Multiflex brændereol - Model 60

3.410,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
MFR-060-120-U_M

MULTIFLEX brændereol Model 60 (60 x 120 cm)

Hwam er en af vores største producenter af brændeovne i Danmarks og har produceret brændeovne, samt tilbehør til danske hjem i mere end 45 år. Hwam er kendetegnet af en solid holdbarhed og overlegen kvalitet samt nytænkende teknologi og også design.

Multiflex brændereol i corten stål - 60 cm. bred

Hwam producerer en serie af udendørs produkter i det holdbare materiale, corten stål. Corten stål er et meget slidstærkt materiale der efter eksponering af vind og vejr, danner en unik og utrolig smuk overflade i en flot rustrød farve. Corten er et materiale der bliver mere og mere modstandsdygtigt med tiden og du får derfor en brændereol  i et solidt materiale der er skabt til at holde i mange år, uden at du behøver at dække den til eller på anden måde beskytte den. Multiflex brændereolen fås i flere størrelser, og du kan vælge de forskellige varianter længere oppe. Denne model er 60 cm. bred og kan også findes i en model der er 80 cm. bred.

Funktionelt design fra Hwam Outdoor til terrassen

Multiflex brændereolen er en funktionel og også dekorativ opbevaringsmulighed til brænde, i din have eller på terrassen. Der er mange muligheder for placering af Multiflex brændereolen, lad den stå i lodret position hvor den kan placeres op ad en væg, eller stå frit på terrassen for at hjælpe med at skabe læ for vinden og samtidig også fungere som en opdeler af terrassen. 
Multiflex brændereolen kan også lægges vandret, hvor overfladen kan bruges som bord til blomster, eller til at sætte bakker på med mad. Multiflex brændereolerne kan nemt sættes flere sammen, enten i samme højde eller i forskellige højder for at skabe det perfekte terrasse miljø. Det er muligt at tilkøbe samlebeslag til at sætte brændereolerne sammen. 

Multiflex brændereol i corten - følg udviklingen

Ved modtagelse af din nye Multiflex brændereol, vil du hurtigt se, at den endnu ikke har den rustrøde farve. Du får nemlig en helt unik brændereol hvor du kan følge udviklingen. Multiflex brændereolen vil hurtigt danne corten-overfladen og i løbet af 2 uger, har naturen sørget for at den er dækket af den varme rustrøde farve - afhængig af vejret. Vil du gerne sætte processen i gang hurtigere, er der mulighed for selv at hjælpe corten-udviklingen på vej. Start med at affedte hele brændereolen ved hjælp af bioethanol på en klud og tør det hele godt af. Derefter kan du bruge en forstøver med saltvand i og spraye direkte på brændereolen. Spray let så vandet lægger sig som dug, for at få en ensartet overflade. Dette kan gøres af flere omgange. Eller leg selv med udseendet af Multiflex brændereolen ved at spraye saltvandet, så det løber ned af siden. Det vil give en effekt af orange og rustrøde striber og give et helt unikt design, så du ikke finder en Multiflex brændereol magen til. 

Specifikationer:
Producent: Hwam
Materiale: Corten stål
Mål - OBS: Afhængig af modellen: 
Dybden er den samme på alle modeller: 40 cm
Lille: 60 x 120 cm.
Mellem: 60 x 160 cm.
Stor: 60 x 200 cm. 
Størrelsen kan vælges længere oppe.

Tilbehør: Samlebeslag kan tilkøbes. Samlebeslagene bruges til at samle flere brændereoler.

Manual


Write Your Own Review
Du anmelder:Multiflex brændereol - Model 60
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Multiflex brændereol - Model 60
Viser butikker tættest på