med moderne intelligent teknologi. Hwam bestræber sig for at altid at levere den højeste kvalitet således den kvalitetsbevidste forbruger ikke skal lade sig nøjes med mindre.


Viser butikker tættest på