Patera Oval 500 Pendel

6.995,00 DKK
Forudbestil nu - Levering fra 1. oktober 2021 Forventet levering:
Varenr
5714693887330

Louis Poulsen Patera Oval Ø50 cm

Patera pendlen i en ny spændende form med behageligt og blændfrit lys.

Louis Poulsen har i samarbejde med Øivind Slaatto lanceret Patera Oval i 2021, som fuldender den populære Patera-familie. Patera Oval pendlen består af diamantformede celler, som er designet til at reflektere blændfrit lys, når man kigger på lampen fra en vinkel over 40 grader. Pendlen har desuden en rund åbning i bunden af lampen, som giver et direkte, nedadrettet lys. 

Der følger en diffusor med til lampen, som kan sættes på åbningen, hvis lampen skulle hænge i en position, hvor lyset giver en uønsket blændende effekt. Diffusoren er særdeles nem at montere og afmontere, så du kan bruge den efter behov.

Patera Oval følger de samme elegante design principper, som der er brugt i den cirkulære Patera, og er samlet i hånden efter den unikke Fibbonnaci-spirals matematiske struktur. Lampen har flotte organiske former, som opfattes forskelligt alt efter hvilken vinkel du betragter lampen fra, hvilket er med til skabe et skulpturelt og kunstnerisk udtryk i indretningen.

Lampens form er med til at bringe Patera pendlen i brug steder hvor en flad, cirkulær form er foretrukket – eksempelvis over et spisebord eller et sofabord, hvor man gerne vil bevare udsynet over bordet. Patera Oval er også velegnet i en bolig, hvor man har begrænset loftshøjde, da pendlen ikke fylder meget i højden.

Rengøring af Patera 450 pendlen

- Støv aftørres med en tør og blød klud.
- Fedtpletter og lignende kan fjernes med en blød klud, opvredet i lunkent vand - ikke for varmt! Tilsæt eventuelt mildt rengøringsmiddel.
- Aldrig brug rengøringsmidler med slibemiddel eller opløsningsmidler!
- Støv på lamellerne kan fjernes med en tynd støvekost gennem åbningerne, eller evt. med trykluft fra en dåse.

Specifikationer:
Design: Øivind Slaatto 
Diameter: 50 cm.
Højde: 36 cm.
Lyskilde: E27 – 100 W.
Materiale: Skåret mat PVC. Ophæng: Hvid, opal, mat coating, sprøjtestøbt polykarbonat Afskærmningsplade: Sprøjtestøbt klar polykarbonat.
Ledningslængde: 4m hvid tekstilledning.

Inklusiv anbefalet lyskilde.

Du kan med fordel tilkøbe en tre-trins pære, som giver dig muligheden for at dæmpe lyset i tre forskellige trin for hver gang du trykker på afbryderen. Dette gør det muligt at tilpasse lyset efter dine behov.


Write Your Own Review
Du anmelder:Patera Oval 500 Pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Patera Oval 500 Pendel
Viser butikker tættest på