Køb Louis Poulsen Panthella lamper online med prisgaranti

 

Louis Poulsen Panthella-Serien

Panthella-serien er designet af Verner Panton i 1971 og serien er stadig en af hans mest populære lampeserier. Lampens organiske form og de mange stærke farvevalg er typisk for Verner Pantons design.

Verner Panton ønskede at skabe en lampe, hvor både foden og skærmen fungerer som en lysreflektor. Derfor har lamperne en blank overflade, hvori lyset spejles på fin vis. Panthella seriens lamper fås til både gulv og bord, hvor bordlamperne fås i mange smukke farver. Lamperne kan med fordel kombineres i flere farver og typer, og bordlamperne står flot på skænk, kommode, kaffebord og i vindueskarm. Bemærk: Når du køber Louis Poulsen lamper hos os, giver vi en gratis anbefalet LED-lyskilde med i købet - så er du sikret den rette belysning.

Kontakt os for et godt tilbud

Panthella serien

Faldende orden

12 varer

pr. side
 1. Panthella Bord 320 Krom
  Special pris 3.695,00 DKK Normalpris 4.995,00 DKK
 2. Panthella Bord 320 Opal
  Special pris 2.845,00 DKK Normalpris 3.695,00 DKK
 3. Panthella Bordlampe
  Special pris 3.695,00 DKK Normalpris 4.995,00 DKK
 4. Panthella Gulvlampe
  Special pris 4.655,00 DKK Normalpris 6.295,00 DKK
 5. Panthella Mini Hvid Metal
  Special pris 2.245,00 DKK Normalpris 2.995,00 DKK
 6. Panthella Mini Krom
  Special pris 2.995,00 DKK Normalpris 4.195,00 DKK
 7. Panthella Mini Messing
  4.995,00 DKK
 8. Panthella Mini Opal
  Special pris 2.245,00 DKK Normalpris 2.995,00 DKK
 9. Panthella Mini Orange
  Special pris 2.295,00 DKK Normalpris 2.995,00 DKK
 10. Panthella Mini Sort
  Special pris 2.295,00 DKK Normalpris 2.995,00 DKK
 11. Panthella Portable
  Special pris 1.105,00 DKK Normalpris 1.495,00 DKK
Faldende orden

12 varer

pr. side

Louis Poulsen Panthella serien designet af Verner Panton


Louis Poulsen Panthella serien

Panthella-seriens lamper er en farverig og skøn tilføjelse til enhver indretning. Serien er designet af Verner Panton, og de organiske, geometriske former er kendetegnende for Verner Pantons desingvisioner, som også bærer præg af Bauhaus-perioden. Derfor fås seriens mini-lamper i mange flotte farver, som man også kender det fra Bauhaus-periodens klassiske designikoner. Panthella er designet i 1971 og serien er stadig en af Verner Pantons mest kendte og populære serier.


Med Panthella-serien ønskede Verner Panton at skabe en lampe, hvor både foden og skærmen kunne fungere som en lysreflektor. Derfor har lamperne en blank overflade, hvori lyset spejles på fin vis. Den innvative og udforskende tilgang til lysdesign var en vigtig del af Verner pantons designproces, og resultatet blev ofte anderledes og nytænkende former præsenteret i et mix af forskellige farver - som det også er tilfældet ved Panthella lampeseriens mange flotte farvemuligheder.

Panthella lamper i mange farver til bord og gulv

Panthella serien har to størrelser Panthella bordlamper, en størrelse gulvlampe og en særlig Limited Edition bærbar bordlampe - Panthella Portable. Mens de fleste af modellerne fås i hvid, kan mini-udgaverne fås i en lang række af spændende, varierende farver, der kan tilføje et flot pift farve til enhver indretning. Den hvide bordlampe fås i to modeller - en model med hvid akrylskærm, og en model med hvid opalglas skærm. Den flotte limited edition Panthella Portable fås i hvid med akrylskærm.

Louis Poulsen og Verner Panton

Verner Panton er en anerkendt, dansk designer, som står bag en lang række ikoner inden for belysningsdesign. Hans designs leger udfordrer ofte kombinationer af farver, former og materialer, og ved de fleste af hans designs er lyskilden skjult på innovativ vis, så der skabes et behageligt lys. Lyset udnyttes til at skabe spændende former - eller som her ved Panthella lampen - til at skabe et smukt genskin på den blank lampekrop. Alle Louis Poulsen lampedesigns er kendetegnet ved at tage udgangspunkt i lysets funktion, for på den måde at skabe den bedste oplevelse af lyset og lampen. Dette opnår Verner Panton til fulde med de fine Panthella lamper, og klassikeren er derfor en perfekt repræsentant for Louis Poulsens designvisioner, hvor lyset benyttes til at skabe en behagelig atmosfære i rummet.

Panthella-lamper fra Louis Poulsen
Viser butikker tættest på