Multiflex plantekasse - Model 40

1.660,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
MFP-040-040-U_M

MULTIFLEX plantekasse Model 40 (40 x 40 cm)

Hwam er en af Danmarks største producenter af brændeovne og producerer brændeovne, samt tilbehør til de danske hjem. Det har de gjort i mere end 45 år. Hwam er kendetegnet af solid holdbarhed og overlegen kvalitet samt nytænkende teknologi og design. Denne udendørs serie i corten stål, er lavet for at skabe en samlet og ensformig indretning af terrassen. 

Multiflex plantekasse i det holdbare corten stål

Hwam leverer endnu engang et fedt design i slidstærke materialer, denne gang i form af en serie af udendørs produkter i det meget holdbare, corten stål. Corten er en type stål der, efter at have været udsat af vind og vejr, danner en unik og meget smuk overflade i en flot rustrød farve. Corten udvikler sig til at blive mere og mere modstandsdygtigt med tiden og du vil derfor få en plantekasse i et solidt materiale der er designet til at holde i mange år - uden at du behøver at tænke på at vedligeholde den. Et eksempel til brug af plantekassen, kan være at plante en masse forskellige typer stauder der vil blomstre i hele sommeren og efteråret, eller at så en masse vilde blomster til fordel for bierne. Den flotte rustrøde farve ser fantastisk ud i kombination med de mange smukke og forskelligt farvede blomster. Multiflex plantekassen fås i flere størrelser, og du kan vælge de forskellige varianter længere oppe.

Moderne design i topkvalitet fra Hwam Outdoor

Med Multiflex plantekassen kan nemt indrette terrassen. Det er muligt at tilkøbe hjul til at montere under plantekassen, så det er nemmere at flytte den rundt. Multiflex plantekasserne er designet, så du kan stable dem, hvis du ønsker at bruge dem til at inddele terrassen i zoner eller for at danne grænsen mellem græsplæne og terrasse. 
Vælger du størrelsen fra 120 cm. i længden, er der medfølgende stivere til at montere midt i plantekassen, der sørger for at holde på formen når kassen har været fyldt med jord i længere tid. Dette er især anbefalet at bruge, hvis man vælger at stable en plantekasse oven på en anden.
 
Til Multiflex plantekassen medfølger der en bundplade, så jorden ikke ryger ud og du også nemmere kan flytte rundt på den. Plantekassen er designet så bundpladen er en smule hævet, og har man valgt at tilkøbe hjulene, vil de derfor være næsten helt skjult under plantekassen. 
Hjulene er anbefalet til plantekasserne i disse størrelser: 40 x 40 cm. , 40 x 80 cm. , 40 x 120 cm.
Har du plantekassen til at stå på græs, er det muligt at tilkøbe en smart græskant der monteres på bunden af plantekassen inden brug. Græskanten gør det nemmere at få klippet græsset rundt om plantekassen og i og med, at den er monteret direkte på plantekassen, undgår du at der alligevel vokser græs op ad kanten. Kontakt os for denne mulighed.

Multiflex plantekasse i cortenstål med en unik udvikling

Ved modtagelse af din nye Multiflex plantekasse, vil du opdage at den endnu ikke har den rustrøde farve. Du får derfor en helt unik plantekasse, som du kan følge udviklingen på. Multiflex plantekassen danner hurtigt corten-overfladen og i løbet af 14 dage har naturens gang sørget for, at den er dækket af den smukke rustrøde farve - afhængig af vejret. 
Vil du gerne sætte processen i gang hurtigere, er der mulighed for selv at sætte gang i corten-udviklingen. Start med at affedte hele plantekassen ved hjælp af bioethanol på en klud og tør det hele godt af. Derefter kan du bruge en forstøver med saltvand og spraye direkte på plantekassen. Spray let så vandet lægger sig som dug, for at få en ensartet overflade. Dette kan gøres af flere omgange. Eller leg selv med udseendet af Multiflex plantekassen ved at spraye saltvandet, så det løber ned af siden. Det vil give en effekt af orange og rustrøde striber og give et helt unikt design, så du ikke finder en Multiflex plantekasse magen til.

OBS Det anbefales kun at bruge plantekassen til dekorative planter, og ikke til spiselige blomster eller afgrøder.

Specifikationer: 
Producent: Hwam
Materiale: Cortenstål
Mål - OBS: Afhængig af modellen: 
Højden er den samme på alle modeller: 40 cm
XS: 40 x 40 cm.
S: 40 x 80 cm.
M: 40 x 120 cm. (inkl stivere)
L: 40 x 160 cm. (inkl stivere)
XL: 40 x 200 cm. (inkl stivere)
Størrelsen kan vælges længere oppe.

Tilbehør: Samlebeslag kan tilkøbes. Samlebeslagene bruges til at fæstne stablede plantekasser.

Samlevejledning

Monteringsvejledning til beslag

Write Your Own Review
Du anmelder:Multiflex plantekasse - Model 40
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Multiflex plantekasse - Model 40
Viser butikker tættest på