Stiga robotplaeneklipper til haven - Køb online

Kraftfulde og driftssikre robotplæneklippere

Foråret begynder så småt at titte frem – og det på trods af, at kalenderen først lige er skiftet til marts. Hos Jensen-Company har vi i år udvidet vores sortiment af robotplæneklippere, som nu også omfatter mærket STIGA.

STIGA er svensk teknologi i høj kvalitet, hvilket blandt andet skyldes STIGA Autoclip. STIGA Autoclip robotplæneklippere benytter netop den nyeste teknologi, som giver dig en græsplæne, der fremstår klippet snore lige hele sommeren. STIGA's robotplæneklippere er særdeles velegnet til høje stigninger, da Autoclip-modellerne sikrer, at de kan bruges på hældninger helt op til 45 %. Dette er noget af det højeste på markedet.

Derudover kan alle Autoclip-modeller styres via din smartphone med appen Autoclip Remote, mens flere af produkterne, blandt andet S- og SG-modellerne, har indbygget display på tastaturet, som gør det muligt at programmere robotten manuelt.

STIGA M, S og SG

STIGA robotplæneklipperne er overordnet set opdelt i tre modeller: M, S og SG. Alle modeller har STIGA Autoclip, men de adskiller sig derimod på andre parametre.

M-modellerne egner sig bedst til små eller mellemstore haver – fra 300-750 m2. Vi anbefaler den dog som udgangspunkt kun til haver op til 600 m2. M-modellerne har et intuitivt tastatur, så du nemt kan skifte mellem manuel og automatisk, og så giver de et perfekt klipperesultat samt sund græsvækst særligt grundet den stærke kniv i rustfrit stål. Alle M-modeller klarer en klippebredde på 25 cm i diameter, og samtidig kan robottens klippehøjde indstilles fra 25 til 60 mm og dermed tilpasses dit behov.

S-modellerne egner sig godt til mellemstore og store haver – op til 2600 m2. STIGA S modellerne har en kulfri motor, som sikrer en energieffektiv drift, og så har disse robotplæneklippere en lang driftstid – op til 4 timer pr. opladning i op til 4 zoner. Alle S-modellernes klippehøjde kan ligeledes indstilles fra 25 til 60 mm.

SG-modellerne er fordelagtige til store haver – helt op til 5000 m2. STIGA SG-modellerne har GRPS-modul og Smart Cut-System, der er en GPS-baseret opdelingsfunktion, der nøjagtigt kortlægger din græsplæne. Med en STIGA SG-robotplæneklipper kan du betjene og interagere med robotten, uafhængig af tid og sted via din smartphone. Disse modeller har ligeledes en kulfri motor og en lang driftstid.

En robotplæneklipper er den ideelle løsning til den travle familie, som gerne vil kombinere det hyggelige haveliv med en ellers travl hverdag. Robotplæneklipperne gør det muligt at nyde fritiden med hinanden frem for at bruge tiden på det, måske, mindre underholdende havearbejde.

Hvilken robotplæneklipper passer til min have?

Med de mange muligheder på markedet for robotplæneklippere er det ikke så underligt, hvis du er i tvivl om, hvilken robotplæneklipper, der vil passe til din have. Der er nemlig flere overvejelser, der bør tages forbehold for.

Vi hjælper altid gerne med vurdering af robottens egenskaber til haven, og vejleder ud fra den enkelte kundes egen have, så vi sammen kan finde den bedste model. Du kan også læse vores artikel "Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge?", hvor vi beskriver robotternes forskellige egenskaber og hvilke overvejelser, du kan gøre dig inden køb.

Vil du vide mere, så tag kontakt via telefon: 97 22 20 88 eller online via denne formular.