Nyheder

 1. PH Limited Edition 2019 fra Louis Poulsen

  Louis Poulsen Vandpumpen Limited edition

  PH Limited Edition 2019 fra Louis Poulsen

  PH 3/2 Ravfarvet Glas Gulvlampe er den nye Limited Edition fra Louis Poulsen. Den elegante gulvlampe er designet af Poul Henningsen og kaldes i daglig tale ”Vandpumpen”. Læs mere i artiklen om hvorfor den har fået dette kaldenavn og hvad de mange fordele er ved lampen.

  Læs mere »
 2. Nyheder fra Louis Poulsen

  Louis Poulsen nyheder AW2019

  Nyheder fra Louis Poulsen

  Louis Poulsen er klar med nye spændende lamper, som følger tidens trend, hvor retro-looket er meget oppe at vende. Louis Poulsen lancerer både nye størrelser og farver af deres i forvejen velkendte designs, samt helt nye designerlamper.

  Læs mere »
 3. Hvilke lamper kan lysdæmpes?

  FollowMe kan lysdaempes - Fri fragt online.

  Hvilke lamper kan lysdæmpes?

  Er du på udkig efter en lampe med lysdæmper, men har du svært ved at finde én, der passer til netop dit behov? Så læs med her hvor vi giver dig et overblik over vores mest populære lamper med lysdæmper.

  Læs mere »
 4. Robomow, Cub Cadet, STIGA eller WOLF-Garten?

  Guide til robotplæneklipper - Stort udvalg online

  Robomow, Cub Cadet, STIGA eller WOLF-Garten?

  Hos Jensen-Company forhandler vi fire forskellige mærker indenfor robotplæneklippere. Vi giver dig her et overblik over forskellene på Robomow, Cab Cadet, Wolf-Garten og Stiga, så du nemt kan vælge hvilken robotplæneklipper, som passer bedst til dine behov.

  Læs mere »
 5. Hvilke havemøbler skal man vælge?

  Flere typer havemoebler - Stort udvalg online

  Hvilke havemøbler skal man vælge?

  Sommeren er ved at være over os og det betyder at havemøblerne skal frem, så du kan nyde solen og udelivet i haven. Skal du til at købe nye havemøbler, kan det dog være svært at vælge, hvad der lige kunne passe til dig og din have. Vi har et stort udvalg af havemøbler hos Jensen-Company og vi viser dig her fordelene ved de forskellige modeller fra SACKit, Lafuma og Cacoon.

  Læs mere »
 6. Hvilken Segway skal jeg vælge?

  Guide til køb af Segway - Stort udvalg online

  Hvilken Segway skal jeg vælge?

  Alle vores Segways gør bestemt livet lidt sjovere og måske endda lidt lettere. Med så mange muligheder på markedet, kan det dog være svært at vælge, hvilken en der passer bedst til dit behov. Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt, derfor har vi valgt at vise dig fordelene ved de to kickscooter modeller her.

  Læs mere »
 7. Luceplan Friends of Hue

  Luceplan og Philips Hue i samarbejde - Stort udvalg online

  Luceplan Friends of Hue

  Luceplan har lavet et samarbejde med Phillips Hue, så du nu kan få nogle af Luceplans mest ikoniske lamper med den smarte teknologi fra Phillips Hue, hvor du kan tilpasse lysstyrken, farvetemperaturen og endda selve farven på nogle af lamperne.

  Læs mere »
 8. Marts måneds Bo Bedre lamper

  Tala Touch bordlampe - Køb designbelysning online

  Marts måneds Bo Bedre lamper

  Vi har udvalgt 4 smukke lamper til dig fra Bo Bedre magasinet, så du kan få inspiration til belysningen i dit hjem. Alle lamperne kan også findes i butikken i Herning og her på hjemmesiden.

  Læs mere »
 9. Stiga Robotplæneklippere hos Jensen Company

  Stiga robotplaeneklipper til haven - Køb online

  Stiga Robotplæneklipper hos Jensen Company

  Robotplæneklipperen kan nemt og bekvemt overtage én de huslige pligter: græsslåningen. Med en STIGA robotplæneklipper får du en maskine med den nyeste teknologi, som sikrer dig høj brugervenlighed og et optimalt klipperesultat. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere STIGA robotplæneklippere i vores sortiment.

  Læs mere »
 10. 5 hyggelige bordlamper i vintermørket

  Lamper til vintermoerket - Køb designlamper online

  5 hyggelige bordlamper i vintermørket

  De sidste fire uger har vi kørt en serie, hvor vi er kommet med vores bud på 5 hyggelige bordlamper i vintermørket. En serie, som har skulle give inspiration til hjemmets belysning i denne tid, hvor det er gråt og vådt udenfor. Få det fulde overblik over de udvalgte lamper i denne artikel.

  Læs mere »
Page