Nuura Miira 1 Opal Pendel Messing

Special pris 2.045,00 DKK Normalpris 2.699,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5713839000732

Nuura Miira 1 Opal Pendel - Messing

Miira-kollektionen fra det danske brand Nuura favner nordisk elegance og funktion i et. Lamperne i serien er nordisk inspireret, hvor de hver især komplementerer hinanden og med sit smukke lys spreder en helt unik stemning. Miira-kollektionen består både af pendler, væg- og bordlamper, fremstillet i den absolut højeste kvalitet. Miira betyder netop smukt syn.

Miira 1 Opal Pendel er fremstillet i smukt opalglas, hvor det nordiske lys skinner gennem, hvilket spreder en unik stemning i det rum, hvor lampen placeres. Miira-kollektionen er kendetegnet ved de runde glasglobe-pendler, der med sine fine kurver og den tynde hals giver en yndefuld fremtræden i ethvert rum. Miira 1 Opal Pendlen er ikke en undtagelse, og med en diameter på blot 14 cm, er det en lille og yndig pendel.  

Miira 1 Opal Pendel er med sit simple og smukke design velegnet ind i enhver moderne indretning. Den tager sig eksempelvis flot ud over køkkenvasken, i stuens hyggekrog eller over den lave reol.

Den smukke guld-farve reflekterer lyset blødt og fremhæver de fine former på pendlen. Du finder også pendlen med en fin grå farve. Se også Nuura Miira 1 Opal Pendlen i grå her.

Specifikationer:
Designer: Sofie Refer
Materiale: Opalglas, metal
Farve: Messing/Guld
Diameter: 14 cm.
Højde: 34,5 cm.
Loftplade: 12x5 cm.
Ledning: 2,5 m.
Lyskilde: G9– maks 5 W LED
Volt: 220-240 V.
Kelvin: 2700
Dæmpbar: Alle produkter kan udstyres med en bagkantsdæmper.

Write Your Own Review
Du anmelder:Nuura Miira 1 Opal Pendel Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Nuura Miira 1 Opal Pendel Messing
Viser butikker tættest på