Tala

køb Tala lamper online med fri fragt

 

Tala

Den britiske designvirksomhed Tala producerer spændende og stilfulde LED-lamper på bæredygtig vis, ud fra en klar vision om at kombinere naturinspireret æstetik med bæredygtig teknologi og ansvar for fremtiden.

Siden virksomhedens lancering i 2015 har bæredygtighed været en af de essentielle visioner for grundlæggerne. Tala er derfor involveret i flere skovprojekter, og planter 10 træer for hver 200 lamper, de sælger. Ordet ”Tala” stammer oprindeligt fra et afrikansk koncept, som har fokus på ”bevaring gennem skønhed” og LED-produkterne fra Tala har en forventet levetid på mere end 20 år. Talas LED-belysning er opdelt i tre kollektioner: Design, Classic og Feature. Vi har hele udvalget, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de flotte produkter.

Kontakt os for et godt tilbud

Faldende orden

Varer 1-25 af 28

Side
pr. side
 1. Tala Candle LED 4W
  99,00 DKK
  Datablad
 2. Tala Enno LED 6W
  409,00 DKK
  Datablad
 3. Tala Globe LED 6W
  129,00 DKK
  Datablad
 4. Tala Knuckle Bordlampe Oak
  Special pris 774,00 DKK Normalpris 969,00 DKK
 5. Tala Knuckle Bordlampe Walnut
  Special pris 774,00 DKK Normalpris 969,00 DKK
 6. Tala Lurra LED 3W
  99,00 DKK
  Datablad
 7. Tala Noma LED 6W
  409,00 DKK
  Datablad
 8. Tala Oblo LED 6W
  409,00 DKK
  Datablad
 9. Tala Oval LED 6W
  409,00 DKK
  Datablad
 10. Tala Pendel Graphite
  520,00 DKK
 11. Tala Pendel Messing
  529,00 DKK
 12. Tala Pendel Oak Knuckle
  Special pris 674,00 DKK Normalpris 745,00 DKK
 13. Tala Pendel Walnut Knuckle
  Special pris 674,00 DKK Normalpris 745,00 DKK
 14. Tala Pluto 3W LED
  99,00 DKK
  Datablad
 15. Tala Voronoi I-LED 2W
  Special pris 524,00 DKK Normalpris 559,00 DKK
  Datablad
 16. Tala Voronoi I-LED 2W Sæt
  1.305,00 DKK
 17. Tala Voronoi II-LED 3W
  789,00 DKK
  Datablad
 18. Tala Voronoi II-LED 3W Sæt
  1.309,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 28

Side
pr. side

Tala: LED-lamper i innovativt design

Tala er et britisk belysningsbrand, der blev lanceret i 2015 af fire venner fra University og Edinburgh, som deler passionen for design, teknologi og bæredygtighed. Især bæredygtighed er essentielt i forbindelse med grundlæggelse af Tala. Ordet ”Tala” stammer nemlig oprindeligt fra et afrikansk koncept, som har fokus på ”bevaring gennem skønhed”.

Tala lamper - fri fragt i Danmark

Med sit anderledes men elegante design har Tala sat sit aftryk i forhold til moderne lysdesign. Tala-lampernes elegante formudtryk og stil har siden 2015 præget international lysdesign – til stor glæde for de design-entusiaster, som har en forkærlighed for det anderledes og eksperimentelle. Med de mange forskellige og dragende LED-pærer kan din lampe fuldstændig ændre karakter, hvilket kommer til udtryk i alle tre Tala-kollektioner: design, classic og feature.

Tala design: innovation og spændende materialer

Tala producerer stilfulde lamper med LED-pærer, hvis mission er at kombinere naturinspireret æstetik og effektive komponenter. Og man må sige, at de formår at producere eksperimentelle og anderledes LED-pærer som aldrig før. Hver LED-pære har sit eget dragende udtryk, og de organisk udformede designs skaber et smukt, stilrent udtryk i enkle silhuetter. De stilfulde Tala-lamper er opdelt i tre kollektioner: Design, Classic og Feature. Tala har desuden lanceret en serie af bord- og loftfatninger i eg, valnød og kobber finish. Denne går under navnet Fixtures-serien. Disse lamper er både flotte i sig selv, men for at få en helt fantastisk og komplet lampe, kan man med fordel kombinere dem med en af de mange flotte LED-pærer.

Tala Design serien

Designkollektionen består af pærer, som alle har meget skulpturelle former, der finder inspiration i naturens mønstre. Det organiske formudtryk stammer fra Voronoi-mønstrene fundet i skoven. Designkollektionen er mundblæste pærer, som er afrundede og kompakte pærer formet af naturen. Dette medvirker til at give LED-pæren et væld af perspektiver alt efter vinklen, hvor pæren betragtes.

Tala Classic serien

Tala Classic kollektionen er blevet udtænkt til at efterligne den klassiske Edison-pære fra 1870’erne. Derfor er det også en kollektion, der kan dække et bredt udvalg af dekorative belysningsbehov. Pærerne i denne serie har et tidløst design og en varm nuance samtidig med, at de har et miljøvenligt lys, hvilket gør, at de kan holde mange år i fremtiden. Med pærernes ikoniske smukke former, som udsender et behageligt lys, kan de både anvendes alene i en fatning eller i en lampe.

Tala Feature serien

Tala Feature kollektionen er skabt ud fra en mission om, at belysning er en oplevelse. Det kommer til udtryk ved, at holdningen om, at en pære blot er en lyskilde, der skal give lys i en lampe, udfordres. Feature-kollektionen er en serie af pærer i yderst særprægede former, kombineret med indviklede LED-filamenter, hvor kendetegnende for alle pærer er, at de skaber en varm og indbydende atmosfære. Feature-kollektionen er en helt unik kollektion af dekorative lyskilder.

Viser butikker tættest på