Køb Occhio udendørs lamper i højeste kvalitet med prisgaranti

 

Occhio udendørs lamper

Occhio er verdenskendt for det eksklusive design og den optimale brugervenlighed, når det kommer til indendørs belysning. Men med deres seneste belysningsserie er udendørsbelysning i højeste kvalitet sikret!

Occhio belysning er din garant for en kvalitetsbelysning, der kan tilpasses din bolig helt optimalt, og nu fås Occhio også til udendørs brug. Udendørslamper fra Occhio fås som væglamper, til jorden og som pullerter. Visionen bag Occhios flotte belysning er, at alle skal kunne lysdesigne deres bolig. Med en Occhion udendørslampe kan dine udearealer nu også sikres en optimal belysning. Styr lyset via app og fjernbetjening - nemt og brugervenligt. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os for et godt tilbud

Udendørs lamper

Faldende orden

3 varer

pr. side
 1. Sito Verticale Volt Blank Hvid
  7.970,00 DKK
 2. Sito Verticale Volt Mat Hvid
  7.970,00 DKK
 3. Sito Verticale Volt Mat Sort
  7.970,00 DKK
Faldende orden

3 varer

pr. side

Occhio udendørslamper

Med udendørslamperne fra Occhio får du den fineste lyskvalitet længe set præsenteret i et lækkert design. Med den højeste RA-værdi (farvegengivelse) på markedet på intet mindre end 97 er lyset i Occhios udendørslamper overlegent og funktionelt. Occhio tilbyder valgbar farvetemperatur på lyset med enten 2700 kelvin (varmt lys) eller 3000 kelvin (hvidt lys/dagslys), så du kan få præcis det lys, du ønsker.

Med Occhios knivskarpe belysning får du stor spredning og masser af lys til dine udendørsarealer. Lamperne kaster lyset op lang vægge og flader på flot vis, som skaber en stemningsfuld belysning. Udelamperne fås i forskellige modeller og kan placeres på bygninger eller terrasse, langs stier og i haver. Occhio Sito udendørs lamperne skaber optimale belysningsløsninger til enhver situation. Du kan ved hjælp af Occhio Air skabe en smart forbindelse, som forbinder belysning af væg, loft, gulv og stier, så du nemt kan kontrollere lyset via. fjernbetjening eller app på din smartphone lige ved hånden.

Occhio lamper til udendørs brug - materialer

Occhios udendørslamper består af materialer i høj kvalitet, såsom pulverlakeret aluminium og maritime løsninger, som sikrer at lamperne kan tåle høj uv-stråling samt alt slags vejr. Med en IP-klassificering på 65 opfylder Sito de højeste standarder indenfor udendørsbelysning. Occhios udendørslamper er desuden støv og vandsikret. "With Sito, we empower our customers to consistently bathe their living spaces in the highest quality of light – both indoors and outdoors" - Axel Meise.


Derfor anbefaler jeg Occhio udendørs belysning:

 • Det kan være svært at vurdere hvor meget lys, der er behov for på udendørs arealer. Med Occhio er du sikret et godt og funktionelt lys, på trods af den ellers lille størrelse på lamperne. Når du vælger Occhio produkterne, får du det bedste og kraftigste lys.
 • Det er sjovest at sælge produkter, som man elsker, og som man ved vil bringe glæde i ethvert hjem! Jeg har forhandlet Occhio i mange år, og brandet er brugervenlighed, design, kvalitet og funktionalitet på topplan - derfor elsker jeg at sælge de smukke lamper.
 • Send os et billede af din bolig og lad os hjælpe dig med det rette lysdesign. Vi hjælper gerne med at finde de rette lamper til dit behov.

- Linnea Clausager, Belysningsansvarlig og Occhio-ekspert

 Har du brug for vejledning eller et godt tilbud på Occhio lamper?

Kontakt os


Viser butikker tættest på