Gode tilbud på lamper og belysningGode tilbud på lamper og belysning
Gode tilbud på lamper og belysningGode tilbud på lamper og belysning
Gode tilbud på lamper og belysningGode tilbud på lamper og belysning
Gode tilbud på lamper og belysningGode tilbud på lamper og belysning

Danske design lamper

Dansk designlamper nyder international anerkendelse for deres tidløse elegance og funktionelle æstetik. Med et fokus på enkelhed, materialernes kvalitet og bæredygtighed har danske lampeproducenter som Louis Poulsen, Fritz Hansen og Nuura skabt ikoniske designs, der blander form og funktion på en sublim måde.

Fra Poul Henningsens revolutionerende PH-lampe til Arne Jacobsens elegante AJ-lampe og Cecilie Manz' moderne Caravaggio-serie, byder dansk design på et bredt spektrum af lamper, der ikke blot belyser rummet, men også tilføjer en unik æstetisk dimension til enhver indretning.

Varer 126-150 af 1405

Stigende orden
  1. Flowerpot VP10 Mat hvid
    Normalpris 1.495,00 kr. Special pris 1.045,00 kr.
  2. Flowerpot VP10 Signal Green
    Normalpris 1.495,00 kr. Special pris 1.045,00 kr.
  3. Flowerpot VP10 Swim Blue
    Normalpris 1.495,00 kr. Special pris 1.045,00 kr.
  4. Flowerpot VP10 Dark Plum
    Normalpris 1.495,00 kr. Special pris 1.047,00 kr.
  5. Flowerpot VP10 Tangy Pink
    Normalpris 1.495,00 kr. Special pris 1.045,00 kr.
  6. Flowerpot VP10 Vermilion Red
    Normalpris 1.495,00 kr. Special pris 1.045,00 kr.
  7. Big Flowerpot VP2 White
    Normalpris 4.195,00 kr. Special pris 2.855,00 kr.
  8. PH 2/2 Question Mark Bordlampe Krom - Special Edition
    Normalpris 10.989,00 kr. Special pris 8.179,00 kr.
  9. Bysted Garden Pullert Kort Alu
    2.307,00 kr. Normalpris 2.995,00 kr.
  10. Bysted Garden Pullert Lang Corten
    2.538,00 kr. Normalpris 3.295,00 kr.
  11. Bysted Garden Pullert Kort Corten
    2.307,00 kr. Normalpris 2.995,00 kr.
  12. Bysted Garden Pullert Lang Alu
    2.538,00 kr. Normalpris 3.295,00 kr.
  13. Bysted Garden Pullert Kort Sort
    2.307,00 kr. Normalpris 2.995,00 kr.
  14. Bysted Garden Pullert Lang Sort
    2.538,00 kr. Normalpris 3.295,00 kr.
  15. Musling Pendel Opal/Messing - Ø44 cm
    Normalpris 7.888,00 kr. Special pris 5.695,00 kr.
  16. Panthella 160 Portable Opal Lys Blå
    Normalpris 2.365,00 kr. Special pris 1.679,00 kr.
  17. Panthella 250 Opal Sart Rosa Bordlampe
    Normalpris 3.750,00 kr. Special pris 2.860,00 kr.
  18. Panthella 250 Opal Lys Blå Bordlampe
    Normalpris 3.750,00 kr. Special pris 2.888,00 kr.
  19. Panthella 160 Portable Opal Sart Rosa
    Normalpris 2.365,00 kr. Special pris 1.679,00 kr.
  20. Aluvia Mini Pendel - Flere farver
    1.095,00 kr. Normalpris 1.499,00 kr.
  21. Enigma 545 pendel, Sort
    Normalpris 9.885,00 kr. Special pris 7.612,00 kr.
  22. Calabash P2 Pendel Mat Sort - DEMO
    Normalpris 3.245,00 kr. Special pris 1.825,00 kr.
  23. Flowerpot VP3 Bordlampe - Dark Green
    Normalpris 2.295,00 kr. Special pris 1.395,00 kr.
  24. Around The World Medium Gulvlampe - Stål
    Normalpris 3.195,00 kr. Special pris 2.333,00 kr.
  25. Around The World Medium Gulvlampe - Sort
    Normalpris 2.945,00 kr. Special pris 2.150,00 kr.
Side
pr. side
Arne Jacobsens ikoniske danske designerlamper i AJ-serienArne Jacobsens ikoniske danske designerlamper i AJ-serien

