Multiflex højbed - Model 80

2.320,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
MFH-080-080-U_M

MULTIFLEX højbed Model 80 (80 x 80 cm)

Hwam er en af Danmarks største producenter af brændeovne og har produceret et bredt udvalg af brændeovne, samt tilbehør til de danske hjem i mere end 45 år. Hwam er kendetegnet af solid holdbarhed og overlegen kvalitet samt nytænkende teknologi og design. Denne udendørs serie i corten stål, er lavet for at skabe en samlet og ensformig indretning af terrassen og haven.

Multiflex højbed i corten stål

Hwam leverer endnu engang et fedt design i slidstærke materialer, i form af denne serie af udendørs produkter i det meget holdbare, corten stål. Corten er en type stål der, efter eksponering af vind og vejr, danner en unik og utrolig smuk overflade i en flot rustrød farve. Corten udvikler sig til at blive mere og mere modstandsdygtigt med tiden og du får derfor et højbed i et solidt materiale der er skabt til at holde i mange år, uden at du behøver at dække den til for vinteren eller på anden måde beskytte den. Et eksempel til brug af højbedet, kunne være at så en masse vilde blomster til fordel for bierne. Den flotte rustrøde farve ser fantastisk ud i kombination med de mange smukke og forskelligt farvede blomster. Multiflex højbedet fås i flere størrelser, og du kan vælge de forskellige varianter længere oppe.

Funktionelt design i topkvalitet fra Hwam Outdoor

Med Multiflex højbedet står det frit for sig hvordan du vil indrette din have eller terrasse og de fås i størrelser helt ned i 40 x 40 cm. Multiflex højbedet er designet, så du kan stable dem, hvis du ønsker at bruge dem til at inddele haven eller terrassen i zoner eller for at danne grænsen mellem græsplæne og terrasse. 
Vælger du størrelsen fra 120 cm. i længden, er der medfølgende stivere til at montere midt i højbedet, der sørger for at holde på formen når højbedet har været fyldt med jord i længere tid. Dette er især anbefalet at bruge, hvis man vælger at stable et højbed oven på et andet.
 
Multiflex højbedet har ingen bundplade, og du kan derfor med fordel placere højbedet direkte i græsplænen og lade blomster eller buske trække vand direkte fra jorden når rødderne er godt etableret. Til højbedet er det muligt at tilkøbe en græskant der monteres direkte på bunden af højbedet, inden brug. Græskanten gør det nemmere at få klippet græsset rundt om højbedet og da den er monteret direkte på højbedet, undgår du at der alligevel vokser græs op ad kanten. Kontakt os for denne mulighed.

Multiflex højbed i cortenstål - en unik udvikling

Når du modtager dit nye Multiflex højbed, vil du hurtigt opdage at den endnu ikke har den rustrøde farve som du ser på disse billeder. Du får derfor et helt unikt højbed, som du kan følge udviklingen på. Multiflex højbedet danner hurtigt corten-overfladen og i løbet af 14 dage - afhængig af vejret, har naturens gang sørget for, at højbedet er dækket af den smukke rustrøde farve.
 
Vil du gerne sætte processen i gang hurtigere, er der mulighed for selv at sætte gang i corten-udviklingen. Start med at affedte hele højbedet ved hjælp af bioethanol på en klud og tør det hele godt af. Derefter kan du bruge en forstøver med saltvand og spraye direkte på højbedet. 
Spray let så vandet lægger sig som dug, for at få en ensartet overflade. Dette kan gøres af flere omgange. Eller leg selv med udseendet af Multiflex højbedet ved at spraye saltvandet, så det løber ned af siden. Det vil give en effekt af orange og rustrøde striber og give et helt unikt design, så du ikke finder et Multiflex højbed magen til.

OBS Det anbefales kun at bruge plantekassen til dekorative planter, og ikke til spiselige blomster eller afgrøder.

Specifikationer: 
Producent: Hwam
Materiale: Cortenstål
Mål - OBS: Afhængig af modellen: 
Højden er den samme på alle modeller: 40 cm

S: 80 x 80 cm.
M: 80 x 120 cm. (inkl stivere)
L: 80 x 160 cm. (inkl stivere)
XL: 80 x 200 cm. (inkl stivere)
Størrelsen kan vælges længere oppe.

Tilbehør: Samlebeslag kan tilkøbes. Samlebeslagene bruges til at fæstne stablede plantekasser.

Samlevejledning

Monteringsvejledning til beslag

Write Your Own Review
Du anmelder:Multiflex højbed - Model 80
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Multiflex højbed - Model 80
Viser butikker tættest på