Køb Louis Poulsen væglamper med prisgaranti

 

Louis Poulsen Væglamper

Væglamper fra Louis Poulsen skaber en både praktisk og atmosfæreskabende belysning. De flotte lampers oplysning af væggene understreger rummets dimensioner og skaber en behagelig stemning.

Louis Poulsen væglamper er en fantastisk måde at skabe en funktionel og behagelig belysning i boligen, mens rummets atmosfære og boligens stil understreges på bedste vis af de flotte designs. Her er det muligt at vælge mellem de klassiske designs, som man kender, eller nogle af de nyere Louis Poulsen væglamper, hvor integrerede lyskilder indarbejdes i designprocessen. Bemærk: Køber du en Louis Poulsen væglampe uden integreret LED, giver vi en anbefalet LED-pære med i købet - så er du sikret den rette belysning.

Kontakt os for et godt tilbud

Væglamper

Faldende orden

Varer 1-25 af 59

Side
pr. side
 1. AJ 50 Væg Grå
  6.925,00 DKK
 2. AJ 50 Væg Hvid
  6.925,00 DKK
 3. AJ 50 Væg Sort
  6.925,00 DKK
 4. AJ Eklipta Ø350 Væglampe
  Special pris 2.587,00 DKK Normalpris 3.450,00 DKK
 5. AJ Eklipta Ø450 Væglampe
  Special pris 3.620,00 DKK Normalpris 4.525,00 DKK
 6. AJ Væglampe Aubergine
  5.050,00 DKK
 7. AJ Væglampe Hvid
  5.050,00 DKK
 8. AJ Væglampe Lys Grå
  5.050,00 DKK
 9. AJ Væglampe Mørk Grå
  5.050,00 DKK
 10. AJ Væglampe Natblå
  5.050,00 DKK
 11. AJ Væglampe Okkergul
  5.050,00 DKK
 12. AJ Væglampe Rustrød
  5.050,00 DKK
 13. AJ Væglampe Sort
  Special pris 3.787,00 DKK Normalpris 5.050,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 59

Side
pr. side

Louis Poulsen væglamper online

Louis Poulsens store udvalg af lamper i de kendte former og silhuetter, gør det muligt at skabe et sammenhængende udtryk boligen, væglamperne matcher pendler, gulvlamper og bordlamper på flot vis. Alle Louis Poulsens væglamper er designet ud fra virksomhedens vision om lys, der er både funktionelt og smukt. Væglamperne fra Louis Poulsen fås bede med et behageligt, diffust lys, eller et mere direkte, funktionelt lys. Derfor kan nogle væglamper bruges både som sengelamper eller ved skrivebordet, hvor et direkte, funktionelt lys er godt til læsning og arbejde, mens andre designs giver et behageligt, diffust lys, der er gode til gangarealer, i entreer og i opholdsrum, hvor det behagelige lys spreder en behagelig stemning.

De kendte designlamper fra Louis Poulsen til væg

Louis Poulsens væglamper fås bl.a. i den klassiske PH-serie, hvor der fås to forskellige modeller; en mindre PH 2/1 væglampe, hvor hovedet hænger fra vægarmen, og en større PH 3/2 væglampe, hvor lampehovedet sidder oven på vægarmen. Begge modeller har skærme i mundblæst glas og blank krom-armatur.

AJ serien, der også har gulv- og bordlamper, har flotte væglamper i 10 flotte farver. Med en funktionel afbryderknap på lampens monteringsflade, er AJ væglampen oplagt som sengelampe, og de mange farvevarianter gør det muligt at passe væglampen ind i enhver indretning. Den fine AJ væglampe fra Louis Poulsen er designet i 1960 af Arne Jacobsen. Med de rene linjer og det funktionelle design er lampen både brugbar og flot ved sengen, skrivebordet, stuens læsekrog eller i entreen.

Louis Poulsen væglamper med indbygget LED

Det danske design-ikon har formået fortsat at udvikle deres belysning og designs, og dette bevises med nogle af de seneste tilføjelser til sortimentet af væglamper fra Louis Poulsen. Tre af væglampe-modellerne fås med integreret LED; Den klassiske Eklipta væglampe i nytænkt LED-design, og nyhederne YUH og NJP væglamperne. Alle LED væglamperne fra Louis Poulsen fås med den nyeste teknologi inden for integreret LED, og Louis Poulsen udvikler løbende på teknologien for at sikre en optimal belysning.

Kontakt os for et godt tilbud

Louis Poulsen Flindt wall - Fri fragt

Louis Poulsen Yuh wall lamp

Viser butikker tættest på