Louis Poulsen AJ-nyheder 2020

I år 2020 relancerer Louis Poulsen AJ Mini Bordlamperne i anledningen af 60-års jubilæet for åbningen af SAS Royal Hotel. Den ikoniske AJ-serie er designet af den danske arkitekt Arne Jacobsen og byder på gulvlamper, væglamper og bordlamper i flere forskellige farver.

AJ Bord Mini fra Louis Poulsen

AJ Mini Bordlampen passer ind i flere indretningssituationer, hvor den især vil stå flot på sengebordet, en kommode i entreen eller i vindueskarmen i stuen. Alle lamperne i AJ-serien giver et direkte lys, som kan justeres med det vipbare hoved. Dette gør AJ lamperne særdeles velegnede til læsebelysning, da du kan retningsbestemme lyset alt efter behovet.

AJ-serien har et smart design med nogle helt igennem unikke former, som bliver stabiliseret af den runde base. Lamperne er nemlig perfekt balanceret, så de ikke kan væltes. Selvom du skubber til dem, så vipper de blot tilbage til deres originale position igen.

Alle AJ-lamperne er hvidlakeret på indersiden af lampehovedet, hvilket sikrer dig et godt og behageligt lys. Vi anbefaler desuden, at du køber en 3-trins pære med til din AJ-lampe, så du kan justere lyset i tre trin og dermed få det helt perfekte lys til enhver situation. En 3-trins lyskilde fungerer ved at nedjustere lyset et trin hver gang du trykker på afbryderen. Hvis du blot trykker på tænd/sluk knappen én gang og venter lidt med at trykke igen, så vil den slukke helt som normalt. 3-trins funktionen fungerer altså kun hvis du trykker på knappen lige efter hinanden.

AJ Mini Bordlamperne findes i de samme 10 unikke farver, som de andre lamper i AJ-serien. Farverne AJ-serien findes i, er Aubergine, Okkergul, Rustrød, Natblå, Sort, Lys Petroleum, Hvid, Mørk Grøn, Mørk Grå og Lys Grå. Dette giver uendelige indretningsmuligheder, hvor du med garanti kan finde en farve, som passer ind i lige din bolig. AJ Bord Mini-serien kan allerede leveres fra 1. februar.

Louis Poulsen har også mange andre spændende nyheder klar til dig i 2020. Du kan eksempelvis også se frem til at hele AJ-serien kommer i rustfri stål og i 3 Special Edition farver.

AJ Special Edition

De 3 Special Edition farver, som AJ-serien lanceres i, er kun tilgængelige i 2020. De 3 farver er Ultra Blå, Original Grå og Sart Rosa. Den Ultra Blå-farve springer i øjnene med det samme og er en super god farve, hvis man ønsker lidt blikfang i hjemmet. Den Originale Grå- farve er lidt mere afdæmpet i farven og passer rigtig god ind i en mere minimalistisk indretningsstil. Til sidst, så passer den Sarte Rosa-farver fantastisk godt ind i en mere feminin og romantisk indretning, hvor den sarte lyserøde farve med garanti vil sprede en hyggelig stemning i rummet. AJ Special Edition farverne er tilgængelige fra den 1. marts 2020.

AJ-serien i Rustfri Stål

AJ-serien i rustfri stål reflekterer omgivelserne og fremhæver lampens enkle og enestående form. Du finder AJ gulvlampen, AJ Bordlampen, AJ Mini Bordlampen og AJ Væglampen med den smarte og stilrene finish i rustfri stål, så du kan fuldføre looket i hele hjemmet. AJ-serien i rustfri stål kan leveres fra 1. maj 2020.

AJ-lamperne i rustfri stål vil tage sig rigtig god ud i en moderne og minimalistisk bolig, hvor det blanke metalliske look vil fremhæve de enkle og nøje udvalgte detaljer i indretningen.

Se hele AJ-serien her.

Brug for råd og vejledning?

Er du i tvivl om hvilken AJ-model, som passer til dit indretningsbehov, så er du mere en velkommen til at kontakte os her. Vi står altid klar til at vejlede og råde dig inden og efter dit køb.