Robotplæneklippere

Vi er fagmanden, når det gælder robotplæneklippere. Med mere end 15 års erfaring, går vores viden og ekspertise tilbage til de aller første robotplæneklippere.

Vi har gennem årene testet mange robotter, og er kommet frem til de bedste modeller - og du finder dem alle online her på siden. Herunder præsenterer vi de mest solgte robotplæneklippere til de bedste priser, fra populære brands som sikrer høj kvalitet. Inden du køber en robotplæneklipper, kan du gøre dig nogle overvejelser om dine og havens behov. Har du en have med flere områder/zoner, eller har du en enkelt indrettet have. Vil du gerne have mulighed for at styre din robotplæneklipper via app, eller tage den med i sommerhuset, hvor den kan klare græsslåningen for dig også? Se udvalget herunder, og læs mere om de forskellige brands vi tilbyder nederst på siden.

robotplæneklippere til flere størrelser haver - fri fragt

køb robotplæneklipper med fri fragt

Gå til alle robotplæneklippere

- køb kvalitetsrobotter online

Vi forhandler de populære mærker, hvor kvalitet, brugervenlighed og innovatiion er i fokus. Se hele udvalget fra STIGA, Robomow og Cub Cadet og Wolf-Garten online.

køb tilbehør til robotplæneklipper online med fri fragt

Tilbehør til robotplæneklippere

- originalt tilbehør til alle mærker

Vi forhandler både reservedele og tilbehør til din robotplæneklipper fra Robomow, Cub Cadet, STIGA og Wolf-Garten - køb med fri fragt online.

robotplæneklippere med montering - køb online og få monteret med fri fragt

Vi kan montere din robotplæneklipper

- lad os klare opsætningen

Vi samarbejder med GRØN SERVICE om montering af robotplæneklippere i hele Danmark - læs mere om mulighederne her.


 

Robotplæneklippere

Faldende orden

Varer 1-25 af 133

Side
pr. side
 1. Auto-Mow Universal Garage
  Special pris 1.199,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
 2. Batteri 20Ah
  2.299,00 DKK
 3. Batteri Cub Cadet AH 3,0
  1.795,00 DKK
 4. Batteri Cub Cadet AH 4,5
  Special pris 1.694,00 DKK Normalpris 1.895,00 DKK
 5. Batteri Cub Cadet AH 6,0
  2.195,00 DKK
 6. NYHED
  Bio pløkker 100 stk. 8,5 cm
  149,00 DKK
 7. Bluetooth Print til dock
  660,00 DKK
 8. Bluetooth Print til dock 2018
  1.395,00 DKK
 9. Bluetooth Print til dock 2019
  1.395,00 DKK
 10. Cub Cadet Kniv
  349,00 DKK
 11. Cub Cadet Knive
  575,00 DKK
 12. Cub Cadet Ladestation XR2
  1.899,00 DKK
 13. Cub Cadet Ladestation XR3
  2.299,00 DKK
 14. Cub Cadet XR2 Grips
  349,00 DKK
 15. Cub Cadet XR2 Power Wheels
  595,00 DKK
 16. Cub Cadet XR3 Grips
  449,00 DKK
 17. Cub Cadet XR3 Power Wheels
  645,00 DKK
 18. Forlængerledning 15 meter
  499,00 DKK
 19. Forlængerledning 20 meter
  699,00 DKK
 20. Gear med bælte og tandhjul
  349,00 DKK
 21. GSM Modul 2.0
  1.499,00 DKK
 22. Hoved til ladestation
  1.295,00 DKK
 23. Hoved til ladestation 2018
  849,00 DKK
 24. Hoved til ladestation 2019
  999,00 DKK
 25. Hovedkort til C-modeller
  2.099,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 133

Side
pr. side

køb Cub Cadet robotplæneklipper med fri fragt og montering

Cub Cadet

Cub Cadet er høj kvalitet og brugervenlighed med teknologi i særklasse. XR Enduro-serien kan styres via din smartphone og alle modellerne har en høj ydeevne.

køb STIGA robotplæneklipper med fri fragt og montering

STIGA

STIGA er svensk teknologi i høj kvalitet med suveræn brugervenlighed. Robotterne fra STIGA udmærker sig især med en høj funktionalitet på plæner med hældning.

køb Wolf Garten robotplæneklipper med fri fragt og montering

Wolf Garten

Wolf-Garten har skabt Loopo-serien med enkel betjening, som er det oplagte valg til mindre haver uden zoner, der ikke behøver hyppig plæneklipning.


