Nuura Miira 1 Large Opal Grå

Special pris 2.545,00 DKK Normalpris 2.999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5713839000169

Nuura Miira 1 Large Opal Pendel – Grå 

Miira-kollektionen fra det danske brand Nuura favner nordisk elegance og funktion i et. Lamperne i serien er nordisk inspireret, hvor de hver især komplementerer hinanden og med sit smukke lys spreder en helt unik stemning. Miira-kollektionen består både af pendler, væg- og bordlamper, fremstillet i den absolut højeste kvalitet. Miira betyder netop smukt syn.

Miira 1 Large Opal Pendel er fremstillet i smukt opalglas, hvor det nordiske lys skinner gennem, hvilket spreder en enestående stemning i det rum, hvor lampen placeres. Miira-kollektionen er kendetegnet ved de runde glasglobe-pendler, der med sine fine kurver og den tynde hals giver en yndefuld fremtræden i ethvert rum. Miira 1 Large Opal Pendlen er ikke en undtagelse.

Miira 1 Large Opal er den største af de to modeller med en diameter på 20 cm. Pendlen har dog stadig et enkelt og yndigt udseende. Hvis du ønsker en mindre model, så findes lampen også med en diameter på blot 14 cm.

Miira 1 Large Opal Pendel er med sit simple og smukke design velegnet ind i enhver moderne indretning. Den tager sig eksempelvis flot ud over køkkenøen, i stuens hyggekrog eller over den lave reol.

Pendlen har en stilren sten-grå farve med hvidt opalglas. Du finder dog også modellen med en flot guld-farve.

Specifikationer:
Designer: Sofie Refer
Materiale: Opalglas, metal
Farve: Grå
Diameter: 20 cm.
Højde: 35,3 cm.
Baldakin: Ø20 cm
Ledning: 2,5 m.
Lyskilde: G9– maks. 5 W LED (Medfølger ikke)
Kelvin: 2700
Dæmpbar: Alle produkter kan udstyres med en bagkantsdæmper.

Write Your Own Review
Du anmelder:Nuura Miira 1 Large Opal Grå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Nuura Miira 1 Large Opal Grå
Viser butikker tættest på