Cub Cadet robotplæneklipper

Robotplæneklipperen klipper - og du slipper

Robotplæneklipperen kan nemt og hurtigt overtage en af havens mest trættende opgaver; græsslåningen. Og den gør det endda helt uden at beklage sig!

Lad robotplæneklipperen klare arbejdet!

Efter en særligt kold og lang vinter kan vi nu endelig mærke at foråret er begyndt. I år har vi hos Jensen Company udvidet udvalget af robotplæneklippere til at omfatte to nye mærker, og selvom frosten knap har sluppet taget i græsplænerne, er interessen for de praktiske maskiner allerede stor.

Robotplæneklippere er ikke en nyhed på det danske marked, men det er særligt i løbet af de sidste tre–fem år, at efterspørgslen og kendskabet til de smarte robotter er steget. Robotterne er ideelle til den travle familie, som gerne vil kombinere det hyggelige haveliv med en ellers travl hverdag, og robotplæneklipperne gør det muligt at nyde fritiden med hinanden frem for at bruge tiden på det sjældent underholdende havearbejde.

Når valget om robotplæneklipper skal tages, er der flere overvejelser man kan gøre sig. Mange spekulerer på om robotterne mon kan fungere på deres plæne, og vil gerne vide hvilke muligheder, der er for tilpasning til den pågældende have. Vi hjælper altid gerne med vurdering af robottens egenskaber til haven, og vejleder ud fra kundens egen have, så vi sammen kan finde den bedste model. Du kan finde alle vores robotplæneklippere her og læse lidt mere om de tre mærker, som vi forhandler. Nederst på siden, kan du desuden læse om hvordan robotplæneklippere virker, hvordan de tilpasses til haven og hvilke egenskaber der er mulige.

Vil du gerne vide mere om egenskaberne og fordelene ved modellerne fra de forskellige brands, kan du se vores artikel "Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge", hvor vi beskriver robotternes forskellige egenskaber og hvilke overvejelser, du kan gøre dig inden køb. Mange af robotterne har en super brugervenlighed og mange ekstra egenskaber, som det kan betale sig at sætte sig ind i, inden man køber sin nye robotplæneklipper.

Vidste du at…

  • Mange robotplæneklippere kan tilpasses havens forskellige zoner, så den prioriterer efter behov og selv finder vej fra forhaven til baghaven, hvis der er fri passage.
  • En ekstra perimeter switch gør det muligt at tage robotplæneklipperen med i sommerhuset, hvis sommerhusets plæne kan klares på én opladning.
  • De fleste robotplæneklippere har mulighed for app-styring, der gør det nemt og enkelt at indstille og kontrollere robottens drift.
  • Mange robotplæneklippere har regnsensor så robotten selv kører til sin ladestation og evt. garage, hvis det begynder at regne, mens den arbejder – ikke en dårlig egenskab i det danske sommervejr.

Vil du vide mere om robotplæneklippere eller høre hvilken model, der kan bruges i din have, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 32 70 67 87 eller online.