b2b salg af pejse og brændeovne


Bliv B2B-partner hos Jensen Company

Vi tilbyder skarpe B2B-priser på bl.a. belysning, møbler og interiør, robotplæneklippere og havemøbler fra de kendte kvalitetsmærker.

Som B2B-kunde hos os, er du sikret de bedste priser og en optimal vejledning i forbindelse med køb. Vi har 25 års erfaring inden for handel med interiør, pejse og belysning, og vi har altid et godt råd at give med på vejen. Vi handler med en bred række af virksomheder bl.a. byggefirmaer, restauration, hospitality og forsikringsselskaber, og vi laver gerne gode priser på tværs af produktkategorier.

Vil du kontaktes om B2B-samarbejde, har du spørgsmål eller en konkret forespørgsel på et godt tilbud? Kontakt os på telefon: 97 22 20 88 og mail: [email protected] eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.


Hvem kan?

Alle offentlige eller private virksomheder med EAN eller CVR nummer, kan blive +kunde i Jensen-Company. Det gælder også bygmestre, installatører og arkitekter.

Vi har i dag stor erfaring med samarbejde med virksomheder, og er derfor rustet til at løse simple og mere komplicerede projekter.

Helt gratis og uforpligtende.

Hvorfor blive kunde?

Fast rabatsats på både i forvejen nedsatte priser og vejledende priser. Alle lagervarer sendes samme dag ved ordreafgivelse inden klokken 15.00. Leveringstiden på skaffevarer er typisk 2 - 5 dage.

Vi leverer både til firmaadresse, privatadresse og pakkeshops til dig, eller direkte til din kunde. Vi har ligeledes stor erfaring med foresendelser til udlandet.

Hvordan gør du?

Send din forespørgsel via nedenstående formular. Det kan både være med ønsket om en fremtidig aftale eller blot et enkelt tilbud. Efterfølgende opretter vi dig som kunde i vores database, hvorefter du frit kan shoppe på vores webshop.

Dager kun 3 min. så er du i gang. Kontakt os gerne på mail eller telefon (97 22 20 88) hvis du har spørgsmål.

 

Kontakt Os


Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

 


Jensen Company salg b2b online og butik

Velkommen til Jensen Companys B2B afdeling.

Skal du bruge lamper, interiør, robotplæneklippere eller andre produkter fra vores varesortiment, er du altid velkommen til at forespørge på en god pris. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor det vi handler med, og er altid klar til at rådgive og vejlede, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jensen Company B2B-kunder får:

Jensen Company - effektiv leveringHurtig og effektiv levering

Jensen Company - faguddannede medarbejdereFaguddannede medarbejdere

Jensen Company - sortiment af lamperKæmpe sortiment af designlamper