Køb Louis Poulsen lamper med prisgaranti

 

Louis Poulsen lamper

Louis Poulsens belysningsfilosofi bygger på tre begreber: Funktion, Komfort og Atmosfære. Lysets funktionelle formål skal altid være opfyldt og lamper fra Louis Poulsen er altid designet med udgangspunkt i naturligt lys.

Designvisionen hos danske Louis Poulsen er klar - lyset skal præsenteres på flot og funktionel vis og skabe de bedste rammer for en behagelig oplevelse af rummets lys. Ingen dele i armaturet må være til stede, uden at de har en lysmæssig funktion, og lamperne er derfor altid holdt i et enkelt og funktionelt design, som afspejler og understøtter det naturlige lys’ rytme. Bemærk: når du køber Louis Poulsen lamper og belysning hos os, giver vi den anbefalede LED-lyskilde med helt gratis - så er du sikret den rette belysning fra dine nye lamper.

Kontakt os for et godt tilbud


Louis Poulsen

 1. Panthella Mini Messing
  5.250,00 DKK
 2. Panthella Bord 320 Opal
  Special pris 2.771,00 DKK Normalpris 3.895,00 DKK
 3. Panthella Bord 320 Messing
  6.295,00 DKK
 4. Patera Oval 500 Pendel
  6.995,00 DKK


Faldende orden

Varer 1-25 af 302

Side
pr. side
 1. Above Pendel Ø175 Hvid
  2.095,00 DKK
 2. Above Pendel Ø175 Sort
  2.095,00 DKK
 3. Above Pendel Ø250 Hvid
  2.825,00 DKK
 4. Above Pendel Ø250 Sort
  2.825,00 DKK
 5. Above Pendel Ø400 Hvid
  4.495,00 DKK
 6. Above Pendel Ø400 Sort
  4.495,00 DKK
 7. Above Pendel Ø550 Hvid
  Special pris 4.495,00 DKK Normalpris 5.995,00 DKK
 8. Above Pendel Ø550 Sort
  5.995,00 DKK
 9. AJ 50 Væg Grå
  6.925,00 DKK
 10. AJ 50 Væg Hvid
  6.925,00 DKK
 11. AJ 50 Væg Sort
  6.925,00 DKK
 12. AJ Bordlampe Aubergine
  6.495,00 DKK
 13. AJ Bordlampe Hvid
  6.495,00 DKK
 14. AJ Bordlampe Lys Grå
  6.495,00 DKK
 15. AJ Bordlampe Mini Aubergine
  Special pris 3.935,00 DKK Normalpris 5.250,00 DKK
 16. AJ Bordlampe Mini Hvid
  Special pris 3.935,00 DKK Normalpris 5.250,00 DKK
 17. AJ Bordlampe Mini Lys Grå
  Special pris 3.935,00 DKK Normalpris 5.250,00 DKK
 18. AJ Bordlampe Mini Lys Petroleum
  Special pris 3.935,00 DKK Normalpris 5.250,00 DKK
 19. AJ Bordlampe Mini Mørk Grå
  Special pris 3.895,00 DKK Normalpris 5.250,00 DKK
 20. AJ Bordlampe Mini Mørk Grøn
  Special pris 3.935,00 DKK Normalpris 5.250,00 DKK
 21. AJ Bordlampe Mini Natblå
  Special pris 3.745,00 DKK Normalpris 5.250,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 302

Side
pr. side

Louis Poulsen - designbelysning i mere end 100 år

Louis Poulsen er dansk design og godt håndværk præsenteret på stilrent vis. I mere end 100 år har virksomheden skabt designklassikere. Poul Henningsens ikoniske Parislampe fra 1924 blev starten på de kendte PH-lamper, som næsten alle designinteresserede genkender med det samme. Louis Poulsen skaber smukke og funktionelle belysningsdesigns, som alle tager udgangspunkt i, og afspejler, det naturlige lys. Virksomhedens designvision er at forme lyset optimalt til de skandinaviske omgivelser, fremfor blot at skabe lamper - med en lampe fra Louis Poulsen vil både lys, design og materialevalg derfor bidrage til rummets atmosfære.


Hvilken Louis Poulsen lampe skal jeg vælge?

Vi vejleder dig gerne, når du skal finde den rette Louis Poulsen lampe til dig bolig. Vi er autoriseret Louis Poulsen forhandler i Midtjylland og har hele sortimentet online. Oplev desuden vores store udvalg af Louis Poulsen lamper i vores butik i Herning og få en professionel rådgivning og vejledning, når beslutningen om ny Louis Poulsen belysning skal træffes. I vores flotte butik har vi altid præsenteret de seneste nyheder fra Louis Poulsen, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Både når det gælder spørgsmål om en specifik lampe, gode råd til indretning eller noget tredje, er du velkommen til at give os et kald eller sende os en mail. Med mere end 20 års erfaring indenfor rådgivning af belysning, har vi altid et godt råd og den nødvendige viden, så du er sikret et godt køb.

