Robotplæneklippere

Vi er fagmanden, når det gælder robotplæneklippere. Med mere end 15 års erfaring, går vores viden og ekspertise tilbage til de aller første robotplæneklippere.

Vi har gennem årene testet mange robotter, og er kommet frem til de bedste modeller - og du finder dem alle online her på siden. Herunder præsenterer vi de mest solgte robotplæneklippere til de bedste priser, fra populære brands som sikrer høj kvalitet. Inden du køber en robotplæneklipper, kan du gøre dig nogle overvejelser om dine og havens behov. Har du en have med flere områder/zoner, eller har du en enkelt indrettet have. Vil du gerne have mulighed for at styre din robotplæneklipper via app, eller tage den med i sommerhuset, hvor den kan klare græsslåningen for dig også? Se udvalget herunder, og læs mere om de forskellige brands vi tilbyder nederst på siden.

robotplæneklippere til flere størrelser haver - fri fragt

Robotplæneklippere

Faldende orden

Varer 1-30 af 163

Page
per page
 1. Adaptor til motor
  149,00 DKK
 2. Base Station RC/TC/MC
  2.399,00 DKK
 3. Base Station RC/TC/MC
  2.299,00 DKK
 4. Base Station RC/TC/MC
  Special Price 1.999,00 DKK Normalpris 2.299,00 DKK
 5. Base Station RS/TS/MS
  2.699,00 DKK
 6. Base Station RS/TS/MS
  2.699,00 DKK
 7. Base Station RS/TS/MS 2018
  1.750,00 DKK
 8. Batteri 20Ah
  2.299,00 DKK
 9. Batteri City og RM 2 stk.
  998,00 DKK
 10. Batteri Cub Cadet AH 3,0
  1.795,00 DKK
 11. Batteri Cub Cadet AH 4,5
  1.895,00 DKK
 12. Batteri Cub Cadet AH 6,0
  2.195,00 DKK
 13. Batteri RX
  595,00 DKK
 14. Batteri til RC-TC-MC
  1.498,00 DKK
 15. Batteri TS-MS-RS
  1.695,00 DKK
 16. Bluetooth Fjernbetjening
  999,00 DKK
 17. Bluetooth Print til dock
  660,00 DKK
 18. Bluetooth Print til dock 2018
  1.395,00 DKK
 19. Bluetooth Print til dock 2019
  1.395,00 DKK
 20. Cub Cadet Kniv
  319,00 DKK
 21. Cub Cadet Knive
  549,00 DKK
 22. Cub Cadet Ladestation XR2
  1.899,00 DKK
 23. Cub Cadet Ladestation XR3
  2.299,00 DKK
 24. Cub Cadet XR Grips
  449,00 DKK
 25. Cub Cadet XR1 500
  7.795,00 DKK
 26. Cub Cadet XR2 1000
  8.995,00 DKK
 27. Cub Cadet XR2 1500
  Special Price 7.495,00 DKK Normalpris 9.495,00 DKK
 28. Cub Cadet XR2 1500 2018 Demomodel
  Special Price 6.500,00 DKK Normalpris 9.495,00 DKK
 29. Cub Cadet XR2 2000
  13.995,00 DKK
 30. Cub Cadet XR2 Power Wheels
  595,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-30 af 163

Page
per page

køb Robomow robotplæneklipper med fri fragt og montering

Robomow

Robomow er et velkendt og test-vindende mærke på det danske marked med høj kvalitet og god brugervenlighed, hvor du bl.a. kan styre din Robomow via smartphone.

køb Cub Cadet robotplæneklipper med fri fragt og montering

Cub Cadet

Cub Cadet er høj kvalitet og brugervenlighed med teknologi i særklasse. XR Enduro-serien kan styres via din smartphone og alle modellerne har en høj ydeevne.

køb STIGA robotplæneklipper med fri fragt og montering

STIGA

STIGA er svensk teknologi i høj kvalitet med suveræn brugervenlighed. Robotterne fra STIGA udmærker sig især med en høj funktionalitet på plæner med hældning.

køb Wolf Garten robotplæneklipper med fri fragt og montering

Wolf Garten

Wolf-Garten har skabt Loopo-serien med enkel betjening, som er det oplagte valg til mindre haver uden zoner, der ikke behøver hyppig plæneklipning.


Når du handler robotplæneklipper hos os

Vi er blandt Danmarks ældste robotplæneklipper-forhandlere - mere end 15 års erfaring med robotplæneklippere har givet os den nødvendige ekspertise til at vejlede dig på bedste vis. Hvis du har en kringlet have og spørgsmål om, hvilken plæneklipper du bør vælge, er du altid velkommen til at sende os en tegning over haven, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Gratis rådgivning af eksperter tlf. 97 22 20 88

Gratis levering i hele landet

Lagerførende af reservedele og tilbehør

Prisgaranti på alle vores mærker og modeller

Lad os montere din robotplæneklipper


Autoriseret montering af robotplæneklipper


Om robotplæneklippere – hvad skal du vide inden købet

Hvad skal du tage stilling til, inden du vælger en robotplæneklipper? Her kan du læse lidt om vores erfaringer og typiske spørgsmål fra vores kunder, og hvad vi mener, er de vigtigste overvejelser, du kan gøre dig. Brugervenlighed, havens størrelse, ydeevne og havens indretning er ofte nogle af de faktorer, som spiller ind, når den rette robotplæneklipper skal vælges.

