Køb Occhio Sento, Piú og Sento Sospeso lamper i højeste kvalitet med prisgaranti

 

Occhio Sento og Piú (L-serien)

Occhio cementerede brandets position som markedsledende indenfor brugervenlig kvalitetsbelysning med denne populære serie, hvor linser benyttes til at skabe en tilpasset belysning til boligen. Her kan du skræddersy hvilken type belysning du ønsker og finde lamperne i flere farver og designs.

Occhios Sento serie er en af de mest populære serier fra brandet, og man forstår hvorfor. Her får du mulighed for at tilpasse kvalitetsbelysningen til netop din bolig. Lysretning, lyskegle, lysfarve og lampens farve er alt sammen noget, der kan skræddersys til dine ønsker. Sento lamperne fås til loft, væg, gulv og bord. Ved den smukke Piú-serie kan du på samme vis vælge mellem smukke lampefarver, og her er det lysets grader, du kan tilpasse. Piú fås til loft, gulv og som indbygningsspots. Alle Occhios lamper kan styres med app og remote som tilkøb - kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os for et godt tilbud

L-serien (Sento, Piú)

Faldende orden

Varer 1-25 af 143

Side
pr. side
 1. Piú Alto 3D LED Blank Hvid
  5.575,00 DKK
 2. Piú Alto 3D LED Blank Krom
  5.575,00 DKK
 3. Piú Alto 3D LED Bronze
  6.210,00 DKK
 4. Piú Alto 3D LED Mat Hvid
  5.575,00 DKK
 5. Piú Alto 3D LED Mat Krom
  5.575,00 DKK
 6. Piú Alto 3D LED Mat Sort
  5.575,00 DKK
 7. Piú Alto 3D LED Rose Gold
  6.210,00 DKK
 8. Piú Alto LED Blank Krom
  5.255,00 DKK
 9. Piú Alto LED Bronze
  5.895,00 DKK
 10. Piú Alto LED Mat Gold/Hvid
  5.255,00 DKK
 11. Piú Alto LED Mat Gold/Sort
  5.255,00 DKK
 12. Piú Alto LED Mat Hvid
  5.255,00 DKK
 13. Piú Alto LED Mat Krom
  5.255,00 DKK
 14. Piú Alto LED Mat Sort
  5.255,00 DKK
 15. Piú Alto LED Rose Gold
  5.895,00 DKK
 16. Sento LED Faro Blank Krom
  6.580,00 DKK
 17. Sento LED Faro Bronze
  7.220,00 DKK
 18. Sento LED Faro Mat Hvid
  6.580,00 DKK
 19. Sento LED Faro Mat Krom
  6.580,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 143

Side
pr. side

Occhio Sento og Piú lampeserierne

Occhio har med sin banebrydende LED-teknologi formået at skabe unikke belysningsfunktioner til et hvert hjem med fokus på funktionalitet og kvalitetsbelysning. Serierne Sento og Piu har markedets absolut højeste RA-værdi (farvegengivelse) på 97, hvilket sikrer, at farverne, som lyset falder på, gengives helt korrekt. Netop derfor er Piu og Sento-modellerne specielt velegnet til kunst/billedbelysning og ideelt til grafisk arbejdslys.

Occhio Piú

Piu lamperne er særligt populære som loftlys og som indbygningsmodeller i loft, hvor lyset kan justeres efter behov. De fås i smukke, simplistiske designs, som hænger flot i den skandinaviske indretning. De fleste af Piú-lamperne kan vinkles, for at rette lyset hen, hvor behovet er. Derudover er det muligt at vælge mellem forskellige valg af gradespredning, så lyset kan skræddersys til rummets lysbehov. Lampernes materialer kan også tilpasses rummet - her er det muligt at vælge mellem forskellige farver, så indretningen i rummet kan matches af de smukke lamper.

Occhio Sento

Sento-serien består af mange forskellige lampemodeller, lige fra væglamper, loftlamper, pendler, bordlamper til gulvlamper. I Sento-serien findes No-touch lysdæmpningsfunktion, som gør det let at tænde/slukke eller dæmpe lampen med en enkelt håndbevægelse nær lampen. Det er den samme teknologi, som er velkendt fra den luksuriøse Occhio Mito serie. På den måde kan du nemt og hurtigt tilpasse lyset ved lampen uden at skulle hen til en kontakt. Sento modellerne har en LED-lyskilde for oven og en for neden, og de to lyskilder kan styres separat- Dette betyder, at lampen kan skifte mellem en almindelig belysning, en up-light-belysning og en downlight-belysning. Sento-pendlerne kan desuden tilkøbes med smart hejs, hvor lampen let kan trækkes op og ned efter behov. Dette gør dem specielt velegnet til køkken, spise- eller sofabordsbelysning, samt til konferencelokaler og loungeområder.


Derfor anbefaler jeg Occhio Sento og Piú lamperne:

 • Serierne her er oplagte til at skabe en sammenhængende lysindretning, hvor loftlamper, pendler og væglamper fungerer sammen i en flot synergi. Hvis du nyder synet af de flotte Occhio-lamper i butikken, vil du elske det samlede udtryk, når lamperne finder plads i dit hjem - lyset er endnu bedre og flottere hjemme end i butikken, og de forskellige lampemodeller spiller perfekt sammen i boligens indretning.
 • Tilvalget af app-styring gør sammenspillet mellem boligens Occhio-lamper til en leg - det er især en fordel, når du har indrettet forskellige arealer af boligen med Occhio-belysning - lyset styres nemt og bekvemt.
 • Muligheden for lysstyring via håndbevægelser ved Sento-serien er luksus på højt niveau! Både du og dine gæster vil nyde det skønne lys og nemheden hvormed du kan ændre indstillingerne.
 • Send os et billede af dit hjem og lad os hjælpe dig med den rette lysindretning. Vi hjælper med at finde den rigtige grade-spredning og lysniveau til dit behov.

- Linnea Clausager, Belysningsansvarlig og Occhio-ekspert

 Har du brug for vejledning eller et godt tilbud på Occhio lamper?

Kontakt os


Viser butikker tættest på