Danske design lamper – Høj kvalitet og smukt design

At vælge en dansk design lampe indebærer en række fordele, der strækker sig ud over blot æstetikken. En af de primære fordele er kvaliteten af produktionen og håndværket. Danske designere og producenter har et ry for at fremstille produkter af høj kvalitet, der er holdbare og funktionelle. Dette betyder, at en dansk design lampe ikke kun er en smuk tilføjelse til dit hjem, men også en investering i et stykke belysning, der vil vare i mange år fremover.

Derudover er dansk design ofte kendetegnet ved en tidløs æstetik, der ikke går af mode. Ved at vælge en dansk design lampe kan du være sikker på, at den vil se lige så elegant ud mange år frem i tiden, som den gør i dag. Dette gør dansk design til et godt valg, hvis du ønsker at investere i belysningen, der ikke kun passer til din nuværende indretning, men også vil fungere godt med eventuelle fremtidige ændringer i din hjemmestil.

Populære lamper fra danske designere

Når det kommer til populære og smukke lamper fra danske brands, er der flere ikoniske designs, der har opnået international anerkendelse. Et eksempel er "PH-lampen" fra Louis Poulsen, designet af Poul Henningsen. Denne lampe fra Poul Henningsen og Louis Poulsen er kendt for sit innovative skærmsystem, der giver et blødt og behageligt lys uden blænding. Arne Jacobsen lamper fra Louis Poulsen er også nogle af de mest anerkendte danske lampedesigns, der tilbyder et godt og funktionelt lys.

Et andet populært valg er "KAISER idell" fra Fritz Hansen, en klassisk lampe designet af Christian Dell, der kombinerer en enkel æstetik med en funktionel justerbar arm.

"Caravaggio" fra Fritz Hansen, designet af Cecilie Manz, er også en yndling blandt designentusiaster. Denne serie af lamper er kendetegnet ved deres enkle silhuet og karakteristiske skærm, der giver stuen en smuk og behagelig belysning.

Endelig er "Flowerpot" fra &Tradition, oprindeligt designet af Verner Panton, en ikonisk hængende lampe, der er blevet et symbol på dansk design fra 1960'erne. Disse Flowerpot Verner Panton lamper er yderst populære og hænger i mange danske private hjem.

Disse er blot nogle få eksempler på de mange populære lamper fra danske designere, der tilbyder en unik kombination af æstetik, funktionalitet og kvalitet.

Fra Nuura er "Miira-serien" en favorit. Pendlen findes i forskellige størrelser og farver og er kendt for sit elegante design og behagelige belysning, der skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Et andet populært valg er "Anoli", der med sin organisk inspirerede form og bløde belysning tilføjer et strejf af elegance til boligen.

Fritz Hansen ikoniske danske designerlamper i Kaiser Idell-serienFritz Hansen ikoniske danske designerlamper i Kaiser Idell-serien
Asteria-serien er danske designlamper fra UMAGEAsteria-serien er danske designlamper fra UMAGE

 

Frandsen er kendt for tidløse designs, og "Ball Pendel" er ingen undtagelse. Ball lampen er elsket for sit enkle og stilfulde udseende, der passer til enhver indretningsstil.

Piet Hein lamper, såsom deres Super ellipse pendler er smukke og elegante belysningsløsninger inspireret af matematikken bag den superelliptiske form. Lampen tilbyder et blødt og behageligt lys, der passer perfekt til spisestuer eller stuer.

Umage tilbyder moderne og innovative designs, og "Asteria" er et godt eksempel på dette. Denne slanke og elegante lampe har integreret LED-teknologi og tilbyder et behageligt lys i forskellige farver. "EOS Fjerlampe" er en anden populær dansk lampedesign fra Umage, lavet af naturlige gåsefjer og kendt for sit bløde og diffust lys, der skaber en luksuriøs atmosfære i ethvert rum.

Vi har et stort udvalg af danske designerlamper fra mange anerkendte designere, såsom Arne Jacobsen, Poul Henningsen, Verner Panton, Jørn Utzon og mange andre, der har haft en stor indflydelse på den danske designarv. Uanset om du søger en gulvlampe, loftslampe, væglampe, bordlampe eller pendel fra en dansk designer, så finder du nemt en lampe, der passer til dine behov og giver en god belysning i hjemmet. Gå på opdagelse i vores stor udvalg af danske designlamper eller kontakt os for vejledning og inspiration.

