Grasp batterilamper fra Frandsen med udendørsgodkendelseGrasp batterilamper fra Frandsen med udendørsgodkendelse

Grasp fra Frandsen: Revolutionerende belysning til dit hjem og uderum

Drømmer du om at forvandle dit hjem til en oase af skønhed og komfort? Søger du efter den perfekte belysningsløsning, der kombinerer stil, funktionalitet og innovation? Så lad os introducerer dig til Grasp fra Frandsen - en serie af lamper med innovativ design, der lyset hjemmet og uderummet op med fantastisk dæmpbar belysning.

Historien bag Grasp: Fra TV-programmet ”Danmarks Næste Klassiker"

I 2023 indtog designeren Thomas Albertsen scenen i TV-programmet "Danmarks næste klassiker" med sin visionære lampe, der senere blev grundlaget for Grasp-serien. Med sin andenplads i programmet og en stærk vision om at skabe belysning i verdensklasse, har Thomas Albertsen og Frandsen sammen skabt en serie af lamper, der forener æstetik og funktionalitet på en enestående måde.

Grasp væglampe fra Frandsen med aftagelig og opladelig LED-lyskildeGrasp væglampe fra Frandsen med aftagelig og opladelig LED-lyskilde

Revolutionerende belysning med One Opladelig Lyskilde

Grasp-lamperne introducerer en helt ny tilgang til belysning med deres innovative One opladelige lyskilde. Denne geniale funktion gør det muligt at skifte lyskilden uden at skulle oplade selve lampen. Med blot en ekstra One lyskilde kan du nyde konstant belysning uden afbrydelser. Forestil dig friheden og glæden ved altid at have lys til rådighed, når du har brug for det.

 

Grasp Portable Udendørslampe fra FrandsenGrasp Portable Udendørslampe fra Frandsen

Skab dit personlige lysunivers med Grasp

Grasp-lamperne er ikke kun praktiske, de er også enestående smukke. Med deres elegante design og alsidighed kan de tilpasses enhver indretningsstil og enhver stemning. Uanset om du vælger den klassiske mat sorte eller den forførende messing, vil en Grasp-lampe tilføre dit hjem en unik atmosfære af elegance og charme. Brug Grasp-lamperne som et blikfang i stuen, som en stemningsfuld belysning på terrassen eller som en praktisk følgesvend ved din lænestol.