Louis Poulsen Black Edition

Nyhed: Black Edition lamper fra Louis Poulsen

I anledning af Black Friday lancerer Louis Poulsen 4 af deres mest ikoniske lamper i en sort version. Black Edition lamperne kan kun købes fra den 29. november – 31. december 2019.

PH 5 Pendel – Black Edition

Den populære PH 5 pendel er en af de lamper, som Louis Poulsen nu har lanceret i en ny sort variant med orange afblændingsskærme. Black Edition PH 5 pendlen har stilrent design, som passer utroligt godt ind i en moderne indretning. Vi har haft mange kunder, som længe har efterspurgt de klassiske Louis Poulsen lamper i en sort model og nu er de her endelig! Du skal dog skynde dig, hvis du skal nå at eje en af disse utrolige stilfulde lamper – Kampagnen gælder nemlig kun frem til den 31. december og herefter kan lamperne ikke længere købes.

Som noget ekstra giver vi et gratis Phillips Hue White Sæt med til lampen.

PH 3½-3 Pendel – Black Edition

En anden af de ikoniske PH-lamper, som kommer i en sort version, er PH 3½-3 pendlen. Black Edition lampen har sorte metalskærme med hvide oprulninger, hvilket giver et stilrent look, som især vil hænge flot i køkkenet eller over spisebordet. Lampen hænger både flot enkeltvis eller med flere på en række.

Den sorte model af PH 3½-3 pendlen udsender et fantastisk lys, som hverken blænder eller irriterer øjnene. Lampen bruger PH’s anerkendte treskærmssystem, hvilket sikrer dette behagelige, blændfri lys.

PH 5 Mini Pendel – Black Edition

PH 5 Mini pendlen kommer selvfølgelig også i den specielle Black Edition. PH 5 Mini er en mindre version af den klassiske PH 5 pendel. PH 5 Mini har en diameter på 30 cm, hvor PH 5 pendlen har en diameter på 50 cm. PH 5 Mini er ideel at bruge over et mindre spisebord, hvor vi anbefaler at man bruger den store PH 5 pendel over et spisebord på cirka 2 meter. Alternativt, kan du også hænge flere PH 5 Mini pendler på en række eller i klynger.

Black Edition PH 5 Mini pendlen har sorte skærme med orange afblændingsringe, hvilket giver pendlen et helt specielt og stilfuldt udtryk, som vil hænge flot i de fleste indretninger.

PH 3½-2½ Bordlampe – Black Edition

Den velkendte og yderst populære PH 3½-2½ bordlampe lanceres også i en sort model, som en del af Black Friday-kampagnen fra Louis Poulsen.

Black Edition PH 3½-2½ bordlampen har en sort overskærm og to hvide underskærme i mundblæst opalglas. Den sorte farve føres videre på bordlampens krop, hvilket giver lampen et gennemført stilrent design, som passer perfekt ind i en skandinavisk indretning. Kombinationen af metalskærmen og opalskærmene sikrer et effektivt, nedadrettet lys, da lyset reflekteres fra topskærmens hvide underskærm. Som nævnt tidligere, sikrer det velkendte treskærmssystem desuden, at lyset er behageligt og blændfrit.

Black Friday Kampagne 29. november – 31. december – FOURDBESTIL NU.

Louis Poulsen har for første gang lavet fire deres mest ikoniske lamper med en flot sort finish. Så hvis du er en af dem, som altid har ønsket sig en PH-lampe i sort farve, så er det med at skynde sig. Black Edition-kampagnen fra Louis Poulsen kører nemlig kun i en begrænset periode, hvorefter det altså ikke er muligt at købe lamperne igen. Black Edition lamperne er derfor en limited edition, som du kan købe til en fordelagtig kampagnepris fra den 29. november – 31. december.

Se Black Edition lamperne fra Louis Poulsen her.