Multiflex plantekasse - Model 80

3.050,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
MFP-080-080-U_M

MULTIFLEX plantekasse Model 80 (80 x 80 cm)

Hwam - en af Danmarks største producenter af brændeovne og har produceret brændeovne, samt tilbehør til de danske hjem i mere end 45 år. Hwam er kendetegnet af solid holdbarhed og overlegen kvalitet samt nytænkende teknologi og design. Denne udendørs serie i corten stål, er lavet for at skabe en samlet og ensformig indretning af terrassen. 

Multiflex plantekasse i corten stål

Hwam leverer endnu engang fedt design i slidstærke materialer i form af denne serie af udendørs produkter i det meget holdbare corten stål. Corten er en speciel type stål der, efter eksponering af vind og vejr, danner en unik og utrolig smuk overflade i en flot rustrød farve. Corten udvikler sig med tiden til at blive mere og mere modstandsdygtigt og du får derfor en plantekasse i et solidt materiale der er skabt til at holde i mange år, uden at du behøver at dække den til eller på anden måde beskyttes. Et eksempel til brug af plantekassen, kunne være at så en masse vilde blomster til fordel for bierne eller plante den til med forskellige stauder, så kassen er i blomst fra sommer til efterår. Den flotte rustrøde farve ser fantastisk ud i kombination med de mange smukke og forskelligt farvede blomster. Multiflex plantekassen fås i flere størrelser, og du kan vælge de forskellige varianter længere oppe.

Funktionelt design i topkvalitet fra Hwam Outdoor

Med Multiflex plantekassen står det frit for sig hvordan du vil indrette din terrasse. Det er muligt at tilkøbe hjul til at montere under plantekassen, så den nemmere kan flyttes rundt. Multiflex plantekasserne er designet, så du kan stable dem, hvis du ønsker at bruge dem til at inddele terrassen i zoner eller for at danne grænsen mellem græsplæne og terrasse.  Det er muligt at tilkøbe beslag til at fæstne de to stablede plantekasser.

Vælger du størrelsen fra 120 cm. i længden, er der medfølgende stivere til at montere midt i plantekassen, der sørger for at holde på formen når kassen har været fyldt med jord i længere tid. Dette er især anbefalet at bruge, hvis man vælger at stable en plantekasse oven på en anden.
 
Til Multiflex plantekassen medfølger der en bundplade, så jorden ikke ryger ud, plantekassen er desuden designet så bundpladen er en smule hævet, så den ikke står direkte på fliserne
Har du plantekassen til at stå på græs, er det muligt at tilkøbe en smart græskant der monteres på bunden af plantekassen inden brug. Græskanten gør det nemmere at få klippet græsset rundt om plantekassen og i og med, at den er monteret direkte på plantekassen, undgår du at der alligevel vokser græs op ad kanten. Kontakt os for denne mulighed.

Multiflex plantekasse i cortenstål - en unik udvikling

Når du får din nye Multiflex plantekasse, vil du opdage at den endnu ikke har den rustrøde farve. Du får derfor en helt unik plantekasse, som du kan følge udviklingen på. Multiflex plantekassen danner hurtigt corten-overfladen og i løbet af 14 dage har naturens gang sørget for, at den er dækket af den smukke rustrøde farve - afhængig af vejret. 
Vil du gerne sætte processen i gang hurtigere, er der mulighed for at du selv kan sætte gang i corten-udviklingen. Start først med at affedte hele plantekassen, ved hjælp af bioethanol på en klud og tør hele kassen godt af. Derefter kan du med en forstøver spraye saltvand direkte på plantekassen. Spray let så vandet lægger sig som dug, for at få en ensartet overflade. Dette kan gøres af flere omgange.
Du kan også  være kreativ med udseendet af Multiflex plantekassen ved at spraye saltvandet, så det løber ned af siden. Det vil give en effekt af orange og rustrøde striber og give et helt unikt design, så du ikke finder en Multiflex plantekasse magen til.

OBS Det anbefales kun at bruge plantekassen til dekorative planter, og ikke til spiselige blomster eller afgrøder.

Specifikationer: 
Producent: Hwam Outdoor
Materiale: Cortenstål
Mål - OBS: Afhængig af modellen: 
Højden er den samme på alle modeller: 40 cm

S: 80 x 80 cm.
M: 80 x 120 cm. (inkl stivere)
L: 80 x 160 cm. (inkl stivere)
XL: 80 x 200 cm. (inkl stivere)
Størrelsen kan vælges længere oppe.

Tilbehør: Samlebeslag kan tilkøbes. Samlebeslagene bruges til at fæstne stablede plantekasser.

Manual


Write Your Own Review
Du anmelder:Multiflex plantekasse - Model 80
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Multiflex plantekasse - Model 80
Viser butikker tættest på