Jensen Company og Pejseringen inviterer til Kæmpe Havefest!

Tag familien under armen og kom til årets største havefest for både børn og voksne d. 29. Juni - 1. Juli! Vi åbner dørene op torsdag, hvor vi sætter festen igang med hede sommertilbud og sjove aktiviteter for børnene. Alle tre dage har vi udvidet åbningstider, torsdag og fredag kl. 10:00 - 18:00 samt lørdag d. 1. Juli kl. 10:00 - 15:00. Du finder os på Industrivej Syd 3 i Birk, Herning.   

 

Vi har sammensat et program med forskellige aktiviteter og tilbud gennem alle tre dage. Gå ikke glip af demonstrationen, torsdag, af vores udendørs gas- og biopejse, der er super populære som terrassevarmer og samtidig fungerer som et dekorativt element til indretningen af terrassen.  Vi har et stort online udvalg af udendørs gaspejse og biopejse fra kendte mærker, bl.a. Decoflame, Planika og Cosi Fires. Lad børnene slå sig løs i legearealet i vores kæmpe hoppeborg og få malet ansigtet som farlig tiger eller en fræk pirat. 

Se hele programmet for alle tre dage herunder.



Fredag demonstrerer vi vores mest populære gasgrill fra Everdure, og der vil være lækre smagsprøver direkte fra grillen og kolde drikkevarer. Vi har skruet ned for prisen og fyldt lageret op med den populære Everdure Force, der findes i mange flotte farver. Er det størrelsen der tæller, har vi sammensat en lækker tilbehørspakke til Everdure Furnace - den største gasgrill i serien, hvor du både får et gratis cover og et grillsæt med i prisen. 

Lørdag åbner vi igen dørene kl. 10:00 og holder åbent helt til kl. 15:00. Her vil du kunne opleve den smarte pizzaovn Turtle 2.0, fra danske Le Feu, og der vil igen være gang i den populære Everdure grill med hotdogs og smagsprøver fra den effektive gasgrill.

Så kom forbi og vær med til årets største havefest hos Jensen Company & Pejseringen. Vi sætter teltet op og alle dagene vil det være fyldt med super skarpe tilbud på både belysning, pejse og outdoor - bl.a. lækre havestole fra franske Lafuma. 

Vi ses hos Jensen Company & Pejseringen, fra torsdag d. 29/6 til lørdag d. 1/7