Occhio belysning og lamper - køb online med professionel vejledning

Occhio Lamper

Vi er autoriseret Occhio forhandler og har mere end 10 års erfaring med salg og vejledning om de funktionelle og smukke lamper. Med Occhio belysning i boligen får du overlegen teknologi, fantastisk kvalitetsbelysning og optimal brugervenlighed. Occhios mission er, at alle skal kunne lysdesigne deres bolig og skabe en brugervenlig og behagelig belysning. Med de flotte og funktionelle designs er brugervenligheden derfor helt i top, mens belysningen kan tilpasses enhver bolig.

Styr lyset via app, med fjernbetjening eller med enkle håndbevægelser - læs mere om Occhios lampe-serier og de mange muligheder for indretning med Occhio belysning herunder.

Detaljefokussen og innovationsgraden hos Occhio ses blandt andet i virksomhedens innovative tilgang til LED, hvor en generel udfordring for skabelsen af af LED-lys tidligere har været at skabe et funktionelt lys som desuden har en optimal farvegengivelse (RA-værdi). Her sammenligner man normalt med solen, der har en farvegengivelse (RA-værdi) på 100, og hvor Occhio's 'perfect color' LED-teknologi har en imponerende RA-værdi på hele 97 RA. Farvegengivelsen er altså fantastisk tæt på solens RA, og den er endda højere end ved gennemsnitlige halogenpærer.

Læs mere om de enkelte belysningsserier herunder, og om de mange egenskaber, den optimale funktionalitet og det unikke design. Afhængigt af hvilken Occhio-serie du vælger, kan belysningen i boligen styres med app, fjernbetjening, fagter, sensor og Apple Watch. I dag forhandles Occhio i flere europæiske lande og er desuden ved at vinde ind på de indiske, rusiske og australske markeder for designbelysning i højeste kvalitet. Virksomheden er velkendt for sine belysningsserier i højeste kvalitet og har vundet flere tyske og internationale designpriser, bl.a. Red Dot Award, iF DESIGN AWARD, ICONIC Award, og flere tyske designpriser heriblandt TOP 100-prisen, der går til de mest innovative virksomheder i Tyskland. Occhio har en virksomhedskultur hvor fokus på kvalitet og innovation er vigtige nøglekompetencer. Derfor er de interne processer effektiviserede og optimerede så både udviklingstempoet og teknologisk udvikling altid er i højprioritet.

 

 


Vi rådgiver dig gerne ud fra din bolig og behov helt gratis - send os gerne en beskrivelse af dine ønsker til belysning, så hjælper vi med at finde den helt rette Occhio belysning til dit hjem.

Kontakt os online Send os en mail

Er du professionel? Kontakt os i dag på tlf: 97 22 20 88 eller send os en mail og få markedets bedste projekttilbud.

 

Occhios belysningsserier

Occhio belysning er bygget på en tankegang om ensartet design, æstetisk materiale, formsprog og lyskvalitet. Med Occhio kan du skabe en belysning som passer præcis til dit behov og bolig. Occhios overlegne LED-teknologi sikrer et funktionelt, behageligt lys med en fantastisk farvegengivelse (CRI) og du kan finde belysning til hele boligen i det flotte sortiment.

Vi forhandler hele sortimentet fra Occhio, og kan få alt hjem. Finder du ikke, hvad du søger online, er du derfor meget velkommen til at kontakte os online eller på telefon +45 97 22 20 88. Occhios sortiment består af fire forskellige serier, som har hvert deres unikke designudtryk. De mange designs skaber behagelig og klar belysning, og da du kan vælge mellem forskellige materialer og matteret glas, kan du skabe en belysning, som passer til dit behov. Klik ind på Occhio-serierne herunder for at se udvalget og få inspiration.

 

Occhio Mito lamper - køb med god vejledning

Occhio mito lamper og belysning - køb med god vejledning

Occhio mito lamper - køb med god vejledning

Occhio pendler og belysning - køb med god vejledning

X-serien fra Occhio

X-serien byder på de smukke Mito lamper, som har indtaget verdens designelskere med storm. Vi forstår hvorfor: De elegante og eksklusive lamper synes næsten at svæve i rummet, mens lyset spredes behageligt fra den indbyggede LED. Den prisvindende serie består af elegante lamper i cirkler og aflange, smalle lamper. Lamperne har et fantastisk svævende udtryk og en uovertruffen brugervenlighed præsenteret i et indtagende design. Mito serien er nemlig ikke blot kunstnerisk udformet; lamperne kan nemt og enkelt højdejusteres, lyset kan styres med fagter eller via trådløs fjernbetjening, og det er muligt at få app-styring, så lamperne kan styres via mobil, tablet og smart-watches.

