Fuego bålfad - corten

Special pris 2.494,00 DKK Normalpris 2.995,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
FUEGO

Hwam Outdoor - Fuego bålfad

Hwam er en af Danmarks største producenter af brændeovne og har produceret brændeovne samt pejse, til de danske hjem i mere end 45 år. Hwam er kendetegnet af solid holdbarhed og overlegen kvalitet samt nytænkende teknologi og design.

Fuego bålfad i corten stål

Hwam har produceret en serie af udendørs produkter i det meget holdbare materiale, corten stål. Corten stål er et slidstærkt materiale der efter eksponering af vind og vejr, danner en unik og utrolig smuk overflade i en flot rustrød farve. Corten er et vejr bestandigt materiale der bliver mere og mere slidstærkt med tiden og du får derfor et bålfad i et solidt materiale der er skabt til at holde i mange år, uden at du behøver at stille bålfadet ind om vinteren eller på anden måde beskytte den.

Fuego fra Hwam - et todelt bålfad

Fuego er et bredt bålfad der måler 68 x 68 cm. i omkredsen samt 68 cm. i højden. Fuego har et innovativt og funktionelt design, da bålfadet kan tages af soklen og stå direkte på fliserne. Bålfadet sættes fast til soklen med to metalsplitter, for at sikre bålfadets stabilitet. Bålfadet har små huller i bunden, så regnvand kan løbe ud og du undgår at få et ufrivilligt fuglebad. 

Brug bålfadet til at skabe hygge og varme på terrassen, samt lave lækre snacks som snobrød og varme skumfiduser. 

Fuego bålfad i corten - en unik udvikling 

Når du pakker dit nye Fuego bålfad ud, vil du opdage at det endnu ikke har den rustrøde farve. Du får nemlig et helt unikt produkt i det rå ubehandlede materiale, og er derfor et bålfad, som du kan følge udviklingen på. Fuego bålfadet vil hurtigt danne corten-overfladen og i løbet af 2-3 uger har naturen sørget for, at den er dækket af den smukke rustrøde farve - afhængig af vejret.
Hvis du gerne vil sætte processen i gang hurtigere, kan du sagtens gøre det selv. Start med at affedte hele bålfadet og soklen ved hjælp af bioethanol på en klud og tør det hele godt af. Derefter kan du bruge en forstøver med saltvand og spraye direkte på bålfadet. Spray let og jævnt fordelt så vandet lægger sig som dug, for at få en ensartet overflade. Dette kan gøres af flere omgange.
Du kan også selv lege med udseendet af bålfadet ved at spraye saltvandet, så det løber ned ad siden. Det vil give en effekt af orange og rustrøde striber og give et helt unikt design, så du ikke finder et Fuego bålfad magen til. 

Specifikationer:

Producent: Hwam Outdoor
Materiale: Corten stål
Højde: 68 cm.
Bredde: 68 cm.
Dybde: 68 cm.
Vægt: 23 kg. 

Write Your Own Review
Du anmelder:Fuego bålfad - corten
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Fuego bålfad - corten
Viser butikker tættest på