Louis Poulsen PH5 Jubilæumsmodel PendelLouis Poulsen PH5 Jubilæumsmodel Pendel

Louis Poulsen fejrer 150 år med en strålende jubilæumskollektion

Louis Poulsen, en førende lysdesignvirksomhed med en stolt historie, fejrer nu 150 år med en bemærkelsesværdig jubilæumskollektion. Denne særlige samling hylder ikoniske designs skabt af nogle af det 20. århundredes største designere. Jubilæumslamperne er en genfortolkningen af de klassiske PH 5 pendler og AJ Mini bordlamper, der fejrer arven fra Poul Henningsen og Arne Jacobsen.

PH 5 Jubilæumsudgaven: Et ikonisk mesterværk

Poul Henningsens PH 5 lampe, oprindeligt designet i 1958, er en hyldest til mesterens geniale forståelse af lys. Denne jubilæumsudgave af PH 5 bevæger sig ud over det sædvanlige ved at kombinere den karakteristiske blændfrie belysning med et nyt æstetisk udtryk. Mens den mat hvide yderside forbliver tro mod det oprindelige design, tilføjer den sarte lyserøde nuance på indersiden en varm og indbydende atmosfære. Messingdetaljerne giver lampen et elegant touch, der fuldender det samlede udtryk.

Poul Henningsen var en pioner inden for lysdesign, og hans livslange samarbejde med Louis Poulsen afspejler hans dedikation til at forme lyset på en måde, der er både smuk og funktionel. PH 5 er et perfekt eksempel på hans visionære tilgang til belysning, hvor form, funktion og æstetik forenes i harmoni.

Se den elegant PH 5 Jubilæums Edition Pendel fra Louis Poulsen her.

 

Louis Poulsen 150 års jubilæumskollektionLouis Poulsen 150 års jubilæumskollektion

AJ Mini Anniversary Bordlampe: Et mesterværk af Arne Jacobsen 

Arne Jacobsens AJ Mini bordlampe er en anden perle i Louis Poulsens jubilæumskollektion. Med sin enkle og elegant designede krop og det justerbare lampehoved udstråler denne lampe en tidløs elegance. Den hvide mat lakerede overflade og den lyserøde inderside skaber en subtil kontrast, der tilføjer dybde og varme til lampens udtryk. Messingdetaljerne patinerer smukt over tid, hvilket giver lampen et unikt og personligt præg.

Arne Jacobsen, en af de mest betydningsfulde arkitekter og designere i det 20. århundrede, skabte denne lampe som en del af det legendariske designkoncept til SAS Royal Hotel i København. Hans samarbejde med Louis Poulsen resulterede i ikoniske designs, der stadig begejstrer og inspirerer i dag.

Se den smukke AJ Mini Jubilæums Edition Bordlampe fra Louis Poulsen.

Louis Poulsen AJ Mini Bordlampe JubilæumsmodelLouis Poulsen AJ Mini Bordlampe Jubilæumsmodel

Fejr 150 år med Louis Poulsen

Louis Poulsens 150 års jubilæumskollektion er en fejring af tidløst design, håndværk af højeste kvalitet og en passion for at skabe belysning, der beriger vores liv. Gennem genfortolkningen af ikoniske designs som PH 5 pendlen og AJ Mini bordlampen viser kollektionen respekt for fortiden samtidig med at den omfavner nutidens æstetiske trends. Så lad os fejre Louis Poulsens arv og fortsatte engagement i at lyse vores verden op på den smukkeste måde muligt.