Woods Pendel Ø25 Smoke

Special pris 669,00 DKK Normalpris 899,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5705639738748

Woods Pendel Ø25 Smoke

Elegant pendel med spændende form i røgfarvet glas.

Woods pendlen fra danske Halo Design er skabt i røgfarvet glas, som klæder det sorte ophæng på smukkeste vis. Lampens formpressede glas har en enestående form, som giver en flot lyseffekt ud i rummet. Glasset er ovalt og afrundes flot på toppen med det sortlakeret metal.

Lampen har et moderne og klassisk udtryk, som vil klæde flere typer af indretning. Du kan f.eks. hænge pendlen over spisebordet, over køkkenøen eller i entreen.

Woods-serien fra Halo Design består af pendler i to størrelser med en diameter på enten 20 cm eller 25 cm. Begge størrelser kan desuden fås med enten opalglas eller røgfarvet glas. Se også Woods Ø25 Opal.

Tilvælg en tretrins-pære, hvis du ønsker et dæmpbart lys fra lampen. Med en tretrins-pære er det nemlig muligt at dæmpe lyset i tre niveauer blot ved at trykke på afbryderen - for hvert klik ændres lysstyrken - og du får derfor et dæmpbart lys helt uden at skulle montere en lysdæmper på din stikkontakt.

Vi anbefaler en flot dekorations pære til lampen, da lyskilden kan ses igennem glasset. Alternativt vil det også klæde lampen med en pære i klart glas.

Specifikationer:
Materiale: Smoke glas og metal
Højde:  43 cm
Diameter: Ø25 cm
Lyskilde: E27 maks. 40 W
Ledning: 250 cm sort stofledning
Designer: Michael Waltersdorff & Emanuele Patton
Write Your Own Review
Du anmelder:Woods Pendel Ø25 Smoke
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Woods Pendel Ø25 Smoke
Viser butikker tættest på