Sådan samler du en PH 2/1 pendel

Saml din PH Pendel korrekt

Er du usikker på hvordan en Louis Poulsen PH-lampe samles korrekt? I videoen nedenfor viser Linnea Jensen, belysningsansvarlig i Jensen-Company, hvordan du samler en 2/1 Pendel fra Louis Poulsen. PH 2/1 Pendlen er blot brugt som eksempel, hvilket betyder, at du på samme måde som vist i videoen, kan samle de øvrige Louis Poulsen pendler, heriblandt PH 3/2 og PH 3½-3.

Vil du have et hurtigt overblik over, hvordan du samler PH 2/1 Pendlen? Så læs videre her, hvor vi giver dig en simpel trin-for-trin guide:


✔️ Skil gevind og holder fra hinanden, og sæt holderen på ledningen.
✔️ Placer lampeskærmen på holderen.
✔️ Drej herefter gevindet på holderen.

Afhængigt af hvilket lys du vil have, kan du justere højden på fatningen, så pæren ikke stikker nedenfor lampen. Når du har justeret højden, kan du eventuelt placere pæren i fatningen for at måle.

✔️ Skru holder og fatning sammen, så lampeskærmen kommer til at sidde tæt.
✔️ Sæt mellemskærmen og underskæmen på.
✔️ Skru pæren i, så pæren ikke stikker nedenfor underskærmen.
✔️ Stram til sidst lampens sølvtop.

Har du nogle spørgsmål til, hvordan du samler din PH lampe fra Louis Poulsen, så hjælper vi dig som altid gerne. Vi er autoriseret Louis Poulsen forhandler i Midtjylland.

Kontakt os via tlf.: 97 22 20 88 eller på mail: [email protected]

PH lampen: En klassiker i et tidløst design

Poul Henningsen har gennem hele sit liv forsøgt at skabe det blændfri lys og de bløde skygger samt rette lyset hen, hvor der var brug for det. Og med de klassiske 3-skærmslamper er det lykkes til fulde.

Pendlerne fra Louis Poulsen, heriblandt PH 2/1 Pendlen, tager sig med det stilrene og minimalistiske design særdeles flot ud i den moderne indretning. Placer dem eksempelvis over spisebordet, alene eller i flere på en række, i soveværelset såvel som i entréen. Hvor end de fine lamper placeres, skabes en hyggelig belysning, alt imens de er med til at give rummet karakter.

Vi forhandler hele udvalget fra Louis Poulsen, og de klassike designerlamper er oplagte valg til den moderne, skandinaviske bolig. Søger du en pendel fra Louis Poulsen, kan du her se alle Louis Poulsen pendlerne.