Fortrydelsesret / Returret

Ved køb på www.jensen-company.dk har du altid 30 dages fortrydelsesret på lamper og 14 dage på øvrige varer. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at sende varen retur til: Jensen Company Herning ApS, Industrivej Syd 3, 7400 Herning.

Husk: Varen skal returneres korrekt for at få refunderet købsprisen. Læs om korrekt returforsendelse herunder.


Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet her, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Bemærk: Fortrydelseretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Da originalemballagen ofte udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen er brudt eller skadet. Husk derfor at pakke varen og dens originalemballage forsvarligt ind til forsendelsen med pap og/eller bobleplast uden at klistre tape o.l. direkte på originalemballagen. Nogle specialfremstillede produkter (eks. varer produceret på specialmål) kan ikk returneres. 


Korrekt tilbageforsendelse:

Varen skal pakkes forsvarligt ind til returforsendelsen. Det er ikke nok blot at tilbagesende varen i originalemballagen til os. Varen skal pakkes ind med pap og/eller bobleplast omkring, så originalemballagen ikke beskadiges ved returforsendelsen. Pakkelabel påsættes uden på indpakningen, så den fremgår tydeligt, og den må aldrig sættes direkte på originalemballagen, ligesom tape o.l. heller ikke må klistres direkte på originalemballagen. Enhver værdiforringelse som følge af forkert indpakkede returvarer fratrækkes returbeløbet. Hvis du blot sørger for at pakken er pakket i samme stand, som da du modtog den, er du sikker på at varen og originalemballagen er beskyttet korrekt. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

  • Pak forsendelsen forsvarligt ind med pap og/eller bobleplast
  • Der må ikke klistres tape, pakketape og pakkelabel direkte på originalemballagen
  • Placer pakkelabel synligt uden på indpakningen
  • Vedlæg ordrenummer og navn, så vi kan finde din ordre i vores system

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen (Gælder dog ikke ved defekte eller fejlsendte varer). Bemærk: vi accepterer og modtager ikke pakker returneret pr. efterkrav. 


Ønsker du at anvende fortrydelsesretten, skal varen sendes til følgende adresse: 
Jensen Company Herning ApS, Industrivej Syd 3, 7400 Herning. 

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen (Gælder dog ikke ved defekte eller fejlsendte varer). Bemærk: vi accepterer og modtager ikke pakker returneret pr. efterkrav. Fortryder du købet, tilbagebetales købesummen. Det gøres ved en overførsel til det kontonummer, du har angivet ved købet, når vi har fået varen retur og har kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. 

Tilbage