Linnea vejleder om Louis Poulsen lamper

Medarbejder: Linnea Clausager

Partner, Belysningsansvarlig

Telefon: 93 39 35 14

Email: [email protected]

Laura hos Jensen Company vejleder dig om Louis Poulsen lamper

Medarbejder: Laura Gjedsig

Salgsassistent

Telefon: 97 22 20 88

Email: [email protected]

Diana vejleder dig om Louis Poulsen belysning

Medarbejder: Diana Neve

Salgsassistent 

Telefon: 97 22 20 88

Email: [email protected]


Louis Poulsen - Smukt lampedesign med høj funktionalitet

Når Louis Poulsen designer belysning, handler det om mere end blot en lampe. Brandets lyskomforts vigtigste grundregel er, at der ikke må forekomme ubehagsblænding, og at lysets farvegengivende egenskaber skal optimeres, ligesom lysets farve skal være behagelig. I designprocessen handler det i høj grad om at arbejde ud fra lysets naturlige egenskaber og forme det på optimal vis. Hver en detalje, form og overflade er derfor tilføjet i målet om at skabe den bedste oplevelse af lyset og lampen. Rummets atmosfære sikres en positiv effekt når armaturet bidrager til helhedsindtrykket i både tændt og slukket tilstand. Louis Poulsen præsenterer løbende nyheder, hvor det enten er klassikere i nye, smukke materialer, eller nye designs i samarbejde med dygtige designere.

Louis Poulsen og Poul Henningsens designvisioner

Med basis i Poul Henningsens visionære syn på belysningsdesign, har hver detalje på en Louis Poulsen lampe et formål, og hvert design starter og slutter med lys. Poul Henningsen skabte det innovative treskærmssystem, som i dag er en vigtig del af Louis Poulsens udvalg - PH lamperne er den dag i dag den mest populære serie fra det danske designbrand. Rodfæstet i de skandinaviske designtraditioner, skaber Louis Poulsen behagelig og funktionel belysning, hvor enkelt og smukt design altid skaber et funktionelt og brugbart produkt, som ikke blot er en fryd for øjet, men også skaber lys af høj kvalitet.

Et fantastisk eksempel på Poul Henningsens innovative arbejde med belysning, er hans konstruktion af mørklægningsarmatur for Tivoli under 2. verdenskrig. Disse anderledes designede lamper blev placeret rundt i Tivoli, beliggende i centrale København, og de gjorde det muligt for haven at holde åbent til midnat, fordi lysudsendelsen fra armaturet ikke kunne ses fra fly i mørket.

Historisk designbelysning og innovative samarbejder

Louis Poulsen er en af Danmarks ældste designvirksomheder og har siden 1874 skabt funktionel belysning, hvor designvisionen siden da har været en stærk rød tråd gennem virksomhedens udvikling. Visionen som ligger til grund for de mange flotte designlamper er at arbejde ud fra lysets naturlige egenskaber og forme det på optimal vis til omgivelserne. Derfor er hver en detalje, form og overflade nøje gennemtænkt, for at sikre den bedste oplevelse af lyset og lampen, og skabe en behagelig atmosfære i rummet. Rummets atmosfære sikres desuden et smukt udtryk, når Louis Poulsen lampen bidrager til helhedsindtrykket i både tændt og slukket tilstand.

Gennem tiden har Louis Poulsen samarbejdet med designere og arkitekter som bl.a. Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Oki Sato, Shoichi Uchiyama og Louise Campbell om at skabe flotte innovative designs. Det er bl.a. kommet flere populære lamper ud af: Den fascinerende og nærmest svævende Enigma pendel er skabt i samarbejde med japanske Shoichi Uchiyama, mens Louise Campbell stod bag den farverige Collage-lampe. Arne Jacobsen har - ligesom Poul Henningsen - skabt nogle af de mest populære klassikere for Louis Poulsen, heriblandt AJ-serien, der har bord-, væg-, og gulvlamper, skabt i et tidløst og simplistisk design. Louis Poulsen er internationalt anerkendt og prisvindende som udbyder af arkitektonisk og dekorativ belysning. Nogle af de mest kendte lamper fra Louis Poulsen tæller PH Koglen, PH Kuglelamel og PH 5. Netop ved PH 5 lampen, som findes i flere udgaver, har Louis Poulsen og Poul Henningsen skabt en lampe, hvis design og udtryk er inspireret af den prisvindende Parislampe fra 1924.

Hvilke materialer fås Louis Poulsen lamper i?

