Patera 900 Pendel

22.395,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411061039

Louis Poulsen Patera 900 Pendel

Patera familien er designet i et kreativt samarbejde mellem Øivind Slaatto og Louis Poulsen. Den er tænkt som en moderne lysekrone – en lampe, som samler rummet, og som gør det mere menneskeligt at opholde sig i. Den kugleformede pendel svæver som et majestætisk midtpunkt i lokalet og spreder lys i alle retninger. Ved første øjekast er den en hvid, perforeret kugle, men ved nærmere eftersyn afslører den sin detaljerede udformning med myriader af cirkler, vinkler og huller.

Patera udsender et blødt og komfortabelt lys, hvis hemmelighed ligger i den sindrige konstruktion: Lampen består af en mængde forskelligt placerede celler, der sikrer de rette vinklinger på lysets visirlinjer og beskytter mod al ubehagelig blænding. Samtidig forskyder strukturen lampens visuelle center og giver hele tiden en ny oplevelse af lampen, når den betragtes fra nye vinkler.

Patera Pendlen er tidligere designet i både en Ø450 og en Ø600-udgave, og nu fås den også med en diameter på 90 cm. Med den nye model i Patera familien på 90 cm i diameter har både private, arkitekter og designere nye muligheder for at skabe større variation i belysningen, ligesom det nu er muligt at indrette både mindre og større rum med et mere ensartet formsprog.

Patera er udført i hvidt kunststof og derfor en relativt let lampe, hvilket gør den anvendelig mange steder. Hele samlingsprocessen er håndarbejde. Lampen leveres samlet og er utrolig nem at montere med sit enkle ophængningssystem.

Specifikationer:
Design: Øivind Slaatto 
Materiale: Skåret mat PVC. Ophæng: Matforkromet messing og støbt akryl. 
Diameter 90 cm.
Højde: 86,5 cm.
Ledningslængde: 4m hvid tekstilledning
Lyskilde: E27 – 100 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Patera 900 Pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Patera 900 Pendel
Viser butikker tættest på