Køb Louis Poulsen Pathera lamper online med prisgaranti

 

Louis Poulsen Patera-Serien

Patera-serien er designet i et kreativt samarbejde mellem Øivind Slaatto og Louis Poulsen. Patera lampen er tænkt som en moderne lysekrone – en lampe, som samler rummet, og skaber en behagelig og vedkommende stemning.

Patera pendlen udsender et blødt og komfortabelt lys, hvis hemmelighed ligger i den betagende konstruktion: Lampen er opbygget af en mængde forskelligt placerede celler, som sikrer de rette vinklinger på lysets visirlinjer og derved beskytter mod blænding. Samtidig forskyder strukturen lampens visuelle udtryk og giver hele tiden en ny oplevelse af lampen, når den betragtes fra nye vinkler. Patera pendlerne findes i flere størrelser og i hvid eller en smuk silverfinish, der fremhæver formerne på eksklusiv og indtagende vis. Bemærk: Når du køber Louis Poulsen lamper hos os, giver vi en gratis anbefalet LED-lyskilde med i købet - så er du sikret den rette belysning.

Kontakt os for et godt tilbud

Patera serien

Faldende orden

4 varer

pr. side
 1. Patera 450 Pendel
  Special pris 5.260,00 DKK Normalpris 7.025,00 DKK
 2. Patera 600 LED Pendel
  18.175,00 DKK
 3. Patera 600 Pendel
  Special pris 7.715,00 DKK Normalpris 10.825,00 DKK
 4. Patera 900 Pendel
  24.150,00 DKK
Faldende orden

4 varer

pr. side

Louis Poulsen Patera-serien

De smukke Patera pendler er en moderne fortolkning af en lysekrone, og de er en fantastisk tilføjelse i et ethvert hjem. Den smukke globe er opbygget af et fascinerende 3D-mønster, som effektivt lader lyset strømme ud fra lampens midte - så der skabes et behageligt og funktionelt, blændfrit lys. Den flotte Louis Poulsen Patera pendel fås i flere størrelser, og du kan derfor finde en passende størrelse til dit behov. Har du god plads til loftet i en hall eller trappeopgang er det desuden et rigtig flot look, hvis du kombinerer flere af størrelserne i en klynge.


Patera pendlen fra Louis Poulsen - designet

Patera familien af pendler er designet i et kreativt samarbejde mellem Øivind Slaatto og Louis Poulsen. Den er tænkt som en moderne lysekrone – en pendel, som samler rummet, og som skaber et behagelig og vedkommende atmosfære. Den kugleformede pendel svæver som et majestætisk midtpunkt i lokalet og spreder et funktionelt og behageligt lys i alle retninger.

Ved første øjekast er den en hvid, perforeret kugle, men ved nærmere eftersyn afslører den sin detaljerede 3D-udformning med myriader af organiske linjer, vinkler og huller. Designet er inspireret af Fibonacci-mønstret, som går igen i naturens smukke former; blomster, sneglehuse, frugter m.m. Dette udgangspunkt skaber et lys, der både er behageligt og blændfrit omkring lampen og funktionelt under lampen. Menneskets oplevelse af lyset har også været et vigtigt omdrejningspunkt for designet af lampen. Og Øivind Slaatto indrømmer også gerne, at Poul Henningsen, der sammen med Louis Poulsen bl.a. skabte designikoner som PH Artichoke og tre-skærmslamperne, har været hans mentor in absentia.

Patera pendlen fås i flere størrelser og udsender et blødt og komfortabelt lys, hvis hemmelighed ligger i den sindrige konstruktion: Lampen består af en mængde forskelligt placerede celler, der sikrer de rette vinklinger på lysets visirlinjer og beskytter mod al ubehagelig blænding, mens de sammen skaber organiske, bløde linjer, der tilfører lampen et afblødet, smukt udtryk. Samtidig forskyder strukturen lampens visuelle center og giver hele tiden en ny oplevelse af lampen, når den betragtes fra nye vinkler.

Patera er udført i hvidt kunststof og derfor en relativt let lampe, hvilket gør den anvendelig mange steder, og ikke kræver et ekstra robust loft, som det er tilfældet med nogle af de tungere designlamper. Hele samlingsprocessen er håndarbejde, og du er sikret et stykke kvalitetsdesign, når du vælger de flotte Patera pendler. Lampen leveres samlet og er utrolig nem at montere med sit enkle ophængningssystem.

Panthella-lamper fra Louis Poulsen

Patera med indbygget LED

Patera Pendlen er tidligere designet i en Ø450-udgave, men nu fås Patera 450 Pendel også med integreret LED-lyskilde i ophænget. Lampen har en specialfremstillet LED-afskærmning i polykarbonat og intern reflektor, hvilket sikrer den korrekte belysning ud fra den smarte lamelskærm. En af fordelene ved at vælge Patera 450 LED Pendlen frem for Patera 450 Pendlen er, at LED-pæren har en levetid på op til 100.000 timer, hvilket gør det nemmere for dig at have med lampen at gøre, da du sjældent skal skifte pæren. Det er altså både en lampe i et unikt design med rundstrålende lysfordeling samt højintensitets-LED-indsats.

Patera pendler i flere størrelser og farver

Patera pendlen fås i hele tre forskellige størrelser, og det er derfor muligt for både private, arkitekter og designere at skabe større variation i belysningen. De smukke Patera pendler hænger flot enkeltvis, men de er også fantastisk smukke, når de forskellige størrelser kombineres i klynger - som en betagende lysekrone, der indtager rummet og skaber nye indtryk afhængigt af, hvor man er i lokalet. Det er desuden muligt at indrette både større og mindre rum med Patera, da de fås i diametermuligheder fra 450 mm til 900 mm. Modellen i 450 mm fås desuden i en smuk silver-finish i en begrænset periode, som lader lyset spille endnu smukkere i det elegante design. Formerne, linjerne og 3D-effekten fremhæves på fornem vis med den flotte finish.


Designprocessen bag Patera - Øivind Slaatto

Øivind Slaatto fortæller her om visionen bag det smukke design, og hvordan lamperne er både skulpturelle og funktionelle på én og samme tid.

Viser butikker tættest på