Når du handler robotplæneklipper hos os

Vi er blandt Danmarks ældste robotplæneklipper-forhandlere - mere end 15 års erfaring med robotplæneklippere har givet os den nødvendige ekspertise til at vejlede dig på bedste vis. Hvis du har en kringlet have og spørgsmål om, hvilken plæneklipper du bør vælge, er du altid velkommen til at sende os en tegning over haven, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Gratis rådgivning af eksperter tlf. 97 22 20 88

Gratis levering i hele landet

Lagerførende af reservedele og tilbehør

Prisgaranti på alle vores mærker og modeller

Lad os montere din robotplæneklipper


Få Professionel vejledning hos vores eksperter

Kurt Jensen Company

Kurt Jensen

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Jensen Company

Jesper Madsen

Telefon: 97 22 20 88

Email: [email protected]

Christoffer Jensen Company

Christoffer Jensen

Telefon: 97 22 20 88

Email: [email protected]

Robotplaeneklipper tilbehoer

Skal vi montere din robotplæneklipper?

Autoriseret montering i hele Danmark

Montering inden for 7 - 10 hverdage

Læs mere om montering her

 


Om robotplæneklippere – hvad skal du vide inden købet

Hvad skal du tage stilling til, inden du vælger en robotplæneklipper? Herunder kan du læse lidt om vores erfaringer og typiske spørgsmål fra vores kunder, og hvad vi mener, er de vigtigste overvejelser, du kan gøre dig. Brugervenlighed, havens størrelse, ydeevne og havens indretning er ofte nogle af de faktorer, som spiller ind, når den rette robotplæneklipper skal vælges.


 

 

Sådan virker en robotplæneklipper

En robotplæneklipper kører på el, som den lader op ved sin ladestation, der kan placeres i haven. Her står robotplæneklipperen parkeret, når den ikke klipper græsset, og sikrer på den måde, at den altid er fuldt opladet til hver klipning. Langt de fleste robotplæneklippere er indstillet til selv at køre hen i sin ladestation, når de er ved at være kørt tør for batteri, og du skal derfor ikke huske på at lade din plæneklipper op, det styrer robotten helt selv.

Robotplæneklippere benytter wires (også kaldt kanttråd) for at kende havens areal, kanter og bede. Wires lægges rundt i kanten af plænen, så robotten ved hvor den skal køre. Wiren kan også benyttes til at sammenkoble havens forskellige områder, hvis der eksempelvis er forhave og baghave. I afsnittet længere nede, kan du læse mere om havens zoner. Robotplæneklippere kommer i mange forskellige priser med forskellige egenskaber og teknologi, og du kan læse mere om de mange funktioner og hvilke overvejelser, du kan gøre dig i vores guide til valg af robotplæneklipper. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken model, der kan passe til din plæne og dine behov, hjælper vi gerne. Ud fra dine behov og ønsker, kan vi hjælpe dig med at finde en robotplæneklipper, som passer til netop din plæne.

Havens størrelse og udformning

Havens størrelse har stor indflydelse på valget af robotplæneklipper, da modellerne har forskellige anbefalede klippearealer. Der findes mange forskellige modeller af robotplæneklippere, som kan klippe fra 100 m2 helt op til 5.000 (anbefalet: 3.600) m2. Her vil det altid være en god ide at se nærmere på, hvordan arealet er beskrevet, da det maksimale areal ikke er det samme som det anbefalede areal. Når vi handler med robotplæneklippere, benytter vi altid det anbefalede areal som sammenligningsgrundlag, da maks-arealet er testet på en helt lige plæne med optimale forhold for den længst mulige ydeevne. I almindelige danske haver med gode vækstforhold, bede, hjørner, eventuelle forhøjninger og forhindringer som haveborde og gyngestativer vil ydeevnen ikke være lige så høj, da robotplæneklipperen tilpasser sin kørsel til sine omgivelser. Arealet afhænger af robottens motorydelse og batterikapacitet, og vores erfaring er, at man hellere bør vælge en lidt for stor model, end en lidt for lille model. På den måde kan robotplæneklipperen nå hele sin klippecyklus uden opladningspauser.

