Enigma 425 pendel

Special pris 3.575,00 DKK Normalpris 4.895,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411933756

Louis Poulsen Enigma 425 Pendel

Enigma 425 er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama i 2003. Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en designidé med svævende skærme i ultratynde wirer, som giver et transparent og let udtryk. Idéen passede godt ind i Louis Poulsens produktfilosofi og var en spændende nyfortolkning af flerskærmsystemet. Med den anderledes tilgang til flerskærmssystemet har Shoichi Uchiyama skabt en moderne lampe, som skaber et behageligt, blændfrit lys - en selvfølge for alle Louis Poulsen pendlerne.

Enigma 425 udfordrer nærmest tyngdekraften, når man iagttager den smukke pendel på afstand. De fire skærme svæver tilsyneladende helt frit under lyskilden. Går du tættere på lampen, opdager du de diskrete wires, som holder lampens skærme i perfekt position. Enigma betyder "gåde" og med designet har Shoichi Uchiyama netop formået at skabe en pendel som lever fuldt ud op til Louis Poulsen visionen om funktionel belysning med blændfrit lys, men i et fascinerende anderledes og nytænkende design.

Enigma 425 pendlen til spisebord og opholdsrum

Enigma pendlen er en smuk og stilet spisebordslampe til den moderne indretning, da den giver et funktionelt og behageligt nedadrettet lys, der samtidig skaber et diffust lys omkring lampens skærme. Lampen hænger flot enkeltvis, men hvis bordet er langt, kan det være en flot løsning med to pendler, der hænger med ca. 1 - 1,5 meter fra hinanden (afhængigt af bordets længde). Enigma 425 pendlen er desuden en flot lampe i opholdsrum og stue, hvor den kan bruges som funktionel, men behagelig, belysning i hjørnet af rummet ved lænestol eller loungeområde, eller som en skulpturel stuebordslampe i stuer med god plads omkring sofa-arrangementet. Som alle pendler fra Louis Poulsen lever Enigma op til kravet om et blændfrit lys; dette er en stor fordel omkring spisebordet og i stuens hyggelige områder.

Vælg den rigtige lyskilde til din Enigma

Har du bagkantsdæmper i stikkontakten og ønsker du at skabe den helt rette atmosfære med belysningen i hjemmet, så vælg en dæmpbar LED pære og opnå en mere fleksibel belysning, fra lyst og klart til varme, komfort og hygge. Har du ikke bagkantsdæmper i stikkontakten, kan du opnå en lignende effekt med en LED 3-trins-pære. Når du benytter en 3-trins-pære, kan du nemt og hurtigt dæmpe lyset i tre niveauer i din nye lampe. For hvert klik på stikkontakten, justeres lysstyrken i pæren automatisk. Der er derfor ingen behov for at monterer en bagkantsdæmper på stikkontakten - det kan klares med 3-trins-pæren og en helt almindelig stikkontakt. Ønsker du ikke at kunne justere og dæmpe belysningen, så medfølger der altid en almindelig LED pære med i købet, når du køber Louis Poulsen produkter hos Jensen Company.

Historien om Shoichi Uchiyama

Shoichi Uchiyama (1947). Uddannet på YMCY, Institute of Design i Tokyo. Indehaver af firmaet Shoichi Uchiyama Design Office (1977) med speciale i lysdesign. Shoichi Uchiyama har vundet flere priser, blandt andet den tyske IF Design Award og den japanske Good Design Award.

I Enigma pendlen præsenteres japansk yndefuldhed kombineret med skandinavisk enkelhed. Enigma betyder "gådefuld", hvilket henviser til de tilsyneladende frit svævende skærme, når lampen ses tændt og lidt på afstand.Specifikationer

Design: Shoichi Uchiyama. 
Materiale: Skærme i matlakeret akryl, kegle i børstet og lakeret aluminium. 
Farve: Hvid
Dimension: Diameter 422mm, højde 740mm. 
Ledningslængde: 3m 
Vægt: Maks. 1 kg 
Klasse: IP20 Godkendt
Lyskilde: Maks. 50W GU10 
Energiklasse: A - D

Inklusiv almindelig LED-pære.

Se reservedele til lampen her

Write Your Own Review
Du anmelder:Enigma 425 pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Enigma 425 pendel
Viser butikker tættest på