køb langbordspendler online med fri fragt 

Hvorfor vælge en langbordspendel?

Er du på udkig efter en lampe til over spisebordet, køkkenøen eller noget helt tredje, men har svært ved at finde én, der passer til netop dit behov? Så læs med hvorfor vi anbefaler at få en langbordspendel.

Hvad er en langbordspendel?

En langbordspendel er en aflang lampe, som man typisk vil placere over spisebordet, køkkenøen hvor der er behov for et behageligt lys, der lyser op i et større område, i hjemmebaren eller poolbordet i kælderen. Hvis du har et længere sofa- eller skrivebord kan en langbordspendel også være et godt valg, da det giver et behageligt lys, som der vil kunne lyse et større område op.


Langbordspendler er ved at blive super moderne igen i de danske hjem - da de er lange og slanke så de giver illusionen af fylde, imens faktisk i periferien fylder meget lidt i rummet. Derfor har flere og flere brands har allerede udvidet deres sortiment med langbordspendler, hvor vi hos Jensen Company har taget en stor del af dét udvalg ind i sortiment. Uanset om du er til det minimalistiske udtryk, det kunstneriske eller godt kan lide at være udfordrende i indretningen, så har vi med sikkerhed en langbordspendel der vil passe nøjagtigt ind i din stil i hjemmet.

Inspiration til din nye langbordspendel

Vi har samlet et udvalg du kan gå på opdagelse i og lade dig inspirere af. Se nogle af de udvalgte langbordspendler herunder.

 

Light Point Edge Linear Titanium

Langbordspendlen, Edge Linear, fra danske Light Point har et smagfuldt og smart udtryk, som vil hænge særdeles smukt i en moderne bolig. Edge Linear Pendlen vil især hænge smukt over et spisebord, et køkkenbord eller et skrivebord, hvor den vil udsende et fantastisk lys ned over hele bordet - og så i den nye farve Titanium, vil den med sikkerhed give en unik stemning i ethvert rum. 


NUAD Radent Pendel 1350

Radent langbordspendel fra danske Nuad har et smukt design med sofistikerede detaljer. Radent pendlen er udstyret med en indbygget LED-lyskilde, der giver et direkte lys der peger nedad, samtidig med at pendlen udsender et diffust diskret lys opad i rummet. Radent pendlen har et perforeret metalnet, som der sørger for at sprede et blødt lys ud i lokalet. 


Luceplan Compendium Pendel

Compendium langbordspendel fra Luceplan har et langt cykelderisk tværsnit, hvor at LED lyskilden er blevet placeret i midten. Den cykelderiske form betyder at Compendium pendlen ikke blænder, da lyskilden er skjult. Pendlen sender ikke lys ud i hele rummet, men har et skarpt koncentreret lys nedad - der vil betyde, at pendlen er specielt velegnet over et spisebord, over køkkenbordet eller over et skrivebord, hvor der ønskes meget lys. 


Halo Design - Atom langbord

Atom langbordspendel fra danske Halo Design har karakteristisk og spændende design, der passer ind i det modige, klassiske og moderne hjem. Atom langbordspendlen er derudover meget funktionel, da de fire fleksible arme, i messing, alle kan roteres, så lyset kan justere retning efter præference og behov. 


Den super flotte langbordspendel vil passe super over fx familiens lange spisebord eller over køkkenøen, hvor den spreder et lys ud i rummet der er behagelig. Det legende design som Atom har, gør den også som et oplagt valg i et multirum, hvor mange af familiens små aktiviteter foregår hvor der kræver en god lyskilde.


Occhio - Mito Volo Up

Mito Volo Up fra Occhio er en langbordspendel med et enkelt design der specielt er velegnet til køkkenøer, spiseborde eller arbejdsborde der kræver et smukt “centerpiece” med en god lyskilde. Occhio går nemlig ikke kompromis med kvalitet eller håndværk, hvilket kommer til udtryk i både dens lys og design. 


Hvis du stadig er i tvivl om hvilken lampe du skal vælge, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os - så vil vores søde personale altid stå til rådighed for at hjælpe dig bedst muligt på vej. Find vores kontaktinformationer lige her.