Om haven er plan eller har hældninger, er også relevant i valget af robotplæneklipper. Har du en græsplæne med hældninger og skråninger, vil det være nødvendigt med en robot, der kan klare hældninger. Vær derfor opmærksom på modellernes maksimale hældningsgrad, inden du køber en model. STIGA's robotplæneklippere har en imponerende maksimal hældningsgrad, og disse robotter brillerer desuden med en smart varierende kørsel-start, så du undgår spor i plænen.

Har du en have med mange bede eller kringlede hjørner, er du velkommen til at sende os en tegning over havens indretning og størrelse, så vi kan guide dig til at vælge den rette model til din have.

Ydeevne

Den nødvendige ydeevne kan afhænge af havens størrelse, hældninger på plænen, den typiske fugtighed på plænen og hvor ofte robotplæneklipperen skal bruges. Du kan læse mere om de forskellige modellers egenskaber og kapacitet under hvert produkt, men hvis du er i tvivl om, hvilken model der kan passe til din have, er du velkommen til at kontakte os.

Havens indretning - Robotplæneklipperens zoner

Havens indretning har indflydelse på modelvalget, da nogle robotplæneklippere kan indstilles til automatisk at klippe i zoner/områder, mens andre robotter er lavet til klippe enkeltzoner/områder. Når man taler om zoner i haven, kan det eksempelvis være, at man har en stor baghave og en mindre forhave, som enten er sammenhængende med en mindre passage græs eller er helt adskilt af en havesti. Når vi taler om zoner, taler vi om primærzonen, sub-zoner og separate zoner. De separate zoner kan tilknyttes den primære zone på to måder. Med en wire lagt fra primærzonen til sub-zonen kan robotplæneklipperen automatisk tage begge zoner. Er det ikke muligt at tilknytte den separate zone med wires, kan der i stedet bruges en perimeter switch og ekstra wires, og her skal robotten så have besked om at tage denne zone via smartphone, fjernbetjening eller manuelt. Dette er en mulighed ved zoner, der er afskåret primærzonen pga. en væg, et stort bed eller lignende.

Perimeter switch og ekstra wires kan desuden bruges, hvis du gerne vil have din robotplæneklipper med til sommerhusets have. Du kan læse mere om zone-inddeling her, eller kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Brugervenlighed - Hvilke egenskaber har robotplæneklipperen

Når du ser på de forskellige egenskaber ved en robotplæneklipper, kan du overveje hvilke behov du har, og hvor højt du går op i pris over for brugervenlighed. Ved WOLF-Garten modellerne får du en reel robotplæneklipper som klipper plæner på op til 1.200 m2, uden mange egenskaber, men med et fint slutresultat. Ved STIGA og Cub Cadet robotplæneklipperne får du større brugervenlighed i form af styring og tidsindstilling via app eller fjernbetjening, pinkode/tyverisikring, regnsensor, klipning af store arealer på op til 3.600 m2 og mulighed for zoneopdelte plæner ved størstedelen af modellerne. Hvis du gerne vil kunne styre din robotplæneklipper og indstille tiden nemt via app, kan du derfor overveje en af disse mærker.

Alle haver er forskellige og det samme gælder vores kunders behov. Uanset om det er prisen, arealet, styring via smartphone, zoneinddeling eller batteritid, der er vigtigst for dig, hjælper vi dig gerne med at finde den rette model. Har du nogle specifikke ønsker til egenskaber, men ved ikke hvilken model, der kan passe hertil, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen frem til den bedste løsning ud fra dine ønsker og behov.

 

Kontakt os for et godt tilbud

Viser butikker tættest på