FORCE Gasgrill Stone inkl. cover og grillplade


Kampagne:

Inklusiv cover og grillplade

Special pris 4.995,00 DKK Normalpris 6.193,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
34820007

Everdure Force Gasgrill - Stone

Super flot gasgrill i lækkert design med innovativ teknologi, fra Heston Blumenthal.

Mange madelskere kender sikkert Heston Blumenthal for sin madlavning og TV-programmer, og det er netop Heston der står bag Everdure grill-serien. Med den smarte Everdure Force grill, får du alt hvad du behøver, for at lave mad i topkvalitet, mens designet samtidig er super lækkert. Selve grillen er produceret i aluminium og benytter sig af den nyeste teknologi, hvor den allerede er klar til brug 5 minutter efter optænding. Denne model har to individuelle brændere, som let kan betjenes seperat på grillen.

Detaljerne bliver omdrejningspunktet

Gasgrillen har indbygget termometer i låget, der sikrer dig at maden har den korrekte temperatur gennem hele processen. De to individuelle brændere lader dig grille ved forskellige temperaturer, hvilket er en kæmpe fordel når man har med flere tilberedninger at gøre på samme tid. Det store grill-areal giver rig mulighed for at tilberede mad til hele familien. Force-grillen tillader dig desuden at grille med åbent låg.

Everdure Force har en minimalistisk og tidsløst design, som uden tvivl vil give misundelige blikke fra den anden side af hækken. Grillen findes i flere farver og ses her i en lækker hvid nuance. Tilbered et hurtigt og velsmagende måltid, der forkæler smagssanserne på denne revolutionerende grill, og så er den supernem at rengøre efter brug. 

Skru helt op for tilbehøret

Klæd dig på, som en vaskeægte masterchef, med et Everdure kokkeforklæde i et lækkert materiale og et godt praktisk design. Til dig, som elsker at eksperimentere med madlavningen, er denne Everdure grillplade den helt rigtige, til det formål. Lav en skøn frokost omelet på grillen, der nydes på terrasen, en dejlig sommerdag. Eller eksperimenter med desserten efter en god middag, og server nogle lækre pandekager med udsøgt topping for dine gæster. Er du nysgerrig efter mere tilbehør? Så se hele vores sortiment på Everdure grill tilbehør her.


Specifikationer
Producent: Everdure by Heston Blumenthal
Farve: Stone
Materiale: Aluminium
Højde med åbent låg: 1447 mm
Højde med lukket låg: 1067 mm
Dybde: 743 mm
Bredde: 1175 mm
Netto vægt: 29.10kg
Total vægt: 34kg
Hjul: 2 stk
Brændere: 2 stk
Effekt: 2 x 3,21 kW/brænder i alt 6,42 kW
Grill areal: 600 x 420 mm

Write Your Own Review
Du anmelder:FORCE Gasgrill Stone inkl. cover og grillplade
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:FORCE Gasgrill Stone inkl. cover og grillplade
Viser butikker tættest på