 


Flowerpot lamper af klassisk dansk design af Verner PantonFlowerpot lamper af klassisk dansk design af Verner Panton
PH lamperne er anerkendt dansk design af Poul HenningsenPH lamperne er anerkendt dansk design af Poul Henningsen
Nuura Miira bordlampe i moderne dansk designNuura Miira bordlampe i moderne dansk design

Hvilke fordele er der ved at vælge danske designerlamper?

At vælge en dansk design lampe indebærer flere fordele:

  • Kvalitetshåndværk: Danske designere og producenter er verdenskendt for deres fokus på kvalitetshåndværk. Dette betyder, at en dansk design lampe typisk er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er omhyggeligt konstrueret for at sikre langvarig holdbarhed.
  • Tidløs æstetik: Dansk design er ofte kendetegnet ved en tidløs æstetik, der ikke går af mode. En dansk design lampe vil derfor sandsynligvis se lige så elegant ud mange år frem i tiden, som den gør i dag. Dette gør den til et godt valg, hvis du ønsker at investere i belysning, der passer til forskellige indretningsstile og kan holde trit med skiftende trends.
  • Fokus på funktionalitet: Danske designere er også kendt for deres fokus på funktionalitet. Mange danske design lamper er ikke kun smukke gamle klassikere at se på, men lamperne er også designet med henblik på at opfylde specifikke belysningsbehov og skabe en behagelig atmosfære i rummet.
  • International anerkendelse: Dansk design har opnået international anerkendelse og respekt for sin enestående arkitektur og kvalitet og æstetik. Ved at vælge en dansk design lampe får du derfor et stykke belysning, der bærer på en arv af excellence og innovation.
  • Miljøvenlige muligheder: Mange danske designere og producenter har også et stærkt fokus på bæredygtighed og miljøvenlige materialer og produktionsmetoder. Dette gør det muligt for dig at vælge en lampe, der ikke kun er smuk, men også skånsom mod miljøet.

Samlet set tilbyder en lamper med dansk design en kombination af kvalitet, æstetik, funktionalitet og bæredygtighed, der gør den til et attraktivt valg for enhver, der søger en smuk og holdbar belysningsløsning til deres hjem eller kontor. Du kan f.eks. placere en PH lampe fra Poul Henningsen på skrivebordet på kontoret eller hænge en AJ lampe fra Arne Jacobsen på væggen. Du kan f.eks. også vælge at hænge en Flowerpot pendel fra Verner Panton over spisebordet og en EOS loftlampe i soveværelset. Uanset hvilket rum du ønsker at placere lampen i, så finder du nemt et dansk lampedesign, der passer til dine indretningsbehov.

Hvem er den største danske belysningsdesigner?

Det er svært at udpege én enkelt "største" danske belysningsdesigner, da Danmark har fostret flere fremtrædende designere, der har bidraget betydeligt til belysningsverdenen. Dog er der flere, der skiller sig ud på grund af deres indflydelse, innovation og ikoniske designs.

Poul Henningsen, ofte kendt som PH, er utvivlsomt en af de mest indflydelsesrige danske belysningsdesignere. Poul Henningsen revolutionerede lysdesignet med sit arbejde inden for reflektorbaserede lamper og Henningsen skabte ikoniske designs som PH-lampen og Artichoke-lampen.

Arne Jacobsen er en anden betydningsfuld dansk designer, der har efterladt et uudsletteligt præg på belysningsverdenen. Hans minimalistiske og funktionelle tilgang til design resulterede i en række ikoniske lamper, herunder AJ-lampen og Bellevue-lampen.

Selvom disse designere skiller sig ud, har Danmark haft mange andre talentfulde belysningsdesignere, herunder Verner Panton, Vilhelm Lauritzen, Øivind Slaatto og mange flere, der alle har efterladt deres unikke aftryk på belysningsverdenen. Så det er mere passende at betragte Danmark som hjemsted for en bred vifte af fremtrædende belysningsdesignere, snarere end at udpege én enkelt "største" designer.



Viser butikker tættest på