Piú Alto LED Blank Krom

5.095,00 DKK
1 - 15 hverdage Forventet levering:
Varenr
1A18C742C

Occhio Piú Alto LED VOLT Blank Krom

Occhio Piú er en elegant serie af kvalitetslamper, som benytter sig af den nyeste LED-teknologi, med den flotteste farvegengivelse på markedet. Lampen kan vippes maksimalt 52 grader ned og 360 grader rundt, hvilket gør den til en af de mest fleksible spotlamper på overhovedet. Lampen findes og i en 3D version på arm, hvor lyset kan vinkles endnu mere. Piu lamperne findes i farverne: Rosegold, Bronze, Mat Gold/Mat Hvid, Mat Gold/Mat Sort, Blank Krom, Mat Krom, Mat Hvid, Mat Sort, Blank Hvid/Blank Krom og Mat Sort/Mat Krom, som alle fremstår knivskarpt. Farvene Mat hvid og Blank Hvid/Blank Krom kan fås med sort ring i stedet for hvid, kontakt os, hvis du ønsker dette.

Occhio Air
Denne teknologi giver dig et væld af topmoderne og innovative muligheder. Occhio Air gør, at du kan tænde, slukke, dæmpe eller skabe flotte stemninger med lyset direkte via Bluetooth. Vælger du Air-modulet, kan du styre alt belysning fra Occhio fra samme sted i dit hjem - nemlig din telefon.
Til-vælger du Air modulet i lampen, er der mulighed for tilkøb af en remote (fjernbetjening) og ydermere en væghængt holder til selve fjernbetjeningen, som du nemt kan hænge lige, hvor det passer dig. Fjernbetjeningen gør det muligt, nemt og hurtigt at styre lyset uden brug af mobiltelefonen. Fjernbetjeningen kan desuden programmeres, så man nemt kan trykke, det lys frem, man ønsker.

Valg af grader på lyset
Ikke nok med de mange farvekombinationer, er det også muligt at vælge lige præcis den spredning på lyset, som passer til dit behov. Der findes 6 forskellige linser/grader-spredninger. C80, S100, S80, S60, S40 og S30. C betyder at lyset giver et skarpt buet lys, mens S står for Soft, hvilket giver et mere blødt/diffust lys. Den mest populære variant er C80 (denne version får du, hvis du ikke til-vælger en af de andre nævnte, som tilkøb). Se hvordan de forskellige linser/grader ser ud under billeder. Hvis du er i tvivl om, hvilken gradespredning, du skal have, kontakt os for råd og vejledning.

Loop Ring
Som tilkøb kan du vælge "Loop-ring med kabeludgang", som er en ring, der lægges bag ved lampens montering dvs. mellem lampe og loft/væg. Ringen sørger for, at du kan videreføre kablet fra lampe til lampe eller føre kablet hen til lampeudtag. For at undgå at bore i lampen eller væg/loft kan denne ring nemt føre kabel ud af lampen.

Specifikationer
Materiale: Aluminium
Diameter: 12,3 cm
Højde på lampe inkl. Dåse og linse: 7,6 cm
Lyskilde: LED 26W (Kan skiftes mellem 13, 18 og 26W)
Linsespredning C80 - andre gradespredninger kan tilkøbes ovenfor
Lumen: Linse C80 = 1290 lumen
Kelvin: 2700
Ra værdi: 97 (ekstrem høj farvegengivelse – perfekt til billed-belysning)
IP: 20
Roterbar: Ja 360 grader
Vægt: 1 kg
Dæmpbar: Ja med korrekt LED-dæmper
Air-modul/mobilstyring: Tilvalg – vælg om du ønsker ovenfor

Write Your Own Review
Du anmelder:Piú Alto LED Blank Krom
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Piú Alto LED Blank Krom

Populære Occhio produkter

 1. Mito Largo Gulvlampe Bronze
  49.340,00 DKK
 2. Sento LED Parete Bronze
  7.570,00 DKK
 3. Piú Alto LED Blank Krom
  5.095,00 DKK
 4. Mito Sospeso 40 Up Rose Gold
  18.050,00 DKK
Viser butikker tættest på