Nuura Miira 1 Optic Pendel Messing

2.699,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5713839000749

Nuura Miira 1 Optic Pendel - Messing

Miira-kollektionen fra det danske brand Nuura favner nordisk elegance og funktion i et. Lamperne i serien er nordisk inspireret, hvor de hver især komplementerer hinanden og med sit smukke lys spreder en helt unik stemning. Miira-kollektionen består både af pendler, væg- og bordlamper, fremstillet i den absolut højeste kvalitet. Miira betyder netop smukt syn.

Miira 1 Optic Pendel er med sit simple og smukke design velegnet ind i enhver moderne indretning. Den tager sig eksempelvis flot ud over køkkenvasken, i stuens hyggekrog eller over spiritusbordet i stuen.

Miira 1 Optic Pendel er fremstillet i mundblæst glas og metal, hvor det nordiske lys skinner flot gennem, hvilket spreder en unik stemning i det rum, hvor lampen placeres. Miira-kollektionen er kendetegnet ved de runde glasglobe-pendler, der med sine fine kurver og den tynde hals giver en yndefuld fremtræden i ethvert rum. Miira 1 Optic Pendlen er ikke en undtagelse, og med en diameter på blot 14 cm, er det en lille og yndig pendel. Det optiske glas har ligeledes små forskelle på grund af den håndlavede proces, hvilket gør, at hver enkel lampe er unik.  

Den smukke messing-farve reflekterer lyset blødt og fremhæver de fine kurver på pendlen. Du finder også pendlen med en flot grå farve. Se også Nuura Miira 1 Optic Pendlen i grå farve her.

Specifikationer:
Designer: Sofie Refer
Materiale: Mundblæst glas (optisk glas), metal
Farve: Messing/Guld
Højde: 34,5 cm.
Diameter: 14 cm.
Loftplade: 12x5 cm.
Ledning: 2,5 m.
Lyskilde: G9– maks 5 W LED
Volt: 220-240 V.
Kelvin: 2700
Dæmpbar: Alle produkter kan udstyres med en bagkantsdæmper.

Write Your Own Review
Du anmelder:Nuura Miira 1 Optic Pendel Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Nuura Miira 1 Optic Pendel Messing
Viser butikker tættest på