Køb Occhio pendler og loftlamper i højeste kvalitet med prisgaranti

 

Occhio Pendler og loftlamper

Occhio er verdenskendt for det eksklusive design og den optimale brugervenlighed. Med pendler og loftlamper fra Occhio kan du skabe en sammenhængede og elegant belysning i boligen, hvor lysets kvalitet er i top.

Occhio belysning er din garant for en kvalitetsbelysning, der kan tilpasses din bolig helt optimalt. Visionen bag Occhios flotte pendler og loftlamper er, at alle skal kunne lysdesigne deres bolig. Med en Occhion lampe kan du styre lyset via app, med bevægelser og kontakt - det afhænger af hvilken lampe, du vælger. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os for et godt tilbud

Pendler og loftlamper

Faldende orden

Varer 1-25 af 192

Side
pr. side
 1. Io 3d Pico Up Blank Krom
  5.015,00 DKK
 2. Io 3d Pico Up Bronze
  5.655,00 DKK
 3. Io 3d Pico Up Mat Hvid
  5.015,00 DKK
 4. Io 3d Pico Up Mat Krom
  5.015,00 DKK
 5. Io 3d Pico Up Mat Sort
  5.015,00 DKK
 6. Io 3d Pico Up Rose Gold
  5.655,00 DKK
 7. Io Giro Doppio Blank Hvid
  7.075,00 DKK
 8. Io Giro Doppio Bronze
  8.350,00 DKK
 9. Io Giro Doppio Krom/Hvid
  7.075,00 DKK
 10. Io Giro Doppio Krom/Sort
  7.075,00 DKK
 11. Io Giro Doppio Mat Gold/Hvid
  7.075,00 DKK
 12. Io Giro Doppio Mat Gold/Sort
  7.075,00 DKK
 13. Io Giro Doppio Mat Hvid
  7.075,00 DKK
 14. Io Giro Doppio Mat Sort
  7.075,00 DKK
 15. Io Giro Doppio Rose Gold
  8.350,00 DKK
 16. Io Sospeso Blank Krom
  6.115,00 DKK
 17. Io Sospeso Bronze/Sort
  6.855,00 DKK
 18. Io Sospeso Krom/Hvid
  6.115,00 DKK
 19. Io Sospeso Mat Gold/Hvid
  6.115,00 DKK
 20. Io Sospeso Mat Gold/Sort
  6.115,00 DKK
 21. Io Sospeso Mat Hvid
  6.115,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 192

Side
pr. side

Occhio Pendler og loftlamper

Få kvalitet i verdensklasse med Pendler og loftlamper fra tyske Occhio. Du får ikke blot et stilrent design, men også uden sammenligning markedets bedste lys. Occhio lamperne er skabt ud fra en vision om at lys kan være både funktionelt og teknologisk i top, mens fokus på design og æstetik sikrer en smukt og sammenhængende lysindretning.

Occhio Loftlamper

OCchio Loftlamper fås i forskellige størrelser, materialer og former - her er et udvalg, som gør det muligt at finde den helt rette Occhio-belysning til din bolig. Med en unik Ra-værdi (farve-gengivelse) på minimum 95 giver Occhios loftlamper et fantastisk lys, som er både funktionelt og behageligt. I sortimentet findes lamper til forskellige behov. Nogle Occhio loftlamper har et spotlys, som er perfekt til belysning af billeder/kunst på vægge, og som kan tilpasses rummets behov. Andre loftlamper giver en fantastisk rum-belysning, arbejdsbelysning og justerbar lounge- og entrébelysning. Dette er tilfældet ved den flotte Occhio Mito lampeserie med lamper, der spreder et behageligt og funktionelt lys, og som fås både i loftlamper og pendler. Flere af Occhios loftlamper tilbyder forskellige grade-spredninger på lyset, som gør det muligt at tilpasse lyset til dit behov. På den måde får du lyset akkurat der, hvor du ønsker i rummet.

Occhio Pendler

Occhios pendler har - ligesom loftlamperne - unikke egenskaber, der gør belysningen til en arkitektonisk fornøjelse. Serier som blandt andet Sento og Mito åbner op for helt nye muligheder med no-touch hånd-lysdæmpning. De innovative LED-dioder kan endda tilgås separat, så lyset for oven eller neden kan slukkes eller dæmpes uafhængigt af hinanden. På den måde kan pendlen skabe up-light eller down-light efter ønske - og det indstilles med få håndbevægelser. Med mulighed for hejse-funktion i ophænget, kan lampen let kan trækkes op og ned efter behov. Det gør Occhios pendler særlig velegnet til køkken-, spise- eller sofabordsbelysning, samt lounge- og konferencebelysning, hvor lysniveauet kan justeres og lampen placeres i den rette højde - om det er til samtale, arbejde, projektor-fremvisning eller TV er det nemt at sørge for, at lampen ikke blokerer udsynet. Occhios banebrydende teknologi i serien Mito giver mange fordele, en af dem er især deres såkaldte kelvin-skift. Mito pendler og loftlamper kan nemlig skiftes i farvetemperatur mellem 2700-4000 kelvin, hvilket er aktuelt i kontor/arbejdssammenhænge, hvor lyset skal være hvidere, hvis hjernen skal koncentrere sig længe. Omvendt kan lyset også justeres til det mere varme, når der skrues op for hyggen i hjemmet. Occhios LED-dioder har desuden en ekstrem lang levetid på 50.000 timer svarede til knap 50 år.

Occhio tilbyder også lysstyring på mobiltelefonen, så du via Occhio Air appen nemt kan dæmpe/tænde og slukke enhederne på din smartphone. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning til det helt rigtige lys og funktionaliteter, er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os for et godt tilbud

Derfor anbefaler jeg Occhio:

 • Pendlernes hejsefunktion er uundværlig, når du først har prøvet det! Især over sofaborde og i konferencelokaler er det nemt at justere lampen, så den ikke generer, når du snakker med gæster, ser TV eller benytter projektor.
 • Den imponerende RA-værdi gør Occhio ideel til belysning af billeder og kunst - Jeg anbefaler kun Occhio til billede-belysning så farverne kommer til sin ret i billederne.
 • Mange ved ikke, hvor vigtigt lystemperaturen er i hverdagen, og at man koncentrer sig bedre og længere i koldt lys. Men det gør man! Jeg slår selv over i 3000 kelvin, når jeg arbejder ,og det hjælper på fokus og energiniveau.
 • Ingen bøvl med udskiftning af dæmper i stikkontakten – du dæmper blot lyset med en håndbevægelse. Spar bøvlet med elektriker og få en elegant og innovativ løsning, der gør styring af lyset til en fornøjelse.

- Linnea Clausager, Belysningsansvarlig og Occhio-ekspert

Vejledning i Occhio belysning, pendler og loftlamper

Viser butikker tættest på