Sådan virker en robotplæneklipper

En robotplæneklipper kører på el, som den lader op ved sin ladestation, der kan placeres i haven. Her står robotplæneklipperen parkeret når den ikke klipper græsset, og sikrer på den måde, at den altid er fuldt opladet inden klipningen. Langt de fleste robotplæneklippere er indstillet til selv at køre hen i sin ladestation, når de er ved at være kørt tør for batteri, og du skal derfor ikke huske på at lade den op, det styrer robotten helt selv.

Robotplæneklippere benytter wires for at kende havens areal, kanter og bede. Wires lægges rundt i kanten af plænen, så robotten ved hvor den skal køre, og de kan også benyttes til at sammenkoble havens forskellige områder, hvis der eksempelvis er forhave og baghave. I kolonnen ved siden af kan du læse mere om havens zoner. Robotplæneklippere kommer i mange forskellige priser med forskellige egenskaber og teknologi. Ud fra dine behov og ønsker, kan vi hjælpe dig med at finde en model, som passer til din plæne.

Havens størrelse

Havens størrelse har stor indflydelse på valget af robotplæneklipper, da modellerne har forskellige anbefalede klippearealer. Der findes mange forskellige modeller af robotplæneklippere, som kan klippe fra 100 m2 helt op til 5.000 (anbefalet: 3.600) m2. Her vil det altid være en god ide at se nærmere på, hvordan arealet er beskrevet, da det maksimale areal ikke er det samme som det anbefalede areal. Når vi handler med robotplæneklippere benytter vi altid det anbefalede areal som sammenligningsgrundlag, da maks-arealet er testet på en helt lige plæne med optimale forhold for den længst mulige ydeevne. I almindelige danske haver med gode vækstforhold, bede, hjørner, eventuelle forhøjninger og forhindringer som haveborde og gyngestativer vil ydeevnen ikke være lige så høj, da robotplæneklipperen tilpasser sin kørsel til sine omgivelser.

Har du en have med mange bede eller kringlede hjørner, er du velkommen til at sende os en tegning over havens indretning og størrelse, så vi kan guide dig til at vælge den rette model til din have.

Ydeevne

Den nødvendige ydeevne kan afhænge af havens størrelse, hældninger på plænen, den typiske fugtighed på plænen og hvor ofte robotplæneklipperen skal bruges. Du kan læse mere om de forskellige modellers egenskaber og kapacitet under hvert produkt, men hvis du er i tvivl om, hvilken model der kan passe til din have, er du velkommen til at kontakte os.

Havens indretning - Robotplæneklipperens zoner

Havens indretning har indflydelse på modelvalget, da nogle robotplæneklippere kan indstilles til automatisk at klippe i zoner/områder, mens andre robotter er lavet til klippe enkeltzoner/områder. Når man taler om zoner i haven, kan det eksempelvis være, at man har en stor baghave og en mindre forhave, som enten er sammenhængende med en mindre passage græs eller er helt adskilt af en havesti. Når vi taler om zoner, taler vi om primærzonen, sub-zoner og separate zoner. De separate zoner kan tilknyttes den primære zone på to måder. Med en wire lagt fra primærzonen til sub-zonen kan robotplæneklipperen automatisk tage begge zoner. Er det ikke muligt at tilknytte den separate zone med wires, kan der i stedet bruges en perimeter switch og ekstra wires, og her skal robotten så have besked om at tage denne zone via smartphone, fjernbetjening eller manuelt. Dette er en mulighed ved zoner, der er afskåret primærzonen pga. en væg, et stort bed eller lignende.

Perimeter switch og ekstra wires kan desuden bruges, hvis du gerne vil have din robotplæneklipper med til sommerhusets have. Du kan læse mere om zone-inddeling her, eller kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Brugervenlighed - Hvilke egenskaber har robotplæneklipperen

Når du ser på de forskellige egenskaber ved en robotplæneklipper, kan du overveje hvilke behov du har, og hvor højt du går op i pris over for brugervenlighed. Ved WOLF-Garten modellerne får du en reel robotplæneklipper som klipper plæner på op til 1.200 m2, uden mange egenskaber, men med et fint slutresultat. Ved Robomow og Cub Cadet modeller får du større brugervenlighed i form af styring og tidsindstilling via app eller fjernbetjening, pinkode/tyverisikring, regnsensor, klipning af store arealer på op til 3.600 m2 og mulighed for zoneopdelte plæner ved størstedelen af modellerne. Hvis du gerne vil kunne styre din robotplæneklipper og indstille tiden nemt via app, kan du derfor overveje en af disse mærker.

Alle haver er forskellige og det samme gælder vores kunders behov. Uanset om det er prisen, arealet, styring via smartphone, zoneinddeling eller batteritid, der er vigtigst for dig, hjælper vi dig gerne med at finde den rette model. Har du nogle specifikke ønsker til egenskaber, men ved ikke hvilken model, der kan passe hertil, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen frem til den bedste løsning ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt os for et godt tilbud