belysning og lamper - find inspiration online til køb og få professionel vejledning

 

Inspiration til belysning i hjemmet

Lamper til dit behov og din stil

Alle rum bliver pænere af en god belysning. Vi kender faldgrupperne, du kender din stil og dit behov. Sammen kan vi finde den helt rigtige lampe. På vores inspirationsside guider vi dig til at finde den rigtige pendel, skrivebordslampe, gulvlampe m.m. Lad dig inspirere til indretningen af soveværelset, køkkenet, kontoret, spisestuen og eller noget helt andet. Vil du inspireres blandt vores tusindvis af lamper? - se alle vores designlamper her, eller se udvalget fra Louis Poulsen her.


guide til valg af pendel

Lamper over spisebordet

Vi forhandler et stort udvalg af pendler i forskelligt design. Det kan derfor være noget af en opgave, at finde ud af hvilken type lampe der netop passer til dit hjem.

Vi har udarbejdet en guide for hvilke kriterier du skal tage højde for, når du vælger lampen til spisebordet.

Læs mere om lamper over spisebordet her


Se udvalget af pendler her
guide til valg af bordlampe

Valg af skrivebordslampe

Her finder du en komplet guide over, hvad du bør tage højde for, når du skal vælge arbejdsbelysning til skrivebordet på dit kontor.

Når du skal vælge skrivebordslampe, kræver det at du beslutter dig for om du har behov for meget eller knap så meget lys. Om du ønsker lys til at læse eller arbejde ved en computer, er afgørende for hvilken type lampe du bør gå efter. Læs mere om belysning til skrivebordet her

Se udvalget af skrivebordslamper her
Lamper over køkkenbordet

Lamper over køkkenbordet

Der er flere vigtige kriterier, når du skal vælge lamper til køkkenet. Lyset skal være behageligt at arbejde i. Lamperne må helst ikke genere, når du laver mad og så må de selvfølgelig gerne se godt ud.

Vi har stor viden om lamper til alle rum – ikke mindst køkkenet. Læs mere i vores guide til valg af god belysning til køkkenet.

Læs mere om lamper over køkkenbordet her.

Komplet guide til LED-pærer

Guide til valg af LED-pære

Vi har lavet en forbruger-guide, der giver dig de rigtige værktøjer til at vælge den perfekte pære.

Det kan være en jungle, at finde frem til hvilken type pære man skal vælge til sin lampe. Som hovedregel skal du altid gå efter LED fremfor halogen.

Her kan du læse mere om Watt, Lumen, farvetemperaturer og andre faglige udtryk, som man ofte støder på i jagten på en ny pære.

Se guiden til valg af LED-pærer her
Se udvalget af LED-pærer her
Hvor højt skal min lampe hænge

Hvor højt skal lamper hænge?

Her finder du en komplet guide til hvilke ophængningshøjder der gør sig gældende for bedst mulig belysning

Om det er en lampe over spisebordet, køkkenbordet, stuebordet eller andet, vil denne guide kunne hjælpe dig.

Hos Jensen Company forhandler vi et stort udvalg af diverse designlamper, og det er da meget rart at vide, hvordan de skal hænge korrekt, ikke?

Læs mere om hvor højt lampen skal hænge her

Gulvlamper inspiration

Hvilken gulvlampe skal jeg vælge?

En gulvlampe har flere funktioner. Den skal give et behageligt lys, som kan gavne i mange situationer. Dog er en gulvlampe ligeså meget en skulptur, der skal stå flot i hjemmet.

Vi giver her nogle bud på en række flotte gulvlamper, som rammer ind i tidens trends.

Læs mere om valg af gulvlamper her

Lamper over sofabordet

Vælg den rigtige lampe over sofabordet

Når du skal vælge lampen til ophæng over sofabordet er der især to ting, der spiller en væsentlig rolle. Lampen skal hænge i den korrekte højde, så du har frit udsyn til dit TV. Derudover er det en god idé at gå efter en lampe, som ikke blænder.

Vi giver nogle bud på hvad du skal tage højde for når du køber en lampe til sofabordet. Derudover viser vi også nogle af de lamper, som trender lige nu.

Læs mere om lamper over sofabordet her

Lamper til badeværelset

Hvilke lamper kan bruges på badeværelset?

Du kan ikke vælge hvilken som helst lampe til badeværelset. Lampens tæthedsgrad er bl.a. afgørende for om lampen er vådrumssikret.

Få tips og tricks til hvordan du finder den rette lampe til badeværelset her. Vi forhandler et stort udvalg og vi viser en lang række af dem, hvis du følger linket.

Læs mere om lamper til badeværelset her

Lamper ved sengen

Hvilken sengelampe skal jeg vælge?

Soveværelset er et af de rum, hvor det er sværest at finde den helt rigtige belysning - specielt når det kommer til valget af sengelamper.

Vi giver her vores bud på hvilke lamper, der ville passe ind i soveværelset i den moderne bolig.

Læs mere om sengelamper her