Lamper til dit køkken - stort udvalg

Lamper over køkkenbordet

Vi giver inspiration til valg af lampen til køkkenbordet.

Det er meget forskelligt, hvor stort behovet for lys over køkkenbordet er. Nogle efterspørger et kraftigt nedadgående lys, som giver en god arbejdsbelysning, hvor andre efterspørger et blødt behageligt lys. Du skal gøre op med dig selv, hvornår på dagen, du har behov for lys. Er der andet lys i rummet eller eventuelt et stort vindue tæt på køkkenbordet. .


En eller flere lamper over køkkenbordet?

De seneste år er det blevet mere populært med store lamper i rummet, som er med til at skabe en stemning og gøre lampen til en del af rummets indretning. Det ses dog oftest, at man vælger flere mindre lamper over køkkenbordet, for at sikre en jævn og skarp belysning.

Har du eksempelvis en køkken ø som er lang, kan det anbefales med flere mindre lamper med 60 – 80 cm mellemrum. Lofthøjden har stor indvirkning på, hvor voldsomme lamperne ser ud i rummet. Hovedreglen er at, jo højere til loft des større lamper kan rummet ”klare”. Det giver også en hyggelig effekt i rummet, hvis du eksempelvis installerer, eller i forvejen har, lysdæmper i stikkontakten.

Designlampe til spisebordet - Fri fragt

Daroe lampe i dansk design - Prismatch.


Langbordspendler

En anden løsning kan være en langbordspendel, som har den fordel, at den giver et utrolig godt lys uden at syne af specielt meget i rummet.

Har du brug for vejledning til valg af belysning i køkkenet, er du velkommen til at kontakte os.

Se alle pendler