Occhio sento, sospeso og piu lamper og belysning - køb med god vejledning

Occhio sento og sospeso lamper og belysning - køb med god vejledning

Occhio belysning l-serien med sento - køb med god vejledning

Sento, piu og sento sospeso fra Occhio - køb med god vejledning

L-serien fra Occhio

L-serien er en serie bestående af spot-inspirerede designs. Her får du exceptionel LED-belysning i kompakt, stilrent design, og tilpasningsmulighederne til boligens lysbehov er utallige. L-serien består af serierne Sento, Sento Sospeso samt Piú, og er kendetegnet ved fantastisk mange tilpasningsmuligheder. Sento og Sento Sospeso fås i mange forskellige farver og materialer, mens der kan vælges mellem mange forskellige typer linser til LED-lyskilden. Piú serien har loftlamper, der kan påbygges eller indbygges og denne serie er en populær løsning til entreer og gangarealer. Med L-serie er det oplagt at skabe en gennemført lysindretning i boligen, hvor der er taget højde for lysbehovet i hvert rum.

Occhio io, lei og lui lamper og belysning - køb med god vejledning

io og lui Occhio lamper - køb online med god vejledning

Occhio io, lui og lei belysning - god vejledning

Occhio io, lei og lui - køb med god vejledning

M-serien fra Occhio

M-serien består af brugervenlige og justerbare lamper, som skaber lys i én retning. M-seriens lamper giver et funktionelt, direkte lys, men uden blænding, da de smarte linser på lamperne sørger for et behageligt lys. M-serien har tre serier; io, lui og lei, som alle justerbare på hver deres måde. io-serien tilbyder lamper, som kan drejes 360 grader, for et lys, der altid er tilpasset situationen. lui-serien er en spændende og mere kantet serie, end størstedelen af Occhios andre lamper. Seriens lamper har en smart funktionen, hvor lyskeglens bredde justeres ved at dreje på lampehovedet. lei-serien har lamper med former, som minder om en klassisk lampeskærm. Hovedet kan drejes, og lyskeglen kan justeres ved at dreje på lampehovedets bund, så lyset enten stråler direkte ned fra lampen eller "fanges" inde i lampeskærmen og skaber et smukt, diffust lys.

Occhio designlamper og belysning til udendørs brug - køb med god vejledning

E-serien fra Occhio - Sito udendørsbelysning

Den smukke serie af udendørslamper har en imponerende tætningsgrad på IP65, hvilket gør dem oplagte til det danske vejr. De smarte Sito-lamper kan styres via app og fjernbetjening, og de fås til væg, til jorden og som pullert - alle designet i bløde, organiske linjer, kendetegnene for Occhios designs. Havens og terrassens belysning har aldrig været nemmere at kontrollere! Væglamperne i Sito-serien har et flot lys, der spredes op- og nedad på væggen i en smuk afgrænset lyskegle eller i en blødere lyskegle afhængigt af linsen, du vælger til lampen. Både pullerten og modellen til jord/terrasse har linser, som kan tilpasses, så du enten får et klart afgrænset lys, eller et blødere lys. Læs mere om de mange muligheder for udendørs belysning og Sito lamperne i E-serien.

 

Occhio belysning – historien bag


Manden bag den funktionelle og smukke belysning fra Occhio er den tyske, selvlærte designer Axel Meise, hvis tilgang til belysningsdesign har sat nye højde for mødet mellem design og funktionalitet.

Navnet ’Occhio’ betyder øje på italiensk, og det er et passende navn, som både ses i formgivningen af Occhio-lamperne og i visionen for virksomhedens udvikling af belysning. Ligesom øjet, skal lyset kunne tilpasse sig sine omgivelser, og med en holistisk tilgang til lysindretning i boligen, har Axel Meise arbejdet for at skabe muligheden for fuldendt og sammenhængende lysindretning i hjemmet og i erhverv.

I 1987 præsenterede Axel Meise sin første kollektion af belysning og senere, i samarbejde med designpartneren Christoph Kügler, præsenterede han i 1999 den første Occhio-serie, bestående af modul-lamper i et simplistisk design med ’hoved og krop’. Mens Axel Meise stod for den visionære udvikling af designs med den højeste funktionalitet, stod Cristoph Kügler for den innovative og nyeste teknologi samt en perfekt teknologisk tilpasning til lampernes forskellige former.

"Light is evolution" - Axel Meise

For Axel Meise skyldtes en stor del af hans visionære udvikling hos Occhio, at han undrede sig over den daværende tilgang til belysning i boliger, virksomheder og offentlige rum. Her lå fokus ikke på at skabe belysning tilpasset de forskellige typer rum, i stedet blev de forskellige lamper og designs brugt uden stor overvejelse om deres egentlige funktion i de enkelte rum. Her manglede en mere holistisk tilgang til belysningsdesign i boliger og rum, og denne tilgang fik Axel Meise i midten af 90’erne skitseret. Skitserne præsenterede et modulært belysningssystem, og i slutningen af 90’erne blev hans første Occhio system-serier realiseret. Herefter fulgte en konstant udvikling af designs og serier, for altid at tilbyde en optimal belysning til alle typer rum – både privat bolig og erhverv. Med den nye tilgang til belysning var en ny, teknologisk og mere brugervenlig lysindretning født, og dette blev starten på et univers af flotte og eksklusive lamper, der kan tilpasses ethvert rum og behov.

