Musling Pendel Opal/Messing - Ø44 cm

6.995,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702370000677

Fritz Hansen Musling Pendel Ø44 cm

Designet bag Musling pendlen

Smuk pendel fra Fritz Hansen med et funktionelt design.

Den elegante Musling pendel fra Fritz Hansen er designet af duoen Ahm & Lund. Designet bag pendlen tager udgangspunkt i muslinger fra naturen, hvilket tydeligt kommer til udtryk i lampens organiske form. Samtidig skjuler en musling sin perle, ligesom pendlen skjuler sin lyskilde, så lampen ikke blænder. Musling lampen udsender et blødt og diffust lys, som giver en blød og stemningsfuld atmosfære i rummet.

Musling pendlen er udviklet i mundblæst glas med fine messing detaljer. Ophænget og baldakinen på Musling pendlen er begge udviklet i ubehandlet messing, hvilket betyder at det vil patinere over tid og dermed få sit helt eget unikke udtryk.

Musling pendlen er særdeles funktionel, da du kan dreje på messingskruen på nederste skærm og justere højden på den nederste skærm og derved selv bestemme lysudfaldet fra lampen.

Musling pendlen findes i to forskellige størrelse med en diameter på enten 55 cm eller 44 cm. Denne model med 44 cm i diameter er ideel at have hængende over spisebordet, sofabordet eller i et hjørne af hjemmet.

Dansk design klassiker

Designduoen imponerede med deres innovative og unikke lampedesign i 2019, hvor de vandt det danske TV-program ”Danmarks næste klassiker”. Musling pendlen lever også helt bestemt op til titlen, som en dansk design klassiker.

Rengøring af Musling pendlen

Rengør lampen med en tør, bløde klud. Fjern pletter med en tør klud vreddet op i lunkent vand. Brug ikke rengøringsmidler, der indeholder slibemidler eller opløsningsmidler

Specifikationer:
Materiale: Opalglas og ubehandlet messing
Højde: 52,2 cm.
Diameter: 44 cm.
Vægt: 6,5 kg.
Ledning: 6 m. sort tekstil
Lyskilde: E27 max. 60W
Designere: Ahm & Lund

Write Your Own Review
Du anmelder:Musling Pendel Opal/Messing - Ø44 cm
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Musling Pendel Opal/Messing - Ø44 cm
Viser butikker tættest på