Multiflex brændereol - Model 80

3.710,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
MFR-080-120-U_M

MULTIFLEX brændereol Model 80 (80 x 120 cm)


Hwam er en af Danmarks største producenter af brændeovne, og har produceret brændeovne, samt tilbehør til de danske hjem i mere end 45 år. Hwam er kendetegnet af solid holdbarhed og overlegen kvalitet samt nytænkende teknologi og design.

Multiflex brændereol i corten stål

Hwam har produceret en serie af udendørs produkter i det meget holdbare materiale, corten stål. Corten stål er et meget slidstærkt materiale der efter at have været udsat for vind og vejr, danner en unik og utrolig smuk overflade i en flot rustrød farve. Corten er et materiale der bliver mere modstandsdygtigt med tiden og du får derfor en brændereol  i et solidt materiale der er skabt til at holde i mange år - uden at du behøver at dække den til eller på anden måde beskytte den. Multiflex brændereolen fås i flere størrelser, og du kan vælge de forskellige varianter længere oppe. Denne variant er 80 cm. i bredden. Multiflex brændereolen findes også i en model der er 60 cm. bred

Funktionelt design fra Hwam Outdoor

Multiflex brændereolen er en funktionel og dekorativ opbevaringsmulighed til brænde, i din have eller på terrassen. Der er mange muligheder for placering af Multiflex brændereolen. Lad den f.eks. stå i lodret position hvor den kan placeres op ad en væg, eller frit på terrassen for at hjælpe med at skabe læ for vinden og samtidig fungere som en opdeler af terrassen. 
Multiflex brændereolen kan også lægges vandret, og overfladen kan bruges som bord til blomster, eller til at sætte bakker med mad fra på. Multiflex brændereolerne kan sættes flere sammen, enten i samme eller i forskellige højder for at skabe det perfekte terrasse miljø. Det er muligt at tilkøbe samlebeslag til at sætte brændereolerne sammen. 

Multiflex brændereol i corten - en unik udvikling

Når du modtager din nye Multiflex brændereol, vil du opdage at den endnu ikke har den rustrøde farve. Du får derfor en helt unik brændereol, som du kan følge udviklingen på. Multiflex brændereolen vil hurtigt danne corten-overfladen og i løbet af 14 dage har naturen sørget for, at den er dækket af den smukke rustrøde farve - afhængig af vejret. Vil du gerne sætte processen i gang hurtigere, er der mulighed for selv at sætte gang i corten-udviklingen. Start med at affedte hele brændereolen ved hjælp af bioethanol på en klud og tør det hele godt af. Derefter kan du bruge en forstøver med saltvand og spraye direkte på brændereolen. Spray let så vandet lægger sig som dug, for at få en ensartet overflade. Dette kan gøres af flere omgange. Eller leg selv med udseendet af Multiflex brændereolen ved at spraye saltvandet, så det løber ned af siden. Det vil give en effekt af orange og rustrøde striber og give et helt unikt design, så du ikke finder en Multiflex brændereol magen til. 

Specifikationer:
Producent: Hwam
Materiale: Corten stål
Mål - OBS: Afhængig af modellen: 
Dybden er den samme på alle modeller: 40 cm

Lille: 80 x 120 cm.
Mellem: 80 x 160 cm.
Stor: 80 x 200 cm.
Størrelsen kan vælges længere oppe.

Tilbehør: Samlebeslag kan tilkøbes. Samlebeslagene bruges til at samle flere brændereoler.Write Your Own Review
Du anmelder:Multiflex brændereol - Model 80
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Multiflex brændereol - Model 80
Viser butikker tættest på