 

grundlæggeren af Occhio, Axel Meise - køb med god vejledning

Occhio

Occhio belysning med app styring - køb online med vejledning

Occhio belysning - autoriseret forhandler. Køb online med vejledning

Occhio lamper og belysning hos autoriseret partner

Occio Belysning – i konstant udvikling

Occhio har i dag eksisteret i mere end 20 år og gennem sin levetid har virksomheden været i konstant udvikling – både teknologisk og designmæssigt.

Udviklingen sikrer at funktionaliteten og brugervenligheden altid er optimal, når der præsenteres nye serier, og derfor kan lyset i dag styres via app, fjernbetjening, og sensorstyret. Et fantastisk eksempel på den innovative belysning er serien Mito, der kan styres via fjernbetjening, app, med håndfagter, sensor og via Apple Watch. Axel Meise ser lys som en evolution; i konstant dynamisk udvikling. For at fortsætte med at eksistere, må tingene løbende udvikle sig – dette gør sig gældende for alle Occhios serier og den visionære designånd i virksomheden. Efter lanceringen er den eksklusive Mito-serie i 2017, har der i 2018 været fokus på nye spændende materialer og overflader på de allerede velkendte serier. Nu fås nogle af lamperne i de fleste serier derfor både i den traditionelle kromoverflade, men desuden i matte sorte og hvide farver, og ikke mindst i smukke farver som mat guld, bronze og rosa guld, der i sandhed understreger de eksklusive designs.

”Vi tilbyder den optimale belysningsløsning til enhver applikation, hvad angår lysets kvalitet, lysstyrke, lysets lys og justérbarheden.” 
– Meddirektør, Klaus-Peter Siemssen

Occhio har en filosofi om, at alle skal have muligheden for at lysdesigne i deres hjem, og skabe et ’lightscape’ (lyslandskab), som passer præcist til egne ønsker og boligens behov. På den måde skabes et hjem med optimale forhold for øget livskvalitet og høj brugerfunktionalitet. Derfor er de smukke lamper fra Occhio udstyret med innovativ teknologi og brugervenlige betjeningsfunktioner, så lyset indtager sin del i omgivelser på legende let vis.

Faldende orden

Varer 1-25 af 359

Side
pr. side
 1. Io Verticale Bronze/Sort
  4.780,00 DKK
 2. Io Verticale Hvid
  4.135,00 DKK
 3. Io Verticale Krom
  4.135,00 DKK
 4. Io Verticale Mat Gold/Hvid
  4.135,00 DKK
 5. Io Verticale Mat Gold/Sort
  4.135,00 DKK
 6. Io Verticale Rose Gold/Sort
  4.780,00 DKK
 7. Io Verticale Sort
  4.135,00 DKK
 8. Fjernbetjening til AIR Hvid
  1.800,00 DKK
 9. Io 3d Basso Blank Krom
  5.285,00 DKK
 10. Io 3d Basso Bronze
  5.925,00 DKK
 11. Io 3d Basso Mat Gold/ Mat Hvid
  5.285,00 DKK
 12. Io 3d Basso Mat Gold/ Mat Sort
  5.285,00 DKK
 13. Io 3d Basso Mat Hvid
  5.285,00 DKK
 14. Io 3d Basso Mat Krom
  5.285,00 DKK
 15. Io 3d Basso Mat Sort
  5.285,00 DKK
 16. Io 3d Basso Rose Gold
  5.925,00 DKK
 17. Io 3d Lettura Blank Krom
  9.900,00 DKK
 18. Io 3d Lettura Bronze
  10.540,00 DKK
 19. Io 3d Lettura Mat Hvid
  9.900,00 DKK
 20. Io 3d Lettura Mat Krom
  9.900,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 359

Side
pr. side

Derfor anbefaler vi Occhio

Occhio har positioneret sig stærkt som producent af eksklusiv, brugervenlig belysning, og årsagerne er mange. Vi anbefaler Occhio belysning i boligen fordi:

 • Occhio har kombineret teknologisk finesse med design: Du får smukke materialer, farver og designs, som står smukt i den moderne indretning
 • Brugervenligheden er i absolut topklasse! Styr lyset med håndbevægelser på mange af lamperne og tilvælg app-styring
 • Occhio har en fantastisk LED-teknologi med nem kontrol og høj CRI/RA-værdi, så du er sikret et lys, der gengiver farver helt optimalt
 • Du får et blændfrit og behageligt lys, der kan tændes/slukkes og dæmpes nemt og enkelt med håndbevægelser, programmerbar fjernbetjening og app-styring afhængigt af model
 • Der er mulighed for at tilpasse flere af lamperne lige efter dine ønsker - væg mellem forskellige farver, materialer og farvelinser til en stor del af Occhios lampeudvalg
 • Occhio er justerbare designs hvor lysretning, højde på pendler og lysniveau kan ændres med hænderne eller app/fjernbetjening
 • 5 års garanti på Occhio produkterne - og en LED-levetid på ca. 50.000 timer: det svarer til ca. 50 år.
 • Brugerne elsker det! Occhio brugere kommer hurtigt tilbage og skal have flere Occhio-lamper til boligens andre rum
Occhio belysning med store fordele - køb online med fri fragt

 

Viser butikker tættest på