Forårs klargøring af Everdure Force & Furnace Gasgrillen

Bliv klar til sommerens grillaftener med disse få - men vigtige, tips

Med foråret godt i gang og sommeren på vej er det tid til at klargøre din Everdure Force eller Furnace gasgrill efter vinteren. En vigtig del af denne proces er at sikre, at din grill er ren og klar til brug. Her er nogle punkter at huske på, især når det kommer til rengøring af brænderrørene:

  • Når apparatet ikke er i brug, skal gasventilen på grillen og gasflasken være slået FRA.
  • Luk altid gasflaskens ventil, før du fjerner regulatoren.
  • Opbevar grillen udendørs på et godt ventileret sted eller indendørs efter rengøring og afkøling.
  • Når gasflaskeforbindelsen er afbrudt, dæk gasventilen med hætten/dækslet.
  • Ved længere tids opbevaring, dæk den primære brænderindgang for at forhindre insekter og skadedyr i at blokere for ventilationen og gastilførslen.

    Rengøring af brænderrørene er særligt vigtig for at forhindre "flash-back" brande og sikre din sikkerhed når der grilles!

  • Inspektion og rengøring af brænderrørene og indgangene for snavs og insekter anbefales regelmæssigt. 
    • Brug en tandbørste til at rense dysen, undlad at udbore eller bruge ståltråd til rengøring. Det er vigtigt ikke at fjerne dysen. 
  • Brug et Everdure Heston Blumenthal Force eller Furnace cover for at reducere risikoen for denne type brande.

Med disse simple trin kan du sikre, at din Everdure gasgrill er i topform og klar til at lave lækre måltider udendørs denne sæson.

 

Se også vores komplette guide til rengøring og vedligeholde af din Force eller Furnace gasgrill lige her.

 

Forkæl din Everdure grill med nyt tilbehør

Ved at investere i kvalitetsprodukter og vedligeholdelse kan du maksimere din grillglæde og forlænge levetiden på din grill i mange år fremover. Lige som så meget andet kan de forskellige dele på din gasgrill blive slidt med tiden, hvad enten det er en simpel grillbørste eller de keramiske støbejerns-grillriste. Heldigvis er det hurtigt at udskifte de gamle grillriste til nogle nye, og dermed en nem måde at give din gasgrill en make-over på. 

Se grillriste til Everdure Force og Furnace her.

Har du ikke allerede et cover til din Force eller Furnace gasgrill, så er det absolut den nemmeste måde at sikre en længere levetid for grillen. Coveret er specialdesignet til hver model og er fremstillet i slidstærke og holdbare materialer.  

Se covers til Everdure grill lige her.

Når du griller med Everdure, er du ikke begrænset til kun grillen i sig selv. Nej, med Everdure finder du alt hvad hjertet begærer af ekstra tilbehør til grillen, såsom grillplader, rotisserie, grillsæt og komplette udekøkkener. Med de mange forskellige typer tilbehør åbner der sig pludselig flere muligheder op for at eksperimentere med nye retter. 

Se alt tilbehør til Everdure lige her.