Lamper til dit køkken - stort udvalg

Lamper til køkkenbordet

Vi giver inspiration til valg af lampen over køkkenbordet.

Det er meget forskelligt, hvor stort behovet for lys over køkkenbordet er. Nogle efterspørger et kraftigt nedadgående lys, som giver en god arbejdsbelysning, hvor andre efterspørger et blødt behageligt lys. Du skal gøre op med dig selv, hvornår på dagen, du har behov for lys, og hvor stort et behov du har for lys. Er der andet lys i rummet, så du blot har behov for sekundær/ekstra belysning over køkkenbordet, eller skal lamperne ved køkkenbordet stå for lyset i hele rummet? Er der eventuelt et stort vindue tæt på køkkenbordet, som bidrager med naturligt lys i dagtimerne? Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker vores bud på en god køkkenbelysning. Og ellers kan du finde nogle forslag og læse mere herunder.


En eller flere lamper over køkkenbordet?

De seneste år er det blevet mere populært med store lamper i rummet, som er med til at skabe en stemning og gøre lampen til en del af rummets indretning. I dag er lamperne mere end blot belysning - designlamper er blevet en lige så stor del af indretningen som møbler, malerier og diverse dekorationer. Derfor er det en god ide at overveje hvilken type lampe, du synes passer til din stil i køkkenet. Er der behov for en enkelt, større lampe, eller flere mindre lamper i række eller som et sæt? Det ses oftest, at man vælger flere mindre lamper over køkkenbordet, for at sikre en jævn og skarp belysning, men det afhænger meget af bordpladens længde og lysbehov.

Har du eksempelvis en lang køkken ø, kan det anbefales med flere mindre lamper på række med 60 – 80 cm mellemrum. Eller du kan arrangere lamperne som en aflang klynge, hvor de hænger dynamisk i forskellige højder, for at skabe et moderne og anderledes udtryk. Lofthøjden har stor indvirkning på, hvordan lamperne ser ud i rummet. Hovedreglen er at, jo højere til loft des større lamper kan rummet ”klare”. Det giver også en hyggelig effekt i rummet, hvis du eksempelvis installerer, eller i forvejen har, lysdæmper i stikkontakten, eller vælger lyskilder som Philips HUE, der kan dæmpes via app og fjernbetjening. På den måde kan den hyggelige stemning sikres til aftenens sene middage, mens arbejdslysets til madlavningen ikke mangler. Vil du inspireres? Gå til alle vores pendler her.

 1. Artist 40 pendel Kobber
  Special pris 2.495,23 DKK Normalpris 3.199,00 DKK
 2. Artist 25 pendel Sort
  Special pris 1.481,23 DKK Normalpris 1.899,00 DKK
 3. Bellissimo Grande Ø40 Amber
  2.468,00 DKK
 4. Bellissimo Pendel Ø28 Røgfarvet
  1.570,00 DKK
 5. Caravaggio P2 Pendel Grey25
  Special pris 1.956,00 DKK Normalpris 2.608,00 DKK
 6. PH 5 Pendel Grå
  Special pris 4.375,00 DKK Normalpris 5.995,00 DKK
 7. PH 5 Mini Pendel Classic hvid
  Special pris 3.195,00 DKK Normalpris 4.295,00 DKK


Designlampe til spisebordet - Fri fragt

Daroe lampe i dansk design - Prismatch.


Langbordspendler

En anden løsning til belysning over køkkenbordet kan være en langbordspendel, som har den fordel, at den giver et utrolig godt og jævnt lys uden at syne af specielt meget i rummet. De flotte langpendler fås i flere forskellige designs, hvoraf nogle er helt minimalistiske, mens andre har få detaljer, som bryder formen lidt. Vi er autoriseret forhandler af det luksuriøse mærke Occhio, hvoraf serien Mito har nogle smukke og funktionelle langbordspendler. Ligger dit køkken i forlængelse af opholdsrum, er Mito lamperne en smuk og elegant tilføjelse til køkkenets indretning - et dæmpbart, super godt LED-lys samt mulighed for nem hejse-sænke funktion, gør Occhio lamperne til et eksklusivt og brugervenligt valg.

 1. Belid Fold Pendel B1180, Hvid
  3.899,00 DKK
 2. Belid Fold Pendel B1180, Beton
  3.899,00 DKK


Har du brug for vejledning til valg af belysning i køkkenet, er du velkommen til at kontakte os.

Se alle pendler