Sackit

SACKit sækkestole og hængekøjer - køb online med fri fragt

 

SACKit sækkestole og hængekøjer

Dansk design, der skiller sig ud ved at være designet i et eksklusivt slidstærk materiale. Sækkestolene fra SACKit kommer i flere designs, og nogle kan bruges udendørs, mens andre udelukkende er til indendørs brug.

Hver sækkestol er unik - de håndsyede sting i kanten af sækkestolen gør hvert møbel til et produkt af omhu og godt håndarbejde. Det kan mærkes på komforten og ses på det flotte og moderne look. Se desuden SACKits andre produkter - gadgets til den musikglade, eller hængekøje til livsnyderen i haven.

Faldende orden

Varer 1-25 af 92

Side
pr. side
 1. CHARGEit
  599,00 DKK
 2. NYHED
 3. NYHED
 4. DOGit Cobana LARGE Brun
  1.699,00 DKK
 5. DOGit Cobana LARGE Hvid
  1.699,00 DKK
 6. DOGit Cobana LARGE Sort
  1.699,00 DKK
 7. DOGit Cobana MEDIUM Brun
  1.199,00 DKK
 8. DOGit Cobana MEDIUM Hvid
  1.199,00 DKK
 9. DOGit Cobana MEDIUM Sort
  1.199,00 DKK
 10. DOGit Cobana MINI Brun
  899,00 DKK
 11. DOGit Cobana MINI Hvid
  899,00 DKK
 12. DOGit Cobana MINI Petroleum
  899,00 DKK
 13. DOGit Cobana MINI Sort
  899,00 DKK
 14. MOVEit Højttaler
  899,00 DKK
 15. MOVEit Wifi Højttaler
  1.199,00 DKK
 16. RETROit Canvas Brun/sand
  1.999,00 DKK
 17. RETROit Canvas Brun/sort
  1.999,00 DKK
 18. RETROit Canvas Drum Petrol
  999,00 DKK
 19. RETROit Canvas Drum Sand
  999,00 DKK
 20. RETROit Canvas Drum Sort
  999,00 DKK
 21. RETROit Canvas Drum Turkis
  999,00 DKK
 22. RETROit Canvas Mørk brun
  1.999,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 92

Side
pr. side

SACKit sækkestole og interiør

Sækkestole fra SACKit er dansk design, når det er bedst. Sækkestolene, pufferne og interiør findes i flere varianter og i et utal af farver - et oplagt valg til alle, der elsker den skandinaviske interiørstil kombineret med høj kvalitet.


De eksklusive sækkestole er designet af det danske møbelfirma SACKit, der har skabt livsstilsprodukter i højeste kvalitet siden 2012. SACKit har udviklet sækkestol-serien RETROit, der består af fire forskellige modeller: RETROit Canvas sækkestolen er standard modellen, der er lavet i Canvas-stof af utrolig høj kvalitet. Stolen er perfekt til både stuen, soveværelset eller på børneværelset. Ønsker du at flytte SACKit sækkestolen ud i haven og nyde vejret, er RETROit Cobana-modellen lige noget for dig. Sækkestolen er i et lysægte og vandafvisende Cobana-materiale, der gør at stolen både kan stå ude i haven eller inde i stuen. Du bestemmer! Se også den eksklusive RETROit Medley luksus-stol, der er lavet i Øko-Tex materiale af 100% genanvendeligt polyester. Stolen er 100% fri for tungmetaller og dermed utrolig miljøvenlig. Sækkestolen findes også en endnu mere luksuriøs udgave. RETROit Dunes sækkestolen er lavet i lækkert naturlæder fra Sørensen Læder, der tilføjer et råt look til din indretning.


SACKit sækkestole - Fri fragt

SACKit design

Hvad der kendetegner SACKit sækkestolene er, at de alle er i et robust og slidstærkt materiale. Deres stilrene design hylder den skandinaviske interiørstil, og passer perfekt ind i det nordiske hjem. Ligeledes er sækkestolene enormt praktiske og pasformen er gennemtænkt til mindste detalje. Indvendigt er stolene sammensat af to selvstændige sække, der hænger sammen med velcro. Sætter du dig ned på den ene, vil den anden sæk blive presset op og give en behagelig støtte til din ryg.


SACKit interiør og outdoor

Der er til de fire RETROit sækkestole designet en lille stilren Drum Puf/Square Puf, der både kan bruges til fødderne eller som en ekstra sideplads i stuen. SACKit har også udviklet TRAYit-serien, der består af tre skønne og multifunktionelle bakker. Bakkerne fås i acacia, egetræ og asketræ, og kan både bruges selvstændigt til servering eller kombineres med SACKit's Drum puf, og fungere som et lille bord.

SACKitstår desuden bag de flotte - og ikke mindst superbehagelige - hængekøjer i et smart design, så du ikke behøver finde to træer, to pæle eller lignende: De flotte hængekøjer kommer nemlig med et robust stativ, og de står perfekt på terrassen og ved sommerhuset - eller måske i et stor opholdsrum med plads til kreativitet og afslapning?

 

SACKit har tænkt på alle, da de har designet deres linje. Med udgangspunkt RETROit Cobana-sækkestolen har de udviklet DOGit Cobana - en superlækker hundepude til store og små hunde. Puderne er i samme høje kvalitet som RETROit stolene. De er utrolig slidstærke og nemme at rengøre. Din bedste ven vil elske dig for det!

 

Viser butikker tættest på