Cubis udendørs brændeovn

Special pris 13.990,00 DKK Normalpris 14.499,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
CUBIS-4

Hwam Outdoor CUBIS - udendørs brændeovn

Hwam er en af Danmarks største producenter af brændeovne og har produceret brændeovne til de danske hjem i mere end 45 år. Hwam er kendetegnet af solid holdbarhed og overlegen kvalitet samt nytænkende teknologi og design.

Cubis - smart udendørs brændeovn i corten stål

Forlæng timerne på terrassen med en udendørs brændeovn fra Hwam. Cubis er udført i corten stål, der efter eksponering af vind og vejr, danner en unik og utrolig smuk overflade i en flot rustrød farve. Corten er et materiale der bliver mere og mere modstandsdygtigt med tiden og du får derfor en udendørs brændeovn i et solidt materiale der er skabt til at holde i mange år, uden at du behøver at stille brændeovnen ind om vinteren eller på anden måde beskytte den. 

Cubis udendørs brændeovnen kræver ikke vedligeholdelse

Cubis er et gennemtænkt produkt der er noget nær perfekt. Cubis er lavet uden pakninger og andet der med tiden vil gå til og det er derfor en investering du vil blive glad for. Cubis er lavet med glas hele vejen rundt, og du kan derfor nyde den gode varme fra alle sider. I bunden af Cubis er der lavet plads til at placere brænde, så du har det lige ved hånden når der skal tændes op. Vil du gerne have muligheden for at flytte på Cubis udendørs brændeovnen, er det muligt at tilkøbe en specialdesignet base med hjul.

Varme og hygge i ét med Cubis udendørs brændeovnen

Cubis udendørs brændeovnen giver en rigtig god varme, og det er derfor oplagt at udnytte toppladen af Cubis til at lave f.eks. varm kakao i en gryde eller andet lækkert. Med Cubis kan du forlænge sommeren på terrassen i lang tid og måske endda tænde op om vinteren og drikke varm kaffe direkte fra toppladen af brændeovnen, mens børnene tumler i sneen. Du slipper desuden for røgen fra brændeovnen, da der medfølger en 2 meter lang skorsten, der sender røgen væk. Skorstenen er todelt og det er derfor også muligt kun at sætte den ene halvdel af skorstenen op.

Cubis i corten - en unik udvikling 

Når du modtager din Cubis udendørs brændeovn, vil du opdage at den endnu ikke har den rustrøde farve. Du får derfor en helt unik brændeovn, som du kan følge udviklingen på. Cubis brændeovnen vil hurtigt danne corten-overfladen og i løbet af 14 dage har naturen sørget for, at den er dækket af den smukke rustrøde farve. Vil du gerne sætte processen i gang hurtigere, er der mulighed for selv at sætte gang i corten-udviklingen. Start med at affedte brændeovnen ved hjælp af bioethanol på en klud og tør brændeovnen godt af. Derefter kan du bruge en forstøver med saltvand og spraye direkte på brændeovnen. Spray let så vandet lægger sig som dug for at få en ensartet overflade, dette kan gøres af flere omgange. Eller leg selv med udseendet af brændeovnen ved at spraye saltvandet, så det løber ned af Cubis brændeovnen. Det vil give en effekt af orange og rustrøde striber og give et helt unikt design, så du ikke finder en Cubis brændeovn magen til. Cubis brændeovnen passer perfekt til resten af sortimentet fra Hwam Outdoor, der også er produceret i cortenstål. Der finder du alt til at lave en samlet indretning af terrassen i den samme stil.


Specifikationer


Producent:

Hwam

Designer:

Henrik Sørig Thomsen & Tobias Jacobsen

Materiale:

Corten stål

Teknisk data


Røgafgang, diameter (mm): 125
Højde uden hjul (cm): 288,5
Højde med hjul (cm):
291
Bredde (cm): 50
Dybde (cm):50
Brændkammerbredde (cm):41,6


Vægt (kg):
Vægt inkl. skorsten, uden base med hjul (kg)122
Vægt base med hjul (kg)9


Download


BrugermanualWrite Your Own Review
Du anmelder:Cubis udendørs brændeovn
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Cubis udendørs brændeovn
Viser butikker tættest på