Le Feu Turtle 2.0 - Kvalitet & Design på Højt Niveau!

Hvis du elsker at lave lækre hjemmelavede pizzaer, så vil du helt sikkert elske Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovnen! Denne fantastiske pizzaovn er designet til at give dig den autentiske pizzeriaoplevelse i din egen have og på terrassen. Med sin unikke kombination af kvalitet, funktionalitet og æstetik er Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovnen et must-have for enhver pizzaentusiast.

Hvem drømmer ikke om at skabe sprøde og velsmagende pizzaer, der bringer en autentisk og nærmest italiensk stemning i baghaven? Vi er i hvert fald en del her, der godt kan forestille os duften af den sprøde bagte bund og de friske råvarer vi hver især foretrækker som topping. Med sit elegante og funktionelle design bringer denne gasdrevne pizzaovn dine gourmetdrømme i live på få minutter.
Le Feu er kendt for deres produkter med organiske former, der trækker inspiration fra den omkringliggende natur. Deres Turtle 2.0 Pizzaovn er ingen undtagelse. Navnet "Turtle" henviser til pizzaovnens form, der minder om en skildpadde. Det sorte pulverlakerede ydre, kombineret med sæbebehandlede egetræsben og en limestone-sten, skaber et strømlinet og minimalistisk design, der vil pryde enhver terrasse.
Men det stilrene design er ikke det eneste imponerende ved denne ovn. Le Feu Turtle 2.0 er også en utrolig effektiv og brugervenlig pizzaovn, som er nem at betjene og arbejde med. Den er udstyret med en U-formet brænder, der på ca. 15 minutter opnår den optimale bage temperatur, der giver perfekte færdigbagte pizzaer på 60-120 sekunder.
Desuden bevarer ovnen varmen længere takket være et ekstra varmeisolerende lag, der er indbygget i toppen af ovnen. Dette sikrer en optimal varmecirkulation og sikrer, at både bunden og fyldet bliver tilberedt perfekt.
Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovnen lever op til de høje standarder for design, kvalitet og sikkerhed. Den er CE-godkendt, der er din garanti for, at den opfylder alle gældende krav til sikkerhed, sundhed og miljø for gasdrevne pizzaovne.

 

Must-have tilbehøret til Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovn

For at give dig den ultimative oplevelse med din pizzaovn tilbyder Le Feu et udvalg af tilbehør, der er uundværlige for at opnå det bedste resultat. Her er vores anbefaling til tilbehør du ikke bør undvære:

Pizzaspade

En pizzaspade er et uundværligt værktøj til at håndtere pizzaer ind og ud af ovnen. Pizzaspaden fra Le Feu er designet med henblik på at lette processen med at placere og fjerne pizzaerne fra ovnen uden besvær. Det ergonomiske og lange håndtag giver et behageligt greb og en passende afstand til den varme ovn. Hullerne i pizzaspaden er ikke kun til pynt, men har en væsentligt funktion når det gælder om at opnå den perfekte pizzabund. Hullerne lader nemlig den overskydende mel falde igennem, samtidig med at varmen fra pizzaens bund let kan fordampe. Dette er med til at bidrage til at bevare den frisksprøde bund og sikrer dig også en eminent smagsoplevelse. 

Pizzabord

Et pizzabord giver dig en praktisk, sikker og elegant arbejdsstation, når du skal lave pizza på terrassen. Oftest kan det være svært at vurdere hvilken overflade man er tryg ved at placere varme genstande på - hvad end det er en pizzaovn eller en grill. Le Feu's pizzabord er skræddersyet til Turtle 2.0 Pizzaovnen og er lavet af pulverlakeret stål. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om varmeskader fra pizzaovnen, eller lignende. Den har et hul til gasslangen og en skjult opbevaringsplads til gasflasken, hvilket giver dig et gennemført stilrent design, der er skabt til at skjule gasflaske og -slange. Bordet har selvfølgelig hjul monteret under, samt et håndtag henover fronten, og du kan derfor altid flytte rundt på det praktiske pizzabord, som det passer dig. 

Infrarødt Termometer

Et præcist termometer er afgørende for at sikre, at din pizzaovn har opnået den ønskede temperatur, inden du påbegynder pizzabagningen. Le Feu tilbyder et infrarødt termometer, der gør det nemt at måle ovnens temperatur nøjagtigt og fra en god afstand - hvilket ikke skal undervurderes med tanke på at pizzaovnen rammer temperaturer på omkring 500°C. Med det digitale infrarøde termometer er du derfor aldrig i tvivl om pizzaovnen er varm nok eller ej. 


Cover til Pizzaovn og til Pizzabord

For at beskytte din Turtle pizzaovn mod vind og vejr, har Le Feu designet to typer skræddersyede covers. Disse covers kan nemt trækkes ned over pizzaovnen, når den er afkølet, og sikrer, at din pizzaovn forbliver i topform i længere tid.
Hvis du har din Turtle Pizzaovn placeret på pizzabordet, har Le Feu også et cover, der passer perfekt til at trække over begge dele. Disse covers vil holde din pizzaovn og -bord fri for støv og skader, og forlænger samtidig deres holdbarhed. 

 


Jensen Company - opskrift på sprød pizzaJensen Company - opskrift på sprød pizza

Invitér Familie og Venner på Gourmetpizzaer

Med en Le Feu Turtle 2.0 Pizzaovn behøver der ikke være langt fra drøm til virkelighed. Med en god dej og nogle få lækre ingredienser kan du skabe et festmåltid ud over det sædvanlige på få minutter. Invitér familie og venner på en uforglemmelig pizzaaften på terrassen og forkæl deres smagsløg. Pizzaovnen kan også bruges til at tilberede andre lækkerier som flutes, grillede grøntsager eller mange former for steaks. Mulighederne er uendelige, og du kan sagtens udfolde dine kulinariske færdigheder året rundt.

Hvis du mangler en god og nem opskrift på pizzadej, kan du få én ganske gratis lige ovenover.


  1. Le Feu Turtle - Overtræk til Pizzaovn og Bord
    Normalpris 799,00 kr. Special pris 699,00 kr.
  2. Le Feu - Pizzaspade
    399,00 kr.