Louis Poulsen lamperne fås i mange materialer, blandt andet messing, kobber, glas, aluminium, stål og akryl i mange flotte farver. Når du køber en Louis Poulsen lampe, er du sikret et kvalitetsprodukt, som kan holde i mange år fremover. Der benyttes kun de bedste materialer og den nyeste teknologi til at skabe lamperne, og netop materialevalget, er en af Louis Poulsens styrker. Du finder smukke materialevalg som krom, messing, kobber og opalglas, alle udvalgt med omtanke for lampens arbejde og formgivning af lyset. Materialer skal fremhæve lysets funktion på indtagende og funktionel vis, og skabe en lampe, som bidrager til rummets udtryk både i tændt og slukket tilstand. Med en innovativ tilgang til design, som altid har fast tag i virksomhedens designvisioner, præsenterer Louis Poulsen løbende nyheder fra de kendte serier med nye materialer og overflader, herunder bl.a. akryl i spændende farver, og ubehandlet kobber som med tiden får en smuk patina. Nogle af de seneste nyheder er udvalgte PH2/1 og PH 3/2, samt PH 5 præsenteret i kobber, messing og nye farvevalg, hvilket tilfører klassikerne et nyt spændende udtryk, der passer perfekt til tidens trend med materiale-sammensætninger i indretning. Især Louis Poulsen bordlamperne har fået tilført mange flotte materiale-nyheder de seneste år, og den flotte lamper står perfekt i den skandinaviske bolig. En anden ny tilføjelse, som i de seneste år er blevet en større del af Louis Poulsens lampeudvalg, er lamper med integrerede LED-lyskilder. Muligheden for denne teknologi gør det muligt at skabe lamper i nye spændende designs, og med en konstant innovation sikrer Louis Poulsen at farvegengivelsen ved deres LED-lyskilder er helt i top.

Tidløse designvisioner

Louis Poulsen har skabt designbelysning i mere end 100 år, og virksomhedens lange succes er et resultat af den klare designvision og tilgang til belysningsdesign. Hos Louis Poulsen får du lamper, som er mere end blot lamper: De er designikoner, der på naturlig vis former lyset til rummet og menneskene i det, og skaber en behagelig atmosfære. Virksomheden udvikler sig naturligt med tidens skiftende trends og teknologiske muligheder, men uden nogensinde at give afkald på deres oprindelige vision om et funktionelt, flot lys præsenteret i kvalitetsmaterialer. Den tilgang til innovation og designudvikling, og den klare fokus på høj kvalitet, har fungeret i 100 år og er stadig en stor succes. Med Louis Poulsen lamperne kan du skabe en indretning med belysning, der fungerer funktionelt og smukt på samme tid, mens den høje kvalitet sikrer en lang levetid på dine lamper.

Vil du købe Louis Poulsen lamper til boligen?

Når valget skal tages om belysning til hjemmet er der et hav af muligheder at vælge mellem - vi har hele sortimentet og kan hjælpe med at finde den rette lampe til dig. Hos Jensen Company har vi et stort udvalg af Louis Poulsen lamper, og vi hjælper dig gerne, når beslutningen om den rette belysning fra det kendte danske brand skal findes. Det kan være valget af nye Louis Poulsen pendler til spisebordet, hvor størrelse og placering kan overvejes, eller om gulvlampen skal bruges til læsning, hyggelig belysning, eller spotbelysning i entré og opholdsrum. Vi hjælper dig gerne med vejledning enten i vores butik i Herning eller online, så vi sammen kan finde den bedste løsning til din bolig.

Kontakt os for vejledning


Hvilken lyskilde skal jeg vælge til min Louis Poulsen lampe?

Når du handler Louis Poulsen lamper hos Jensen Company, sørger vi for at finde den rette LED-pære til din nye lampe - helt gratis. Vi finder en LED-lyskilde med den anbefalede lumen og kelvin, så du kan få glæde af din Louis Poulsen lampe fra start. Vi forhandler kun LED-lyskilder i høj kvalitet, og du er derfor sikret en god lyskvalitet fra din nye Louis Poulsen lampe.

Kan jeg få dæmpbar belysning til min Louis Poulsen lampe?

Har du særlige ønsker til funktionaliteten af din lampe som eksempelvis dæmpbar belysning, er det muligt at benytte Philips HUE lyskilder i langt de fleste Louis Poulsen lamper, eller at benytte de smarte 3-trins-pærer, hvor lysstyrken kan justeres i tre trin blot ved at trykke på din almindelige afbryder/stikkontakt. Har du allerede en bagkantsdæmper monteret på din stikkontakt, er det blot nødvendigt at vælge en LED-pære som kan dæmpes via bagkantsdæmper.


Louis Poulsen forhandler - PH lampen

Vi forhandler Louis Poulsen - inspiration

Louis Poulsen Cirque - Fri fragt

Louis Poulsen NJP

Komplet udvalg af Louis Poulsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viser butikker tættest på