Levering

Når du bestiller varer på www.jensen-company.dk, bliver du bedt om at vælge, om du vil have varen leveret eller afhentet. 

Ved afhentning sker det fra vores butik på adressen: Silkeborg 84, 7400 Herning. 

Vi leverer til hele verden. Giv os et kald eller send en mail på [email protected] for forespørgsler. Forsendelse vil ske med billigste fragtmand. Vi tager også gerne mod forespørgsler på engelsk og tysk.

Leveringen sker normalt inden for 1-7 dage, hvis ikke andet er aftalt. Leveringstiden vil endvidere kunne forsinkes, hvis varen er udsolgt, ikke fremkommet eller er i restordre hos vores leverandører. Du vil modtage en e-mail eller opringning herom.

Større varer bliver leveret på adressen, og mindre pakker leveres med GLS til nærmeste pakkeshop.

Vi hæver først pengene på din konto, når varen sendes eller står klar til afhentning.

Fri fragt*

Hos Jensen-Company benytter vi af fri fragt i Danmark, uanset hvilke og hvor mange varer kunden ønsker.
Lette forsendelser leveres normalt med GLS til en af de mange hundrede pakkeshops i landet. Tunge forsendelser leveres normalt med danske fragtmænd.

Der er gratis fragt i hele Danmark, dog ikke øerne Grønland og Færøerne, så dér gælder de pågældende priser for levering forsat.
Til øer uden selvstændigt postnummer og / eller uden fast broforbindelse gælder levering kun til afskibningshavnen.

Ordrer, der modtages i weekenden og på helligdage, bliver behandlet førstkommende hverdag. Varer leveres kun på hverdage. I specielle tilfælde kan vi sende i weekenden mod et mindre gebyr.

* Fragt til udlandet gælder ikke her. Send en forespørgsel på fragtpris.

Tilbage