Multiflex plantekasse - Model 60

1.980,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
MFP-060-040-U_M

MULTIFLEX plantekasse Model 60 (60 x 40 cm)

Hwam er en af Danmarks største producenter af brændeovne og har produceret mange typer brændeovne, samt tilbehør til danske hjem i mere end 45 år. Hwam er blandt andet kendetegnet af solid holdbarhed og overlegen kvalitet samt nytænkende teknologi og design. Denne udendørs serie i corten stål, er lavet for at skabe en samlet og ensformig indretning af den funktionelle terrasse. 

Multiflex plantekasse i corten stål - 60 cm. bred

Hwam leverer igen et fedt design i slidstærke materialer i form af denne serie af udendørs produkter i det utroligt holdbare, corten stål. Corten er en type stål der, efter eksponering af vind og vejr, danner en unik og utrolig smuk overflade i en flot rustrød farve. Corten udvikler sig til at blive mere og mere modstandsdygtigt med tiden og du får derfor en plantekasse  i et solidt materiale der er skabt til at holde i mange år, uden at du behøver at dække den til eller på anden måde beskytte den. Et eksempel til brug af plantekassen, kunne være at så en masse vilde blomster til fordel for bierne eller bruge det til stauder der blomstrer i hele blomster sæsonen. Den flotte rustrøde farve vil se fantastisk ud i kombination med de mange smukke og forskelligt farvede blomster. Multiflex plantekassen kan fås i flere størrelser, og du kan vælge de forskellige varianter længere oppe.

Multifunktionelt design i topkvalitet fra Hwam Outdoor

Med Multiflex plantekassen bliver det nemt at indrette din terrasse. Det er nemlig muligt at tilkøbe hjul til at montere under plantekassen så den nemmere kan flyttes rundt. Multiflex plantekasserne er designet, så du kan stable dem, så de kan bruges til at inddele terrassen i zoner eller for at danne grænsen mellem græsplæne og terrasse. 
Vælger du størrelsen fra 120 cm. i længden, er der medfølgende stivere til at montere midt i plantekassen. De sørger for at holde på formen når kassen har været fyldt med jord i længere tid. Dette er især anbefalet at bruge, hvis man vælger at stable en plantekasse oven på en anden.
 
Til Multiflex plantekassen medfølger der en bundplade, så jorden ikke ryger ud og så du også nemmere kan flytte rundt på den. Plantekassen er designet så bundpladen er en smule hævet, og har man valgt at tilkøbe hjulene, vil de derfor være næsten helt skjult under plantekassen. 
Det er anbefalet at bruge hjul til plantekassen i disse størrelser: 60 x 40 cm. , 60 x 80 cm.
Har du plantekassen til at stå på græs, er det også muligt at tilkøbe en fiks græskant der monteres på bunden af plantekassen inden brug. Græskanten gør det nemmere at få klippet græsset rundt om plantekassen og i og med, at den er monteret direkte på plantekassen, undgår du at der alligevel vokser græs op ad kanten. Kontakt os for denne mulighed.

Multiflex plantekasse i cortenstål - følg udviklingen

Når du modtager din nye Multiflex plantekasse, vil du opdage at den endnu ikke har den rustrøde farve. Du får derfor en helt unik plantekasse, som du kan følge udviklingen på. Multiflex plantekassen danner hurtigt corten-overfladen og i løbet af 14 dage har naturens gang sørget for, at den er dækket af den smukke rustrøde farve - afhængig af vejret. 
Vil du gerne sætte processen i gang hurtigere, er der mulighed for selv at sætte gang i corten-udviklingen. Start med at affedte hele plantekassen ved hjælp af bioethanol på en klud og tør det hele godt af. Derefter kan du bruge en forstøver med saltvand og spraye direkte på plantekassen. Spray let så vandet lægger sig som dug, for at få en ensartet overflade. Dette kan gøres af flere omgange. Eller leg selv med udseendet af Multiflex plantekassen ved at spraye saltvandet, så det løber ned af siden. Det vil give en effekt af orange og rustrøde striber og give et helt unikt design, så du ikke finder en Multiflex plantekasse magen til.

OBS Det anbefales kun at bruge plantekassen til dekorative planter, og ikke til spiselige blomster eller afgrøder.

Specifikationer: 
Producent: Hwam
Materiale: Cortenstål
Mål - OBS: Afhængig af modellen: 
Højden er den samme på alle modeller: 40 cm
XS: 60 x 40 cm.
S: 60 x 80 cm.
M: 60 x 120 cm. (inkl stivere)
L: 60 x 160 cm. (inkl stivere)
XL: 60 x 200 cm. (inkl stivere)
Størrelsen kan vælges længere oppe.

Tilbehør: Samlebeslag kan tilkøbes. Samlebeslagene bruges til at fæstne stablede plantekasser.
Det er anbefalet at bruge hjul til plantekassen i disse størrelser: 60 x 40 cm. , 60 x 80 cm. 

Samlevejledning

Monteringsvejledning til beslag

Write Your Own Review
Du anmelder:Multiflex plantekasse - Model 60
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Multiflex plantekasse - Model 60
Viser butikker tættest på