Calabash P2 Pendel Mat Sort - DEMO


 1 stk. udstillingsmodel sælges fra butikken.

 Der tages forbehold for udsolgt vare.


Special pris 1.925,00 DKK Normalpris 2.773,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702377206089-DEMO

Fritz Hansen Calabash P2 Pendel - Sort

BEMÆRK: DETTE ER EN UDSTILLINGSMODEL FRA BUTIKKEN. LAMPEN ER FEJLFRI.

Calabash P2 pendlen fra Fritz Hansen er designet af Komplot Design, som har fundet inspiration til lampen fra Calabash-græskaret. Dette kommer til udtryk i pendlen æstetiske og organiske former, som er ægte håndværk – fra inderst til yderst.

Calabash pendlen er fremstillet i optrukket aluminium, som er afsluttet med en stilfuld matsort finish. Derudover, har Calabash P2 Pendlen en reflektor, som sikrer et nedadrettede og blændfrit lys. Pendlens varme og behagelige lys medvirker til en hyggelig atmosfære i rummet.

Calabash P2 Pendlen fås i 4 smukke farver, herunder mat sort, mat grå, sølv og guld. Den flotte pendel tager sig flot ud alene, men også i klynger, eksempelvis over spisebordet, sofabordet, i entreen eller i stuens læsehjørne. Calabash Pendlen fås også i to andre størrelser, P1 Ø158 og P3 Ø340, og et mix af størrelserne vil ligeledes tage sig flot ud i en moderne indretning

Om Komplot Design
Komplot design blev skabt i 1987 af designerne/arkitekterne Boris Berlin og Poul Christiansen. En frigjort og eksperimenterende tilgang til designprocessen kombineret med et skarpt blik for de absolut nyeste produktionsteknikker er nøgleordene for Komplot Design. Designduoen er blandt de mest nyskabende danske designfirmaer, hvor design ikke blot er en løsning af det primære funktionelle problem, men også kulturelt, filosofisk og æstetisk indhold. I deres første samarbejde med Fritz Hansen har de ladet sig inspirere af den største formgiver og inspirationskilde; naturen.

Produktinformation
Overflade: Højglans kromlakering 
Farve: Mat Sort
Skærm: Optrukket Aluminium
Diameter: 22,4 cm.
Højde: 30 cm.
Lyskilde: E27 - Max 46 Watt.
Ledning: Tætvævet tekstilledning (2 x 0,75 mm2)
Ledningslængde: 3 m.
Energimærke: A++, A+, A, B, C, D

Write Your Own Review
Du anmelder:Calabash P2 Pendel Mat Sort - DEMO
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Calabash P2 Pendel Mat Sort - DEMO
Viser butikker tættest på