Aluvia Mini Pendel

1.599,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302021287

UMAGE Aluvia Mini Pendel – 6 forskellige farver

Aluvia Mini Skærm er en flot og stilfuld lampeskærm, som både kan anvendes som pendel, væglampe, bordlampe eller gulvlampe. Sammensæt lampen på den måde du ønsker ved at tilkøbe bordstativ, gulvstativ eller pendelophæng til skærmen, da dette ikke er en del af produktet. Aluvia Mini Skærm fås også i en medium-udgave, hvis diameter måler 59 cm.

Aluvia Mini Skærm består af aluminiumsblade, som lægger sig elegant ned langs lampen. Lampeskærmens udtryk er enkelt, moderne og unikt, hvilket medvirker til at skabe en personlig og eksklusiv stil i dit hjem.

Denne lampeskærm fra UMAGE tager sig flot ud i flere kombinationer i hjemmet. Hæng den eventuelt som en pendel over spisebordet eller i soveværelset, eller placér den på et bordstativ i stuens hyggekrog, så den kan anvendes som bordlampe i læsehjørnet. Den kan med fordel også kombineres i en sammensætning med Aluvia Medium Skærmen.   

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Aluminium og polycarbonat.
Farve: Hvid, antracit grå, grøn, blå, rød eller gul.
Diameter: 40 cm.
Højde: 30 cm.
Lyskilde: E27 – maks 15 W. LED.

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Aluvia Mini Pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Aluvia Mini Pendel

Populære UMAGE produkter

  1. Silvia Medium Pendel
    599,00 DKK
  2. Alva Medium Pendel
    599,00 DKK
  3. Eos Micro Skærm
    499,00 DKK
Viser butikker tættest på